Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכר מקרה בחולון בו גם פיקוח עירוני וגם משטרה הצמידו לאותה משאית שחנתה באותו מקום בלי לזוז, כל שעה 2 דוחו"ת פיקוח, ודו"ח משטרה אחד. בסוף היום כבר שני המגבים היו מלאים בחבילת דוחו"ת.

זה נשמע סיפור הזוי. כמו לתת לנהג דוח על מהירות על כל קילומטר נוסף שנסעה במהירויות שונות ובשעה שונה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

timur,

על המשאית שאני מדבר, אפשר לומר שהעיריה החליטה לשים "שמירה" צמודה. "לכבודה" הציבו במקום האמור, תמרור שהתיר פריקה וטעינה עד שעה מסויימת ותיכף אח"כ החל מצעד הדוחו"ת. המשאית הזאת היוותה מטרד משמעותי לתנועה, בעוד בעליה ציפצף על כולם. מכל מקום, סבער שהעיריה והמשטרה לא היו מצמידים כל-כך הרבה דוחו"ת, אם זה לא היה תקף.

דיסקו,

יכול להיות שאתה צודק, כתבתי - למיטב זכרוני...

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רק הדו"ח הראשון רלוונטי כלפיך נקודה. לא ניתן להאשים אזרח פעמיים על אותה עבירה אלא אם כן (במקרה הפרטי שלך) אכן עבר פרק זמן המוכר על פי החוק כ"עבירה נוספת". לדעתי פרק הזמן עומד על 24 שעות. אם היה ניתן להעניש מס' פעמים על אותה עבירה- יכול להיווצר מצב ששוטר יעצור אזרח על נהיגה במהירות מופרזת, נאמר 120 בכביש של 100 , הייתכן מצב שבו אותו נהג יקבל דו"ח על כל קמ"ש בודד המהווה עבירה בפני עצמו? כלומר דו"ח על כך שהוא נהג במהירות של 101, 102, 103 וכן הלאה עד 120? ברור שלא!

פורסם

פייבוריט,

אתה מוזמן לראות כיצד בת"א מכוניות "סרבניות" תשלום חניה, מסיימות את היום עם מס' דוחו"ת על החלון.

היום כשלפקחים לוקח יותר זמן להפיק דו"ח, בהרבה מקרים הם רואים שיש כבר מספיק דוחו"ת ומחליטים לוותר על עוד דו"ח.

השאלה היא לא אם מותר לתת עוד דו"ח, השאלה היא מה צריכים להיות מרווחי הזמן הסבירים בין דו"ח לדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מותר לשים דוח כל 20 דקות (לפחות בת"א ככה עושים כסף) במקרה שלך בטוח יבטלו דוח אחד מתוך התחשבות (כל עוד לא חנית במקום ממש בעייתי) פשוט תמציא תירוץ טוב ותסביר שאתה מבין שצריך לשלם דוח אחד אבל שניים לא

הכי טוב אם אתה יכול זה להשיג אישור גרר באישור רשומה שעת הגעה של הגרר ואולי גם שעת הזמנה זה בטוח עובד מתוך ניסיון

תמצא גרר חאפר תציע קצת פירות יבשים לרגל החג ותנסה לקמבן טופס כזה זה חוסך הרבה כאב ראש ובעיקר הרבה כסף

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
רק הדו"ח הראשון רלוונטי כלפיך נקודה. לא ניתן להאשים אזרח פעמיים על אותה עבירה אלא אם כן (במקרה הפרטי שלך) אכן עבר פרק זמן המוכר על פי החוק כ"עבירה נוספת". לדעתי פרק הזמן עומד על 24 שעות. אם היה ניתן להעניש מס' פעמים על אותה עבירה- יכול להיווצר מצב ששוטר יעצור אזרח על נהיגה במהירות מופרזת, נאמר 120 בכביש של 100 , הייתכן מצב שבו אותו נהג יקבל דו"ח על כל קמ"ש בודד המהווה עבירה בפני עצמו? כלומר דו"ח על כך שהוא נהג במהירות של 101, 102, 103 וכן הלאה עד 120? ברור שלא!

זה נשמע לך הדיוני?

:roll:

כי לי זה ממש לא נשמע הגיוני כלל.

נהג שיוצא ממרכז ת"א לכיוון צפון ונוהג במהירות מופרזת, נתפס פעם אחת ע"י שוטר ומקבל דוח, ממשיך את נסיעתו ונתפס ע"י מצלמה נייחת, ממשיך את הנסיעה ונתפס ע"י שוטר נוסף במהירות גבוה הוא יקבל את כל הדוחות.

הוא לא יכל להוציא לשוטר הבא את הדוח שקיבל בתחילת היום ולומר לו שהוא קיבל כבר את הדוח על מהירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
על הבתים חייב להיות מספר, זה שאין פלח מברזל לא אומר שהבית לא ממוספר.

ל'

אז לפי מה שאת אומרת הוא לא יכול לבטל אפילו דוח אחד מהסיבה שהשוטר הראשון יגיד שהאוטו היה בבית מספר 2 (למרות שאין מספר) והשוטר השני יגיד שהאוטו היה במספר 4 (כי אין מספר) וכל זה בזמן שהאוטו לא זז בכלל ובעצם השוטרים שיערו מספרים על דעת עצמם.

אבל בעל הרכב לא יכול להוכיח את זה נכון? אז לא יבטלו לו כלום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

העיר היא הרצליה, הדוח הוא דוח משטרה, לא הבנתי מה קשור גרר, אין גרר בסיפור הזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני משערת שלגבי דוחות חניה יש נוהל המעוגן בחוק כל כמה זמן מותר לתת לפק/שוטר דוח.

מציעה לך ליצור קשר עם התחנה הנוגעת שרשמה את הדוח על מנת לנסות ולבטל אחד מהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעיה נוספת

יש בידי רק את הדוח השני שהוא כפל קנס (הראשון אבד) ולא רשום עליו לאן לשלוח בקשה לעירעור/ביטול כמו שהיה רשום על הדוח הראשון

היחידה זה ית'מ גלילות

לאן אני אמור לשלוח (יהיה מצויין אם יש פה מישהו עם דוח ביד שמופיע עליו הכתובת של אותה יחידה) ?

פורסם
זה נשמע לך הדיוני?

כי לי זה ממש לא נשמע הגיוני כלל.

נהג שיוצא ממרכז ת"א לכיוון צפון ונוהג במהירות מופרזת, נתפס פעם אחת ע"י שוטר ומקבל דוח, ממשיך את נסיעתו ונתפס ע"י מצלמה נייחת, ממשיך את הנסיעה ונתפס ע"י שוטר נוסף במהירות גבוה הוא יקבל את כל הדוחות.

הוא לא יכל להוציא לשוטר הבא את הדוח שקיבל בתחילת היום ולומר לו שהוא קיבל כבר את הדוח על מהירות.

ל'

נשמע לי הגיוני מאוד! את מתארת עבירות שונות. כל קטע כביש שבו הוא נתפס מהווה עבירה בפני עצמה. אני מדבר על אותה עבירה, ובמצב כזה ביהמ"ש מבדיל בין עבירה אחת כגון הדוגמא שציינתי (כל קמ"ש נוסף מעל המהירות המותרת) לבין מס' עבירות שונות שאת ציינת (כל קטע בנפרד).

דרך אגב- חוק והגיון לא הולכים יחדיו בהרבה מקרים. מנסיון.

פורסם
אני לא רוצה לבטל את שניהם , אלא רק אחד כי בכל זאת נשאר בי רצון לממן למשטרה פירות יבשים לטו' בשבט

הבעיה היא שהכסף שלך לא עובר למשטרה ידידי.... עובר לקופת המדינה...

בעיקרון כל הסבטוחה הזו נגרמה מכך שהשוטר הראשון לא השאיר דוח על הרכב, כי אז השוטר השני היה בא ורואה את הדוח ולא נותן עוד אחד,

או אם היה רוצה לתת עוד אחד הוא לפחות היה רושם את אותה הכתובת (בהנחה שהשוטר שיודע ליקרא נימצא איתו)

אז אם אני ישלח להם מכתב עם התיאור שזה תכלס אות ומקום וקיבלתי שני דוחות על אותה עבירה באותה שעה/יום/מקום אמורים לבטל אחד מהם ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לא משנה, שיקנו נעלי פומה ענערף, מה מטרת הציטוט השני ?

• תוכן חדש...