Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נגעתי (כמעט):

אתה מרוצה מהסאב? לפי דעתי שווה לך להחליף את הסאב למשהו "קצת" יותר איכותי מהפיוניר.

ברמונדו כתב: "לא הבנתי איזה דגם בדיוק הרדיודיסק"

קיצר, לפי התגובה שלך אני מבין שאתה לא בדיוק סגור מה חסר לך כרגע (תקן אותי אם אני טועה).

אז מה שיש לי להמליץ לך זה להגיע למפגשים ולשמוע איך היבריד באמת נשמע. משם תוכל להגיע למסקנה האם שאר המערכת שלך מאוזנת ומתאימה לך. אם זו תהיה התשובה - אז תתפנה להחלפת HU. מכיוון שמדובר ב 2500 ש"ח הייתי מציע לעשות שיעורי בית טובים ולחשוב טוב טוב לפני שמשקיעים את הסכום הזה ב HU. במיוחד לאור העובדה שהבעיה לא כ"כ ברורה.

אם תגיע למפגש, יכול להיות שניתן יהיה לשפר משהו בעזרת כיוונונים בלבד. ממליץ על מפגש צפון הקרוב.

יכול להיות שהסאב שלך לא מרוסן ונמרח ולכן הוא משתלט לך על הסט הקדמי.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

העצה שלי היא, להשאיר את הקנווד בינתיים. הוא מפיק צליל סביר ולא משם תבוא הישועה.

לפי המגבר , לא הצלחתי להבין איזה חברה הוא AUDIOGODS אולי?

בל אופן, יש עליו שני פיוזים של 20 אמפר.

מכאן ניתן לסיק שהוא מגבר דיי חלש. כל זוג ערוצים מקבל במקסימום של המקסימום 20A.

עם מגבר כזה אתה בטח שלא מזיז לסאב, ואני מניח שגם ממש לא מרים את הקומפוננטים ואולי בגלל זה אתה לא מקל את הצליל החי שאתה רוצה.

דבר ראשון הייתי מחליף מגבר, אח"כ סאב ואחריו HU.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר המגבר הוא אודיובנק אאל"ט , אני גם חושב שתחליט מה בדיוק מפריע לך ותלך לתקן את זה , אני לא חושב שקנית HU מעולה לבד תעזור . אם זה התחלה של שידרוג של כול העסק אתה צודק , אחרת עדיף שתמצא עוד כסף ותשדרג את כול הריכיבים שלך לרמה יותר גבוהה

בברכה יהודה

פורסם

עזוב את הHU במנוחה. הוא בסדר גמור וגם אם תחליף אותו לאחד של 4 אלף אתה עדיין לא תהיה מרוצה. לדעתי תעיף את המגבר הזה ואז תחליף את הסאב. אני ממליץ לך בחום לבוא למפגש לפני שאתה עושה משהו באוטו. אולי בעזרת כיוון קטן תחליט שאתה לא צריך כלום. ואולי תגלה שאתה בכלל רוצה סאונד כזה או אחר ותמנע מעצמך מלקנות מגבר לא מתאים או סאב לא מתאים

פורסם

אולי באמת אתם צודקים לגבי המגבר,

אבל יש בעיה קטנה אני גר בפתח תקווה והמפגש בצפון :-/

אין מפגשים יותר קרובים?

ושאלה נוספת היא, שאם כבר אני קונה מגבר, לא עדיף לקנות מגבר רק לסאב ואת המגבר הנ"ל שיש לי כרגע לחבר לקומפננט ולאחוריים?

פורסם

יש גם מפגשים במרכז - בר"ג.

לגבי מגבר נוסף לסאב - זה אתה צריך להחליט האם אתה רוצה או לא והאם יש לך כסף לזה. בלי קשר היבריד דורשים הגברה בריאה עד כמה שאני יודע. שיקול נוסף תשתיות החשמל של הרכב, במידה ומדובר בסאב ומונו רציניים.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...