Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות התנעה ב 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה היום הראשון שלי בלי מלווה ונסעתי עם 2 חברים טובים שלי ברחבי העיר

אחרי 20 דקות נסיעה(עם 3 פעמים סליידים גבוהים) הגענו לבית של עוד חבר שלי וחיפשנו חניה

אחרי 30-50 שניות שהסתובבנו עצרנו וחכינו לו, בדיוק אחרי 2 דקות התחלתי לנסוע אחורה והאוטו פתאום נכבה לי

נסיתי להתניע שוב ולא הצלחתי, אז חשבתי שזאת האזעקה הדפוקה אז סגרתי את האוטו>פתחתי אותו ונסיתי שוב להתניע כשאני מסובב את המפתח 2 שלבים ומחכה עד שהמחשב יסיים ת'בדיקה ואז מנסה להתניע שוב ולא הצלחתי

מדובר בפיגו' רגילה 1400 2002 206 והבעיה עוד יותר דפוקה היא שהאוטו של אבא שלי במוסך והוא צריך את האוטו שלי בשביל להגיע לעבודה ועכשיו דפקתי את שנינו

נסיתי לתת לאוטו לנוח והתניע שוב ואז הצלחתי ואחרי שנכנסתי שוב להילוך אחורי נסעתי שניה אחת והוא שוב נכבה לי(כנראה כשמנוע קיבל את הלחץ לסובב גלגלים או משהו כזה)

עכשיו השארתי את האוטו בבחוץ ובבוקר אני מקווה שאבא שלי לא יכעס עליי(למרות שאני חושב שאני לא אשם)

מה שמצחיק שצילמתי את הכול(פעם ראשונה תמיד מצלמים) ואולי אני יחליט להעלות לאינטרנט(בהתאם למצבי)

אז מה אתם חושבים הבעיה?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

לגבי זה שהוא לא התניע יכול להיות אכן בעיה באזעקה או אימובילייזר, לפעמים יש בעיה במפתח, באמת, אצלי ב 306 קרה בעבר שמפתח אחד התניע והשני לא.

לגבי כיבוי הרכב בנסיעה כנראה זרקת קלא'ץ, או לא ידעת לשלב נכון.

האם הרכב כבה גם בנסיעה רגילה ללא קשר בהתעסקות עם הגיר הידני?

ומה זה 3 סליידים?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

על פניו נראה שאתה לא אשם, איתור התקלה יאמת זאת, או לחילופין, יגלה שאופן הנהיגה שלך גרם לנזק, מה שלא אמור להיות, שכן מחשב ניהול המנוע מונע אפשרות להעלת סלד מעבר לגבוה התקין, אני מקווה שהיה שמן במנוע, בנוסף, כולי תקווה שהוא לא התחמם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...