Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני מחובר גם בבית בהוט הטלויזיה וגם האינטרנט.

עתיד,

אני מוכן לשלם מעל 1000 שקל בחודש במקרה ואני יודע שתקלה כזו יכולה לקרות שוב בכל יום שעובר.

היום (או אתמול לפחות) אם קורה דבר כזה אחרי שהצהירו בפני שהם מתחייבים לתקן את התקלה באותו היום, אני תובע אותם בלי לחשוב פעמיים.

הצלחתי גם להוציא מהם שיהיו חייבים להודיע לי שבוע מראש על תקלה אפשרית שתיהיה. תקלות איזוריות אפשריות, שיפוצים בתשתית. לא יאומן מה אפשר להוציא מהם בעזרת קצת לחץ.

GS300.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כבר למדתי לחיות עם הניתוקים של HOT, ואני לא מוכן לעשות קו טלפון בזק במיוחד בשביל האינטרנט.

אני גם לא רוצה להפעיל את הטכנאים שלהם כי הם לא יודעים מה הם עושים, ובדרך כלל רק מרעים את המצב.

יש דירות שגרתי בהן ולא היו ניתוקים במשך שנים , ויש דירות כמו זו שאני גר בה עכשיו, שיש תמיד ניתוקים פעם בכמה שעות - כנראה תשתית דפוקה של HOT ברחוב, מקווה לעבור דירה כמה שיותר מהר :)

אותו הדבר אצלי,

אבל כיוונתי את ההגדרות של החייגן שיחייג מחדש כל פעם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אייל מחובר בMPLS (חיבור ללא חייגן) כך שבמידה ויש ניתוק תשתית ברגע שזה חוזר מייד יש לו אינטרנט והוא לא צריך להמתין אפילו את הכמה שניות של החיוג...

vitali24 - כאחד שבא מהתחום (אומנם נטו טכני וממש לא שירות לקוחות וכו') אני בספק עד כמה ההתחייבות שלהם שווה משהו הרי תמיד התקלה היא תקלה לא צפויה, שיש תקלות צפויות דואגים שלא יהיו תקלות !

אבל הלוואי ואני טועה, והלוואי ולא תעמוד בכלל במבחן המציאות של ההסדר הזה !

פורסם

ויטלי, צא מהסרט שלך, לא יתנו לך שום התראה. כשציוד מתפגר, בדרך כלל אין סימנים לזה מראש. כשיש סימנים, הסיכוי שזה יגיע למחלקות השירותיות, ושהמחלקות האלו תזכורנה להודיע לך, הוא אפסי.

במקרה של עבודות יזומות, כמעט ואף פעם אין פגיעה ממשית בגלישה, פשוט עוברים לציוד גיבוי.

אתה יכול לגלגל עיניים ולהעביר את האחריות לספק, אבל בבית משפט אתה תקבל בראש, כי לא נקטת צעדים סבירים למנוע את הנזק שלך. אם הנזק שלך הוא עשרות אלפי שקלים, מצופה ממך להשקיע כמה מאות שקלים בחודש על מנת להתגונן בפניו.

כדי שתבין את נקודת המבט שלי, פעם ניהלתי חלק נכבד מהתשתיות בחברה שעתיד עובד בה, והיום אני בתחום הפיננסים, כך שאני מכיר את שני הצדדים. תפסיק לשחק משחקים, ואם פוטנציאל הנזק שלך גבוה, תגן על עצמך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שוב, בתקלות לא צפויות (רוב התקלות בעצם) אמרו לי שאני אקבל טיפול בהקדם האפשרי, שזה במילים אחרות באותו יום. עד עכשיו הם עמדו בזה יפה מאוד וכמו שציינתי בהודעה הראשונה, קיבלתי שירות נהדר! אבל זה לא מה שיחזיק אותי איתם.

אני לא ממש מבין בזה. וזה גם לא ממש מעניין אותי. לדעת שניתוק אינטרנט מכוון לא יקרה לי זה כבר מרגיע הרבה יותר.

כל זה כבר לא רלוונטי. סגרתי כבר ניתוק מהם ומעבר לADSL בבזק.

תודה לכולם.

GS300.

• תוכן חדש...