Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה שקרה

neon turtle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצתי לספר לכם סתם סיפור שקרה היום,אין הרבה פואנטה ואין הרבה על מה להגיב,פשוט הייתי חייב.

ראיתי באיזור התעשייה בהרצליה פיתוח משטרה שעוצרת מישהו,הוא היה עם הפנים של האוטו למדרכה והמשטרה חסמה אותו.

הסתכלתי יותר טוב וראיתי שזה מישהו שאני מכיר,למד איתי פעם בחטיבה.

אני וחברי המשכנו הלאה ואמרנו "טוב,נו"הלכנו כמה דק' ושכחנו מהעניין.

לאחר מכן ראינו אותו שוב,המשטרה ליוותה אותו כניראה.

הוא עצר 20 מ' מהרמזור,לא הבנו מה הולך,הרמזור הרי ירוק,מה הוא עוצר?בשניה שהרמזור התחלף לכתום אנחנו שומעים חריקת צמיגים ואת הנהג טס קדימה ומשאיר את המשטרה מאחור,עם הרמזור האדום..

(יש לציין שרצנו כמו מטוורפים בשביל לראות את המשך המרדף,נזכרנו שהאוטו שלי ליד,נכנסנו לאוטו,וגילינו שמישהו חסם לי את היציאה מהמגרש:evil::twisted::evil::evil:)

שוב,ללא פואנטה.

נ.ב

לא מעודד כאלה דברים,לא הייתי עושה דבר כזה בחיים ובלה בלה בלה,אני בחור טוב סה"כ)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אז מה הפואנטה ?

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה זה הזמן להיפרד מהאזרחות,לא מכם:roll::roll:

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry: