Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שלישי נגמר לי המלוה ובינתים אני נשאר עם האוטו שלי סובארו גרנד לאונה המערכת שיש לי כרגע היא פאנל של פיונר אולי לפני 3-4 שנים לפחות רמקויל םבדלותות של סתם חברה ומאוחרה רמקולים 6.5 של סוני 180 ואט ששומעים מהם חזקקק

בשביל ההרגשה של המלוה וכל זה החלטתי לשים פאנל ורמוקלים אחורים ובעתיד שאני יחליף תאוטו שזה עוד חודשים בערך אני יוסיף קומפוננט מגבר סאב ועוד מגבר מונו

בקקיצר אני רוצה לשים תפאנל 590 של פיונר עם הדולפינים והפינגונים מקידמה לעהביר תסוני 6.5 180 ואט

ומאחורה פיונר 400 ואט 80 ארמאס

רציתי לדעת עם המערכת תצליח להחזיק תרמקולים האלה לחודשים בערך עד שאני יקנה את שאר המערכת

תודהההה

פורסם

תראה רועי גם לי הייתה אותה הבעיה....

קניתי רמקולים כאלה ובלי מגבר חשבתי שאני הולך להשתגע.

כעיקרון המערכת תיסחוב לך עם הרמקולים 400W אבל תתפלא לשמוע שימעו פחות טוב מהרמקולים של הסוני שברשותך.

רמקולים כמו הפיונייר 400W מחיבים מגבר בשביל שמיעה איכותית.

אם תשאל את דעתי תקנה את הרמקולים ותשים אותם בצד ובנתיים תישאר על הסוני

וביום שיהיה לך מגבר תחבר את הרמקולים, ואז תהנה ממוזיקה...

פורסם
תראה רועי גם לי הייתה אותה הבעיה....

קניתי רמקולים כאלה ובלי מגבר חשבתי שאני הולך להשתגע.

כעיקרון המערכת תיסחוב לך עם הרמקולים 400W אבל תתפלא לשמוע שימעו פחות טוב מהרמקולים של הסוני שברשותך.

רמקולים כמו הפיונייר 400W מחיבים מגבר בשביל שמיעה איכותית.

אם תשאל את דעתי תקנה את הרמקולים ותשים אותם בצד ובנתיים תישאר על הסוני

וביום שיהיה לך מגבר תחבר את הרמקולים, ואז תהנה ממוזיקה...

מה הטעם בלקנות ולא לחבר,

עדיף כבר לחכות עוד קצת ולחסוך בזמן הזה עוד 100-150 שקל ולקנות משהו יותר סביר מהפיוניר הללו.

בכל מקרה לדעתי עדיף לך להעביר את הסוני קדימה כדי שאתה בכל אופן תשמע "חזק" יותר ....

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

אני לא מחבר למגבר כי עעוד חודש- גג חודשים אני מחליף אוטו וסתם יצא לי לשלם תהתקנה של ה2 מגברים להעביר תRCA וכל זה לא משתלם לי בשביל חודשים אני מעדיף לפחות בינתים להנות מהפאנל ומהרמקולים

• תוכן חדש...