Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אל תחפש מעשיות..

התשובה היא פשוטה,חיזקת את הספק המנוע(במעט) הרכבת צמיגים גדולים ודביקים יותר,לכוח אין לאן להתפרק,כל העומס הוא על הקלאץ,במיוחד לאור העובדה שאתה יוצר מהמקום כמו פטר סולברג,ומשחרר קלאץ בהעברות על המנתק,אין מנוס משבירה של הליבה.

תרכיב דיסק קרמי,תסבול ביום יום,אבל יחזיק מעמד.

אורן

פורסם

דיסק קרמי מגיע גם עם ליבה מחוזקת?

כי כמו שאמרתי,הקלאץ' לא מחליק מ"העומס" הוא פשוט נשבר.

מה שכן,יש לי בבית שמש "מחוזקת" חשבתי להרכיב אותה רק כשאני אגדוש...,או שאני ארכיב קיט נייטרו רטוב,אחד מהשתיים..:twisted:

השמש המחוזקת הזאת עושה את הדוושה מאוד קשה,מניסיון של אחרים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

כשהייתה לי פולו SDI, קלאץ ראשון מת ב160K, הוחלף במוסך.

השני התחיל להחליק ב200K, ומת ב210K, שזה בערך שנה.

כשהחליפתי את השני, במוסך "תושיה" אמרו לי שהחליפו רק חלק אחד במקום 2 ובגלל זה הוא מת מהר.

הקלאץ השלישי מחזיק כבר 150K.

פורסם

אורן או שתחליף את הרפידות דיסק לקרמי או שתביא קיט מחול...

בעיקרון להספק כזה אין סיבה שהמקורי לא יחזיק.אבל אצלכה יש בעיה בטח בנהיגה,אז זה הפתרון...

140 כוח סוס ישראלים :lol:

מיכאל

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...