Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי יש בעיה עם קונה לרכב שלא חזר לעשות העברת בעלות.. מה עושים?!

תימני אחלה!
שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן אנשים.

יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשות איתה.

לפני יותר משנה/שנתיים מכרתי רכב (סיאט איביזה 1.5 89') לבחור מסוים שראה את הרכב והציע לי על המקום 3500 ש"ח. מפה לשם,הסכמתי וערכנו חוזה ידני חתום שבו כתוב שהוא יביא לי את כל הסכום באותו הערב,יקח את הרכב ל"דוד שלו המוסכניק" מקצרין לבדיקה (שם הוא גר ואני מהוד השרון),ואם תוך יום אין תלונות והוא לא חוזר אז העסקה בוצעה סופית והשלב הבא הוא שהוא מתחייב לחזור תוך שבועיים כדי לעשות העברת בעלות.

מה שקרה שהוא שילם לי את הכסף במלואו,זה נכון,אבל הוא לא חזר לעשות העברת בעלות,לא עונה לפלאפון,יש לי רק את שמו ות.ז. שלו וזהו.

מה שעשיתי זה שהורדתי אותו אחרי חודש מהכביש (זמנית אמנם למקרה שישתנה משהו-"הקפאה") ולאחר שפניתי למשטרה הם דווקא אומרים לי שאני הוא זה שאשם כי העברת בעלות היא באחריותי!

טוב,גם אם-עזבו את זה עכשיו.זה לא הנושא! השאלה היא מה אני יכול לעשות עכשיו בנוגע לזה,איך אני יכול להשיג אותו או לחייב אותו על משהו?

* נ.ב.

בכל מקרה אם הוא לא חשב לחזור אז השליטה בידי.מה שחששתי הוא שהוא יעשה לי דוחות וכו' כי נכון לעכשיו הרכב רשום אצלי. מי יודע מה יהיה בעתיד עם הלוחית זיהוי? איך אני מוריד את זה מעלי?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוריד את הרכב מהכביש.

הקונה לא ביצע את מה שהוא התחייב בו בחוזה, ולכן הוא זה שאשם.

זכותך המלא לנקוט בצעדים שימנעו ממנו לסבך אותך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שנה /שנתיים.????

יש לך הצתה מאוחרת קצת .....איפה היית?

לך למשרד הרישוי ותוריד את הרכב מהכביש ושהבחור ילך ל@#$%#$!!!!!

שהוא יחפש אותך,לפי דעתי אם ממזמן הקפאת את רשיון הרכב ,הרכב כבר פורק/נהרס/נמכר לחלפים או כל דבר אחר שלא קשור לנסיעה על הכביש,ולכן זה למעניין את הקונה שהקפאת את הרשיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ייתכן מצב בו הקונה רצה את הרכב לחלקים?

אני מכרתי את שלי לחלקים בלי העברת בעלות, הרשיונות הוקפאו מזמן (לאחר שנה הקפאה, הם נפסלים אוטומטית או משהו כזה).

לא שמעתי שום דבר, לכן אני מניח שהרכב שלי אכן פורק. (הקונה שלי גר בישוב בסביבה , והוא אמין).

אולי זה המקרה גם אצלך?

מחזיק לך אצבעות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי קרה מקרה של בחור קצת יותר רציני שהיה יום שישי ומכרתי לבחור את הפיאט 89 ניסחנו העברת בעלות שהחל מיום * הרכב בבעלותו ובמקרה ויש איזה דו"ח כזה או אחר זה שלו, ואחרי חודש חודשיים בא ועשה עברת בעלות בגלל שהייתי זמן ממושך בבסיס. מומלץ! בדרך כלל לרכבים ישנים מעדיפים לזרז את העניין וחבל הדבר עלול לגרום לבעיות לאחר מכן.

!Blue Subaru Impreza

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היית במשטרה,ובמקום לעזור לך הם מפילים עליך את התיק(בצדק),

גם למשרד הרישוי ובקש שיורידו את הרכב מהכביש,

אולי הרכב עשה דו"חות,ובמקרה הגרוע שוד,מה אתה צריך את זה על הראש שלך:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר שנה הקפאה, הם נפסלים אוטומטית או משהו כזה

המידע שלך מוטעה, לאחר שנתיים ללא טסט, ורק כאשר הרכב עבר לסטטוס של "רכב מיושן" המחשב מוריד את הרכב מהכביש.

א-ב-ל ההורדה מהכביש היא אינה קבועה, אלא רק זמנית, וניתן להעלות את הרכב חזרה ע"י ביצוע בדיקת מעבדה.

בכל מקרה, אם בעל הרכב לא ניגש למשרד הרישויי ומבטל את רישויי הרכב, הרכב ימשיך להיות רשום במערכת גם עוד 50 שנה.

קח את זה לתשומת ליבך,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...