Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו פייר 93 לא "סוחבת"

אסי 85
שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

בזמן האחרון הרגשתי שהרכב לא סוחב ונותן תחושה שקשה לו .. עקב הבעיה וגם בגלל שהגיע זמנה של הרצועה החלטתי לעשות טיימינג..

בוצעה החלפה של הרצועה כיוון מנוע והחלפת מחזיר שמן תחתון ..

לאחר העבודה מתגלים הממצאים הבאים .

1)פולי תחתון זורק .

2)הרכב לא סוחב ואפילו לא באחוז 1 יותר אלה נשאר כמו שהיה .

צריכת דלק 1 ל8 1 ל9 .

היום עקב ריבוי התקלות התייעצתי אם דוד מזר ובלי היסוס המילים שלו היו תגיע אליי נסדר את הכול על כוס קפה.

לא לקח יותר מחצי שעה עד שהגעתי לדוד ועוד חצי שעה עד שהרכב פשוט התחיל להישמע אחרת ולנסוע אחרת לגמריי

שלא לדבר על צריכת הדלק שהמחוג אפילו לא זז אחריי 26 ק"מ של נסיעה.

רק מלשמוע את המנוע דוד אמר כנראה הטיימינג לא במקום ואכן כך היה קפצה שן ואליי יותר אחורנית .. בהתאם לכך הדיסטריביוטר לא היה מכוון כמו שצריך בגלל הטיימינג והקרברטור כמובן דרש אוזן של אדם מקצוען .

וכמובן דוד שלא נדבר על הפלאגים שלא היו שייכים בכלל לרכב .

אז אחריי הכול אני מודה לך למרות שהכרנו רק בפורום באמת שיחקת אותה וטוב תמיד לדעת שיש אנשים כמוך ביננו הצעירים.

אסי.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסי שלום רב!

האם חברי דוד מזר, נראה כמו שנוו נשמע חביב וסימפטי?

יצא לי לדבר אותו הרבה בטלפון, להתכתב בפורום טכני, להתכתב בפרטי, והתרשמתי שהוא בן אדם עם לב זהב, סימפטי, ואוהב לעזטר, ובעל מקצוע מהז מהדור הישן והטוב, שרק משביח עם השנים, ועושה רק טוב בלב.

אני שמח בשבילך, שהוא גילה מיד שהרכבת חגורת הטיימינג ברכבך היתה לקוייה, עם דלוג של שני שינים, מה שגורם לאיחור בהצתה, חוסר אפשרות לקדם את ההצתה בעזרת המפלג, חוסר כוח למנוע, ביצועי מנוע ירודים, ועלייה בתצרוכת הדלק.

לצערי אני נתקל בבעיית חגורת טיימינג שלא מורכבת נכון בכל אונו פייר שני שמגיע אלי, מה שמעיד על סטיסטיקה של 50 אחוז של הרכבה לא נכונה, הפוגעת בביצועי הרכב, חזור לבדוק את תצרוכת הדלק, ולעדכן בפורום.

מה עם נזילת השמן מתיבת ההילוכים?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביקה מדובר על אדם שנדבק במחלה שנקראת מנועים לפניי שחשבו לתכנן אותי ...

הנזילה בגיר עדיין נמשכת וגם דוד העיר לי עליה ..(ובנוסף אמר שיש רעשים שאני לא חשבתי שהם חריגים שוב פעם אוזן מקצועית בעלת וותק של שנים .)

הוא לא היסס ולא לשניה אחת וגם הסביר לי מה לא היה נכון בהרכבה של החגורה שלי שפשוט צריך לקחת סרגל או משהו ישר וכך לבדוק .

(דרך אגב הוא אמר לי שהקרבורטור שלי מטופל בצורה יפה אבל זה עדיין לא מונע ביקור שנתי אצלך לטיפול הכללי שלו .)

אסי

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביקה אל תאמין לו, אני כבר לא עובד, הוא אסי ביצע את כל העבודה לבד עם מעט הדרכה שלי.

יש לי אפילו עדה מיצי החתולה, וגם הוכחה שהייתי עם בגדים נקיים. :razz::razz:

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביקה מדובר על אדם שנדבק במחלה שנקראת מנועים לפניי שחשבו לתכנן אותי ...

הנזילה בגיר עדיין נמשכת וגם דוד העיר לי עליה ..(ובנוסף אמר שיש רעשים שאני לא חשבתי שהם חריגים שוב פעם אוזן מקצועית בעלת וותק של שנים .)

הוא לא היסס ולא לשניה אחת וגם הסביר לי מה לא היה נכון בהרכבה של החגורה שלי שפשוט צריך לקחת סרגל או משהו ישר וכך לבדוק .

(דרך אגב הוא אמר לי שהקרבורטור שלי מטופל בצורה יפה אבל זה עדיין לא מונע ביקור שנתי אצלך לטיפול הכללי שלו .)

אסי

אסי שלום רב!

בוא אני אגיד לך מה ההבדל בין מכונאי מדופלם, בעל כושר אבחנה, לבין חאפר שיחליף לך חצי רכב, שבסוף יתברר, שצינור וואקום היה קרוע....

בעל מקצוע, הוא זה , שברגע שתפתח מכסה מנוע, ותתניע את הרכב, הוא יהיה מסוגל לאבחן את הבעייה , מסלי שתגיד לו מה הסימפטומים, והוא יוכל להצביע על בעיות נוספות שקיימות ברכב, גם מבלי שידעת עליהם כלל..!

בעל מקצוע כזה הוא זה שמשתמש בשני גלי עבודה חשובים, ויקרים מאד.... זוג עינים, וזוג אוזנים. ברור מאליו שהניסיון הוא כלי עזר נוסף לשמיעה ולראיה.

זהו דוד מזר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...