Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר , אמממ מה ההבדל בין WRX ל GT ולמה GT יותר טובה?

מה שעוד רציתי לדעת, אמרת שהיא דורשת שמנים יקרים, אבל השאלה אם צריך להחליף בה שמנים ולעשות בה טיפולים בתדירות של רכב רגיל או שהטיפולים וההחלפות שמנים וכדומה הם בתדירות גבוהה יותר? אני מתכוון שלא יהיה לי זמן להתעסק יותר מדי עם הרכב ואם הוא דורש טפיול בתדירות גבוהה יחסית לרכב רגיל לא נראה לי שהוא אופצים טובה בשבילי

פורסם

הג'י טי יותר "פראית".

הwrx יותר "עדינה".

מאידך גיסה - הביצועים דומים להפליא והקשיחות של הדגם החדש (wrx) טובה יותר כמו גם סביבת נהג יותר מתקדמת.

מה גם שמכוניות כמו נשים לא מזדקנות יפה מלבד יוצאי דופן.(חז"ל כבר אמרו שהיוצא מן הכלל מצביע על הכלל).

לשאלתך, שמן המנוע בטורבו הוא איכותי ויקר יחסית ומרווח הטיפולים הוא כל 12 וחצי אלף הח' שמן מנוע.

נראה שאתה "בורח" מהאימפרצה אם כך.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל המחשבה של נהג חדש מאחורי כל דבר עם יותר ממאה סוסים לא עושה לי טוב, ואני לא מדבר מהתנשאות חלילה, אלה מהיכרות עם עצמי ועם חברי שגם אנחנו היינו כאלה (יותר מדי מזמן לצערי..).

HFturbo

פורסם

מצטער שאני משגע את השכל, אבל פשוט לא הצלחתי להבין מה התשובה, האם הWRX דורש יותר התעסקות ויותר טיפולים מרכב סטנדרטי ממוצע?

כשהסתכלתי במודעות לאימפרזות משומשות ראיתי שברכבים רבים נעשו כול מיני שיפורים למנוע (שיפורים לא מהמפעל של סובארו) רציתי לדעת האם לא להסתכל בכלל על רכב משופרים או ששווה לברר?

ובתגובה לחברה שאמרו שמסוכן לתת לנהג חדש רכב חזק, יש משהו במה שאתם אומרים אבל זה לא נכון לגמרי, כי אם מישהו נוסע מהר, הוא יסע מהר בטויוטה יאריס(דווקא הדוגמא הזו עלתה לי בראש כי יש לי חבר עם טויטה יאריס שנוסע 130 בתוך העיר) ובWRX ובשניהם הוא יסתכן, כלומר אם אקבל אוטו פחות חזק אין שום ערבון שאסע פחות מהר (לא שאני מתכנן לנסוע מהר כשזה מסוכן), וכך גם כול בנאדם שמסתכל על רכב כהרבה מעבר לאמצעי כדי להגיע מנקודה A ל B

פורסם

יש עוד הבדל קטן ששכחת. ההתנהגות.

ה-WRX מכויילת להתנהגות הרבה יותר קיצונית מיאריס, מה שעלול להוביל לתוצאות הרסניות כשננהגת ע"י נהג לא מיומן.

פורסם

שאלה נוספת : האם לדעתכם אימפרזה טורבו שנת 2000 עם קילומטר'ז 176K זה כבר יותר מדי?

ואימפרזה wrx פרודרייב שנת 2000 קילומטרז 100K אבל יד 7 זה בסדר לקנות או שצפויות בעיות?

בתודה

אילון

פורסם
מצטער שאני משגע את השכל, אבל פשוט לא הצלחתי להבין מה התשובה, האם הWRX דורש יותר התעסקות ויותר טיפולים מרכב סטנדרטי ממוצע?

נראה לי שאתה לא לגמרי מבין למה אתה נכנס.

ברור שרכב כזה דורש הרבה יותר "התעסקות"- תשומת לב לפרטים זה דבר מתבקש.

השמנים יקרים יותר ודורשים החלפה תכופה יותר, צריכת הדלק גבוהה בהרבה מרכב סטנדרתי.

האחזקה של רכב כזה יקרה בהרבה מרכב סטנדרתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

א. כן, WRX תעלה לך יותר כסף באחזקה וטיפולים מרכב ממוצע, לא ספורטיבי.

ב. לרוב האימפרזות נעשו אי אילו שיפורים. הפשטות והזמינות של השיפורים הללו גורמת לכך, ולכן יהיה לך קשה למצוא מכונית ללא שיפורים. לא ששיפורים זה בהכרח רע.

ג. זה נכון שאפשר לנסוע מהר גם ביאריס, אבל אתה שוכח פרט חשוב אחד - ב-WRX הרבה יותר קל לנסוע מהר. הכוח והאחיזה דוחפים אותך לעשות יותר שטויות וכך גדלים הסיכויים לתאונה. הסיכויים גם גדלים ככל שעולה המהירות, כמובן (ואין הכוונה לשיוט בקו ישר בכביש המהיר). גם אם מטבעך אינך מתפרע, רוב הסיכויים שבאימפרזה פשוט תסע מהר יותר ממה שאתה רגיל, ולכן הסיכוי שלך לתאונה יגדל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...