Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין אימפרזה 07 לקורולה 07

Hindo
שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אצל שתיהן זו בעצם השנה האחרונה - האימפרזה ממש מיושנת כבר - איכות חומרים בינונית, מנוע חלש, מרווח לא מרשים. הקורולה היא מכונית שלמה יותר - ברוב המקרים היא איכותית יותר מהאימפרזה, ולכן עדיפה (מרווח, איכות, אבזור, ביצועים). שתיהן פחות בטיחותיות מהממוצע בקטגוריה. הקורולה חסכונית יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעניות דעתי הסיביק עדיפה במעט על הקורולה , אך יש לקחת בחשבון את עלות האחזקה הגבוהה יותר של הסיביק דבר אשר בא לידי ביטוי בעלות אחזקה וביטוחים גבוהה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל הפרמטרים, הקורולה תיהיה בחירה עדיפה על פני האימפרזה.

אמנם זוהי שנתה אחרונה של הקורולה מהדגם הקודם (2007), אך הדגם הקודם נחשב למוצלח אף יותר מהדגם החדש שלא זוכה להצלחה יתרה, עקב המעבר לגיר הרובוטי.

לגבי הסיביק, אם מדובר על שנתון 2007, אזי מדובר על הדגם החדש, אופציה מצויינת, אך כפי שכבר ציינו- עלות האחזקה תהיהיה יקרה משמעותית מהקורולה (ביטוח+ טיפולים).

לטעמי- הקורולה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציה נוספת היא פאסאט 2004, מה דעתכם?

הפאסט אינה שייכת לסגמנט של הרכבים שציינת לפני כן.

קורולה, אימפרזה וסיביק, כולן משוייכות לגמנט המשפחתיות- קומפקטיות

הפאסט, משוייכת לסגמנט מכוניות המנהלים עם כל היתרונות והחסרונות שבדבר. (יתרונות- מרחב גדול, יוקרתית ומפנקת, סמל סטאטוס במידה מסויימת). חסורות- אחזקה יקרה יותר באופן משמעותי, צריכת דלק גבוהה יותר, ירידה בשנתון).

פרט את דרישותיך מהרכב, ואז נוכל לעזור ביתר קלות לגבי הבחירה הנכונה עבורך.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחליט מה יותר חשוב לך. איכות נסיעה ובטיחות תהיה טובה יותר עם רכב כמו הפאסאט, וחסכון בדלק ובכסף בכלל יהיה עדיף ברכב משפחתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחליט מה יותר חשוב לך. איכות נסיעה ובטיחות תהיה טובה יותר עם רכב כמו הפאסאט, וחסכון בדלק ובכסף בכלל יהיה עדיף ברכב משפחתי.

רוני

גם הקורולה וגם האימפרזה זוכות לארבע כוכבי ריסוק, זהו ציון זהה לזה של הפולקסוואגן, אני לא מבין למה הפאסאט תהיה בטוחה יותר?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש רכב משפחתי חסכוני ובטיחותי עם איכות נסיעה טובה במחיר של 95K פחות או יותר.

לדרישותיך הנ"ל, ללא ספק, רכב משפחתי יהיה עדיף! הפאסט בוודאי שלא תיהיה חסכונית, יקרה לאחזקה ובכדי לרכושה תצתרך לרדת בשנתון, משמע פוטנציאל תקלות גבוה יותר.

כמו כן, בתקציב הנ"ל, אני בספק אם תיכנס קורולה משנתון 2007, אולי הדגם הבסיסי (SUN), עם עבר ליסינג (שכנראה לא היה קל במיוחד). לעומת זאת, שנתון 2006 ברמת הגימור GLI מיד פרטית, כן יכולה לבוא בחשבון.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדרישותיך הנ"ל, ללא ספק, רכב משפחתי יהיה עדיף! הפאסט בוודאי שלא תיהיה חסכונית, יקרה לאחזקה ובכדי לרכושה תצתרך לרדת בשנתון, משמע פוטנציאל תקלות גבוה יותר.

כמו כן, בתקציב הנ"ל, אני בספק אם תיכנס קורולה משנתון 2007, אולי הדגם הבסיסי (SUN), עם עבר ליסינג (שכנראה לא היה קל במיוחד). לעומת זאת, שנתון 2006 ברמת הגימור GLI מיד פרטית, כן יכולה לבוא בחשבון.

בהצלחה

עידן

אני מסכים עם עידן שקורולה תתאים לך חותר מהרכבים האחרים. עם זאת אני רוצה לציין שלא כל דגמי ה SUN הם מליסינג, אישית חבר שלי קנה את הדגם הבסיסי (07) והוסיף תוספות מסוימות בתוספת כסף. תבדוק את האפשרות של 2006 ברמת גימור GLI כי יהיה לך יותר קל למצוא אקזמלר ראוי בסכום הנ"ל וכנראה גם יותר מאובזר.

תוספת קטנה שאני יכול להציע היא ללכת על RUNX שהיא הקורולה 5 דלתות ברמת גימור GLI עם שוק קצת יותר טוב ולדעתי מראה יותר טוב ופונקציונליות יותר טובה (מגב בשמשה האחורית, טוב לימי הגשם ופשוט כשקר בבוקר. ומימדים קטנים במקצת המקלים על חניה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוספת קטנה שאני יכול להציע היא ללכת על RUNX שהיא הקורולה 5 דלתות ברמת גימור GLI עם שוק קצת יותר טוב ולדעתי מראה יותר טוב ופונקציונליות יותר טובה (מגב בשמשה האחורית, טוב לימי הגשם ופשוט כשקר בבוקר. ומימדים קטנים במקצת המקלים על חניה)

אם כי אני משוחד, אני מסכים עם ההמלצה, דגם ה- RUNX מומלץ ועדיף על פני הקורולה הסדאנית.

אמנם נפח תא המטען בליטרים קטן יותר, אך פתח הגישה הינו שימושי וגדול יותר , הרכב נראה טוב יותר (לטעמי) ופחות נפוץ, והסחירות של הרכב מאד גבוהה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...