Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני עומד לפני רכישת אוטו סיאט איביזה 1600 גיר רגיל 3 דלתות דגם GLX יד שניה 105,000 קילומטר

בדקתי את המחירון של הרכב והוא 10,800 הבן אדם שאני רוצה לקנות את האוטו מימנו אמר בגלל היד והקילומטר של האוטו נמוכים זה מוסיף אחוזים למחירון ובכך מעלה את מחיר המחירון.

השאלה שלי האם זה באמת ככה, ואם כן כמה אחוזים זה מוסיף למחיר המחירון.?

ועוד שבוע מתחלף השנתון ל2008 זה אמור להשפיע על מחירון הרכב?

תודה מראש,

מתן.

פורסם

קילומטרז' נמוך ומס' ידיים נמוך (ביחס לשנתון) - מעלים את מחיר הרכב במחירון.

ולפי הנתונים היבשים שהצגת (לא פירטת לגבי המצב המכני של הרכב המדובר) אכן שווה לשלם מעל המחירון לרכב הזה.

פורסם

הקילומטראז לא נראה לי מציאותי ,וזה גם לא מסוג הרכבים שזקנות נוסעות אתם למכולת

בכל מקרה אם יש לך מוסך שאתה סומך אליו ,תבקש שיבדקו את הרכב

אם הוא במצב מושלם אולי שווה לשלם טיפה יותר...

כמו כן תבדוק כמה זמן הרכב נמצא בבעלות אחרונה !

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אם אתה ממש רוצה, אתה יכול להיכנס למחירון האינטרנטי של לוי יצחק:

http://www.winwin.co.il/c/MhTelemeserForm.asp

ובמחיר שיחת טלפון לקבל מחיר משוקלל.

בשנתונים כאלו לא ניתן לשקלל קילומטרז', אבל ניתן לשקלל יד.

תקבל תוספת של משהו כמו 1000 ש"ח עבור היד הנמוכה.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולכם,

הבעלים של הרכב נמצאים איתו כ-חצי שנה, הוא מוכר בגלל קושי להחזיק את הרכב מפני שהוא בצבא(אולי בכלל כל זה שטויות שהוא אמר לי, לא כל כך סומך על זה).

יד ראשונה של האוטו היו זוג מבוגר שהחזיר את האוטו 13 שנה.

לקחתי את האוטו לחבר מוסכניק שרק יסתכל עליו ויגיד לי אם שווה בכלל לקחת את האוטו לבדיקה, הוא אמר שכן האוטו נימצא במצב טוב מאוד,יש לציין שהאוטו מאוד שמור ולא ראיתי הרבה מכוניות כאלו.

עוד לא עשיתי לרכב בדיקה(מפני שלא הצלחנו לסגור על מחיר לפני הבדיקה)

*חבר בפורום פה עזר לי מאוד לחשב מחירון רכב משוקלל ויצא 12,300

*עוד שבוע כשהשנתון יתחלף ל-08 מחירון הרכב ירד לא? בעל הרכב צריך להיתחשב גם במצב זה ?

תודה מראש לכל חברי הפורום היקרים,

מתן.

פורסם

מחירון מתעדכן כל חודש, אבל ברכב כל כך ישן אל תצפה לשינוי גדול, והמחיר יכול להישאר זהה, או אפילו לעלות בכמה מאות שקלים.

ובכלל, אם מצאת מכונית שמורה, ואתה מעוניין לקנות אותה, כדאי לך להיזדרז עם ההחלטה, ולא לחקות ל 2008, אחרת מישהוא אחר יקנה את הרכב הזה, ואתה תישאר עם מחירון ביד.

ושוב, אם הרכב באמת במצב מצויין, נראה טוב, יש טסט ארוך, המזגן עובד, ואין תקלות, שמחייבות תיקון מיידי, כדאי לשלם לבעל הרכב את המחיר שהוא רוצה, בהנחה והוא הגיוני, ולא להפסיד את הקנייה, בגלל 500 או 1000 ש"ח.

• תוכן חדש...