Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

להזכרכם הרכב הזוכה בתחרות בעפולה היה סט 3 חלקים הי אנר'גי,

שהוגבר ע''י הGBL המדובר.

הסט של הרץ זול יחסית ונותן ה-מ-ו-ן .

אם אתה מעוניין לשמוע אותו, מוגבר ע''י הGBL פנה ל בולי בפרטי,

ונשמח להפגש איתך.

ושוב ממליץ בחום אל הסט. (שהגב ניצח את ה''מילה'' 8) תומר אתה מלך)

ישי בן-ברוך

פורסם
שלום

שהוגבר ע''י הGBL המדובר.

ונשמח להפגש איתך.

ושוב ממליץ בחום אל הסט. (שהגב ניצח את ה''מילה'' 8) תומר אתה מלך)

ישי בן-ברוך

מה הניק של בולי בפורום ?

פורסם
שלום

שהוגבר ע''י הGBL המדובר. עם כול הכבוד , זה לא שייך לסט . אנני רוצה להפחית בגודל ההישג של בולי , כי הוא בהחלט מעולה , אבל מכך להוכיח שהרץ יותר טובים זה בלתי אפשרי

ונשמח להפגש איתך.

ושוב ממליץ בחום אל הסט. (שהגב ניצח את ה''מילה'' 8) תומר אתה מלך) הנה לך הוכחה שזה שתומר ניצח ,לא אומר כלום על הסט. אלא אם כן אתה חושב שההי אנרג'י יותר טוב מהמילה

ישי בן-ברוך

תבין משהו אחד , הוא ניצח כי הוא בנה את המערכת בצורה טובה וכיוון אותה בצורה טובה , אם מישהו אחר היה יודע לכווין יותר טוב ,הוא היה מצליח עם פולס , לעשות לו בית ספר . אני בטוח שגם בולי עצמו מודע לזה .

אין שום אפשרות בעולם שסטים ברמות האלו ינצחו תחרות כזו לבד . אם היית בא ואומר לי שמכונית שיש בה הורנים עם כיוון יותר גרוע (ויודעים אם כיוון הוא גרוע או לא ) ניצחה מכונית עם דוטק מכוונת כראוי , אולי הייתי אומר שזה הסט . אבל אם אתה בא ואומר לי שהרץ יותר טובים כי הם ניצחו בתחרות את הדוטק/אוביישן/פוקאל זה פשוט לא נכון .

יתכן ולטעם של בולי התאימו ההרץ ולטעם של פותח השירשור יתאימו יותר האוביישן . זה שהוא יקנה אוביישן לא יפריע לו , אם הוא ידע טוב לכווין ,לנצח את בולי עם הרץ.

בברכה יהודה

פורסם

אני שומע טרנסים והיפהופ בעיקר כך שיתאים לי יותר ההרץ או הפוקל.

לפי מה שהבנתי המורל לא יתנו לי מה שאני מחפש...

פורסם
אני שומע טרנסים והיפהופ בעיקר כך שיתאים לי יותר ההרץ או הפוקל.

לפי מה שהבנתי המורל לא יתנו לי מה שאני מחפש...

לא נעים לי לספר לך אבל בפורום הזה יש עוד אנשים ששומעים טראנסים עד כמה שידוע לי (אני אפילו לא מבין את המוסיקה הזו אם בכלל אפשר לקרוא לזה מוסיקה :lol:, אבל זה עניין של טעם ), וממה שהבנתי חלקם משתמשים בקומפוננטים של מורל .

בקיצור מה שאני מנסה להסביר לך , שאל תפסול שום קומפוננט , לא על בסיס של נצחון בתחרות , לא על בסיס של המלצות של אנשים בפורום , ולא על בסיס המוסיקה שאתה שומע . תכין דיסק עם המוסיקה שלך ולך לשמוע בעצמך מה מתאים לך .

אתה רוצה לשמוע משהו , הקומפוננט של מגנאט נותן מידבאס נהדר , למרות שהוא זול , אז לא בדקתי קומפוננטים אחרים ויתכן והם יותר טובים, אבל לך ותשמע במפגש הבא ותחליט . לחלק מתאים הרץ לחלק מתאים פוקאל ולחלק מתאים מורל , ולחלק מתאים משהו אחר לחלוטין . אתה היחיד שיודע מה מתאים לך

בברכה יהודה

פורסם
לא נעים לי לספר לך אבל בפורום הזה יש עוד אנשים ששומעים טראנסים עד כמה שידוע לי (אני אפילו לא מבין את המוסיקה הזו אם בכלל אפשר לקרוא לזה מוסיקה :lol:, אבל זה עניין של טעם ), וממה שהבנתי חלקם משתמשים בקומפוננטים של מורל .

בקיצור מה שאני מנסה להסביר לך , שאל תפסול שום קומפוננט , לא על בסיס של נצחון בתחרות , לא על בסיס של המלצות של אנשים בפורום , ולא על בסיס המוסיקה שאתה שומע . תכין דיסק עם המוסיקה שלך ולך לשמוע בעצמך מה מתאים לך .

אתה רוצה לשמוע משהו , הקומפוננט של מגנאט נותן מידבאס נהדר , למרות שהוא זול , אז לא בדקתי קומפוננטים אחרים ויתכן והם יותר טובים, אבל לך ותשמע במפגש הבא ותחליט . לחלק מתאים הרץ לחלק מתאים פוקאל ולחלק מתאים מורל , ולחלק מתאים משהו אחר לחלוטין . אתה היחיד שיודע מה מתאים לך

יש רק בעייה אחת אחי.

שבמפגש רק באים נניח 30 איש...

4 פותחים את האוטו ועומדים לבד

וכל ה27 מסתכלים על הסאב של אליקו איך הוא מתפקד בתור טרמפולינה לפלאפונים.

הייתי במפגש וושמעתי הייבריד אחד, סט של סרווין וגה אחד, וK3P שהיה מדהים.

וזהו. אנשים פתחו לשנייה ומהר סגרו את האוטו שחס וחלילה האוזניים של אחרים לא יגנבו צלילים

של המערכת שלהם :\ מצער.

פורסם

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר. אתה צריך לשאול את חברי הפורום השונים למי מה יש, וככה לבקש לשמוע את המערכות שלהם. אם היית רוצה, היית יושב אצל מישהו גם שעה, תאמין לי.

דרך אגב, 30 איש במפגש זה דיי נחמד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה ממש לא נכון מה שאתה אומר. אתה צריך לשאול את חברי הפורום השונים למי מה יש, וככה לבקש לשמוע את המערכות שלהם. אם היית רוצה, היית יושב אצל מישהו גם שעה, תאמין לי.

דרך אגב, 30 איש במפגש זה דיי נחמד.

זה נחמד שכולם משתתפים אבל 27 בוהים בסאב של אליקו זה לא נחמד.

פורסם
זה נחמד שכולם משתתפים אבל 27 בוהים בסאב של אליקו זה לא נחמד.

אחרי שאליקו "שיגע" את הפורום מתי המערכת שלו מסתיימת , ברור שכולם רצו לראות ולשמוע את המערכת שלו . במפגש הבא (אלא אם כן אליקו ישלוף עוד "שפן" מהשרוול ) , אני מניח שתוכל לשמוע יותר .

אם הKP3 היה מדהים בעינך אז אולי אתה באמת צריך פוקאל

בברכה יהודה

פורסם

ידוע אולי מתי המפש הבא? בער ך?

ולמישהו יש K2P שהוא מגיע למגפש? או מישהו עם ההי אנרג'י שמגיע ?

פורסם
תבין משהו אחד , הוא ניצח כי הוא בנה את המערכת בצורה טובה וכיוון אותה בצורה טובה , אם מישהו אחר היה יודע לכווין יותר טוב ,הוא היה מצליח עם פולס , לעשות לו בית ספר . אני בטוח שגם בולי עצמו מודע לזה .

אין שום אפשרות בעולם שסטים ברמות האלו ינצחו תחרות כזו לבד . אם היית בא ואומר לי שמכונית שיש בה הורנים עם כיוון יותר גרוע (ויודעים אם כיוון הוא גרוע או לא ) ניצחה מכונית עם דוטק מכוונת כראוי , אולי הייתי אומר שזה הסט . אבל אם אתה בא ואומר לי שהרץ יותר טובים כי הם ניצחו בתחרות את הדוטק/אוביישן/פוקאל זה פשוט לא נכון .

יתכן ולטעם של בולי התאימו ההרץ ולטעם של פותח השירשור יתאימו יותר האוביישן . זה שהוא יקנה אוביישן לא יפריע לו , אם הוא ידע טוב לכווין ,לנצח את בולי עם הרץ.

יהודה סליחה אתה צודק לא הצגתי את זה נכון.

מה שרצית להגיד זה שגם עם מגבר חלש ו''הסט הזול'' אפשר להגיע לתוצעה מספקת.

לא, הה'י אנרג''י לא יותר טוב מהמילה זה ברור.

אבל הה''י אנרגי יותר ''ידדותי למשתמש'' והJBL הוא יופי של מגבר ואין לזלזל בו . נכון הוא לא מפלצת RMS ולא הכי מדויק בשוק אבל באמת שהוא עושה את העבודה.

ושוב יהודה סליחה אל אופן ההודעה שלי.

ולמפרסם ההודעה, אתה מוזמן לבוא לשמע את הסט של בולי וגם את שלי ( 2 חלקים ה'י הנרגי)

אשר מוגברים אל אותו JBL

ישי בן-ברוך

פורסם
יהודה סליחה אתה צודק לא הצגתי את זה נכון.

מה שרצית להגיד זה שגם עם מגבר חלש ו''הסט הזול'' אפשר להגיע לתוצעה מספקת.

לא, הה'י אנרג''י לא יותר טוב מהמילה זה ברור.

אבל הה''י אנרגי יותר ''ידדותי למשתמש'' והJBL הוא יופי של מגבר ואין לזלזל בו . נכון הוא לא מפלצת RMS ולא הכי מדויק בשוק אבל באמת שהוא עושה את העבודה.

ושוב יהודה סליחה אל אופן ההודעה שלי.

ולמפרסם ההודעה, אתה מוזמן לבוא לשמע את הסט של בולי וגם את שלי ( 2 חלקים ה'י הנרגי)

אשר מוגברים אל אותו JBL

ישי בן-ברוך

אני יגיע לשמוע אולי אפילו מחר אם זה בסדר מצדך ואם אתה גר ליד גם ברעננה כי אני כנראה עובר שם מחר...

אם רק תוכל להשאיר לי מספר פלאפון וכתובת בה"פ ואני יה איתך בקשר...

• תוכן חדש...