Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור התחלה ידידי עוד לא שמעתי רמקול ב2500 ש"ח שיורד לתדרים נמוחים יוטר מ40 הרץ וסורד למשך זמן ערוך מה זה נראה לך סב אז תתקיין סב בדלת בימקום רמקול.

ובנוסף אן יותר 9855 למכירה חדשים אלה אם כן אתה מתקוון למשומש או שנשאר איזה שהיי חטיחה בודדת באיזו שהיי חנות חשוחת אור.

אגה ההיבריד יורד ל35 והוא בסדר גודל הזה

ויש גם אל האילייט 2way שהוא יותר יקר אומנן אבל יורד ל25hz :S

אני מחפש סט שיר נמוך ויפה ולפי הנתונים אפילו k2p לא יורד מ50 ושמעתי עליו ביקורות טובות.

כרגע אני חושב שאולי אני ילך על ההיבריד.

עוד הצעות ?

ו9853 נשאר איפשהוא ?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ממליץ על כלום כל עוד הרכיבים הנ"ל אצלך ברכב:

HU : MXI 45165

AMP : JBL 75.4

FRONT : DOMBOSS 6502WT

REAR : Pioneer TSA6992S 460w

אין כאן שום רכיב איכותי אז למה לחשוב על K2P בכלל? אתה יודע איזו הגברה הסט הנ"ל דורש?

אני חושב שאתה סתם מזלזל בJBL הנ"ל.

אצל חבר (ישי מהפורום) הוא מגברי סט 2 Way של היי-אנרגי, ללא איטום בדלת ונשמע נהדר. כיוונים נכונים והתקנה טובה יכולה לשנות לך את הפרספקטיבה לגמרי. אל תפסול.

פורסם

הוופר יכול לרדת פחות מ40 הרץ זה ברור השאלה איך הוא ינגן אותם. הוא ינגן אותם חלש ועם תירצה להגביר אותם אז לא תוכל כי המכניקה שלהם לא מאפשרת. אז בגדול אומרים שוופר לא יורד ל 40 הרץ. בעיקרון כל וופר נורמאלי ינגן את ה80 הרץ בלי מאמץ בעוצמה מלא שהוא יכול. בקשר ל 60 הרץ זה כבר תלוי בוופר יש ו יש. מה שמתכת רצוי להיעזר בסאב וופר כבר אבל לא להישתולל אחרת הסאב וופר ישטלת לך על סאונד ביכלל. הקטע היא שבמוסיקה אלקטרונית זה הרבה יותר קל כי תדרים שם הם מצומצמים יותר אין יותר מידי משיכות של באסים, שכל כך קשה להפיק מהוופר שלא מותקן כמו שצריך.הבעיה שצריך לילמוד להקשיב למוסיקה. כל אחד מקשיב לה אחרת תלוי באיזה שלב הוא נימצא והאם הוא יגיע לשלב מסויים.

פורסם

אני לא יודע איך בדקתם שוופר מגיע ל40HZ, כי למעשה אתם צריכים לקחת את הוופר ולשדר דרכו טונים ולבדוק SPL ולוודא שאתם מקבלים DB מסויים ואח"כ לבדוק את השאר .

אבל אני יודע ,שהיה לי קומפוננט של מאגנאט ,והיה לו תדרים נמוכים מספיק שלא ממש הרגשתי/"סבלתי" מחסרון של סאב וופר . אולי כדאי לבדוק אותו , למרות שהוא עולה פחות מכול אלו .

בברכה יהודה

פורסם

המלצה אישית מתוך היכרות ארוכה עם פוקאל, פוקאל K2P

עם שילוב של סאב טוב והגברה נכונה, הסט הזה מספיק לבנות במה איכותית ועוצמתית..

תשמע לפני זה את הסט כי הטוויטרים חדים ומדויקים מאוד וחלק מהאנשים לא אוהבים, הם צורמים גם לפעמים אם לא מכוונים נכון.

אם תרצה עזרה בקניה של הסט מחנויות זולות, צור קשר בפרטי. (לא חנות שלי)

:wink:
פורסם

אין סט שיכול לתת לך 50HZ ומטה בצורה ליניארית. וחזקה. וללא התקנה ברמה ואיטומים. ומבלי לעוות

תדרים של מתחת 50HZ. סט שיתן את זה לא ישרוד לאורך זמן. וחוץ מזה. יש לך סאב. מה אתה צריך מתחת ל50HZ.

הסאב משלים את זה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה מדבר על K2P KPS ז"א 80 RMS הוא פשוט מעפן בתמורה לכסף שלו הטויטר צרחני והוופר סתם דופק חזק בלי עומק , אני יודע שיכנסו בי עכשיו .... בכל אופן הוא היה מוגב8ר על ההגברה הנכונה . ולא הייתי מרוצה ממנו

אולי ה100 RMS יותר טוב (אני בספק , כמה שנויים כבר יש ), והוא גם באיזור ה3K

פורסם

MT 22 של מורל אולי הטויטר הטוב בשוק , הקרוס בינוני (הייבריד) , וופר לא משהו . (עבר לדלתות האחוריות אצלי והונמך בוולים כרגע הוא מלווה ובהי פס הוא עושה עבודה טובה בווליום נמוך ) בעניי לא סט מוביל.

ומורל מספרים מה שבא להם ... 160 RMS זה בטוח לא והטויטר בטוח לא 120 RMS , אז אולי גם הנתון של התדרים של הרמקול לא בטוח נכון

פורסם

K2P 100RMS הגרסא המשודרגת תוכל לשמוע אצלי באוטו

אבל קח בחשבון שזה קבריולט (אטום? פחח) ועדיין לא מכוון ברמה מקצועית

אצלי הוא עובד בשילוב של סאב פוקאל, הרכב מנצח!

רק להחליף את הקיקר לאודיסון ואני מסודר ( :

פורסם
K2P 100RMS הגרסא המשודרגת תוכל לשמוע אצלי באוטו

אבל קח בחשבון שזה קבריולט (אטום? פחח) ועדיין לא מכוון ברמה מקצועית

אצלי הוא עובד בשילוב של סאב פוקאל, הרכב מנצח!

רק להחליף את הקיקר לאודיסון ואני מסודר ( :

ואייפה אני יכול לשמוע את האוטו שלך ?

נגנבה שמועה לאוזניי שהטווטר של הK2P נשרף בהספקים גבוהים והוא לא עומד בהספק כמו ההיי אנרג'י.

זה נכון ?

פורסם

רחובות

והטוויטר אם נשרף זה מכיוונים לא נכונים.. אני לא הצלחתי לשרוף טוויטר של פוקאל עדיין ועברו אצלי המון סטים

פורסם

MT 11 MT 12 הפ נשרפים אבל הם של הדוטק MT 22 מעולה ומפורט לא נישרף לי אף פעם , פעם אחת נשרף לי טויטר של פוקאל ..

הטויטר של פוקל לא נעים בכלל לטעמי ....

תלוי מה אתה אוהב ושוב K2P 100 RMS עולה כ3K

• תוכן חדש...