Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bluetooth-מסוכן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל ציוד RF, גם הוא פולט קרינה, אבל הכמות היא ממש זעירה , אפילו פחות ממה שאינטרנט אלחוטי פולט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עד כמה שידוע לי כמות הקרינה שהאוזניה פולטת היא כמעט אפסית ולכן היא בטוחה בהרבה מדיבור עם הטלפון צמוד לאוזן,הבעיה היחידה איתה היא שהסלולארי נשאר בכיס המכנס ואת כל הקרינה בזמן הדיבור...סופגים שני החברים שלנו מלמטה:-).

לכן עדיף להיות עם נרתיק בחגורה או שהטלפון ישאר על השולחן בבבית או בעבודה ובמתקן ברכב.

פורסם

כמו שזה מעלי רשם

מומלץ יותר להשתמש באזניית בלוטטופ כי הוא פולט פחות קרינה, אך המלצה אם אתה מעוניין לקנות אחד עדיף לקנות אחת איכותי שאין בו בפנים סוללת אצבע זה סתם מכביד על האוזן.

פורסם

אופיר ממש בדרן אתה קומדי קלאב ימי שישי...

ועוד דבר מה דעתכם על האוזניות בBT? שומעים טוב ואיכותי?

במיוחד האלה של מוטורולה הראשונים שיצאו.?

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם
לא יודע מה איתך, לי יש יותר

בגלל הקרינה נוסף עוד אחד.......:-)

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

alosh.o כתב:

עדיף לקנות אחת איכותי שאין בו בפנים סוללת אצבע זה סתם מכביד על האוזן.

כל יצרן אוזניות שמכבד את עצמו, וגם אלו שלא, עובד היום עם תאי ליתיום-יון פולימר (ונדירים אלו שעובדים עם ליתיום יון רגיל), ככה שזהו אינו שיקול רלוונטי.

לגבי פליטת הקרינה - מדובר בכמות מזערית עד כדי לא רלוונטית בכלל, וכאשר מדובר על BT Class 2 (עד 10 מטר, כפי שמקובל ברוב האוזניות), באמת שאין מה לדאוג.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אופיר ממש בדרן אתה קומדי קלאב ימי שישי...

ועוד דבר מה דעתכם על האוזניות בBT? שומעים טוב ואיכותי?

במיוחד האלה של מוטורולה הראשונים שיצאו.?

אל תתקרב לאוזניות של מוטורולה, או לכל דבר אחר שמוטורולה מייצרת לצורך העניין.

אני ממליץ על אוזיות SE או JABRA, למרות שאת האחרונות אני שונא מאוד את העיצוב שלהם.

נסה גם אוזניות של CARDO, חברה ישראלית שמייצרת אוזניות מעולות, במיוחד ה-CARDO S-800, אבל היא קצת יקרה.

אם יש לך סכום סביר להשקיע, הייתי בוחר ב-Scala 700, אם אתה ממש צפוף במזומנים, ה-500 היא סבירה ביותר ותיתן יותר מכל אוזניה אחרת ביחס למחיר (170 שקל ומטה).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מוטורולה-לא, אבל חברה ישראלית-כן?!

חוסר השנה בגלל האידאלפיטר מתחיל להשפיע עליך?....

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה מזלזל בחברות ישראליות...?

מוטורולה מייצרים זבל של מוצרים, מחומרים מגעילים ועם ממשקים שגורמים לי לרצות לזרוק את הטלפון חזק מאוד לכיוון קיר בטון מזויין, וזה רק אחרי ניסיון להכניס מספר לספר זכרונות.

Cardo מייצרים אוזניות מעולות ובמחירים טובים, עם איכות סאונד (both ways) מצויינת. כשהייתי עם ה-500 שלי (עד שרצחתי אותה) אף אחד לא ניחש אפילו שאני עם אוזניה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אכן, אני תומך בכך ש-Cardo מייצרים מוצרים מעולים.

בניגוד למכשירים, האביזרים של מוטורולה ממש לא כל כך רעים, אבל יש טובים מהם בשוק.

מילה אחת טובה עליהם - אוזניית ה-H680 של מוטורולה - יפה, קטנה, שמע לא רע (למרות שעוד לא בחנתי אותה לעומק), ובמקום לחצן מעצבן להדלקה/כיבוי - יש כפתור הזזה (כמו כפתור הנעילה של האייפוד) שמדליק ומכבה. הרבה יותר נוח.

גילוי נאות - הכותב עוסק בתחום הסלולר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יש לי אוזנייה של מוטורולה H700 , נוחה לשימוש, איכות שמע ודיבור מצויינים.כשאני מדבר עם אנשים הם לא מרגישים שאני עם אוזנייה.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

• תוכן חדש...