Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ספר רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כשקנינו בזמנו את הRUNX שלנו שנת 2003 (יד 2) לא קיבלנו מהמוכר ספר רכב כי הוא אמר שאין לו והכול, הרכב היה מצויין (ועדיין מצויין) והעדר ספר רכב לא היה מונע מאיתנו לקנות א תהרכב. לכן קנינו,

עכשיו יש לי בעיה קטנה ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד מאיפשהו ספר רכב של קורולה 2003?

אם לא אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זו שאלה ממש קטנה.

יש את כפתור הOD (אובר דרייב אני חושב) עכשיו כשלוחצים עליו נידלקת מנורה בלוח שעונים ורשום בה "OD OFF" וכשלוחצים שוב המנורה נעלמת, עכשיו איך זה צריך ליהיות? שהמנורה דולקת או כבויה?

תודה מראש.

פורסם

כאשר אתה לוחץ בכפטור ונדלקת מנורה בלוח זות אומרת שאתה מגביל את התבת הילוכים להילוך שלישי.

כאשר הכפטור לא לחוץ תבת ההילוכים עובדת עד הילוח רביעי.

• תוכן חדש...