Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע...

אני קניתי את ה9887 וגם אני התלבטתי בין השניים אללו,שמע,עם תבדוק לעומק באתרים לא ישראלים על הביקורות של שניהם אז תראה שאומרים שה 9887 טוב יותר, מה9855 שניהם מעולים.

בסופו של דבר אני הזמנתי את ה9887 כמו שאמרתי דרך חו"ל מישהו מביא לי אותו זה עלה לי כולל משלוח 1450 ש"ח8) אני מבסוט על המחיר כול כך...:lol:

שמע:עם תכנס לאלפיין אירופה תוכל לראות את "האימפרינט" שזה מכשיר +תוכנה למחשב שמכוונת לך את הסאונד ברכב. וזה אומר שבעצם :

בכול רכב יש מספר אלמנטים, שמפריעים לסאונד להגיע לאוזן האנושית(שלנו) במדויק. כמו שצריך.

מה שעושה התוכנה הנ"ל היא בעצם "מתקנת" את הסאונד ברכב לא חשוב איזה רכב יש לך, התוכנה הזו מסדרת את "הבמה" כמו שצריך. שהבס למשל לא יגיע מאחור אלה מקדימה. או שהטויטר לא יהיה רועש מידי ויגנוב מהמיד.התוכנה לפי מה שאני הבנתי מסדרת לך במה מושלמת...(כמובן שהיו הרבה אנשים שיגידו שזה לא נכון ואני מבין אותם)יש כאילו שאומרים שהכיוון הכי טוב זה של יד אנושית... יש בזה משהו אבל רק עוד כמה ימים אנחנו נידע עם זה באמת כמו שאומרים.

אני יקבל ויתקין את התוכנה ונראה. קיצור לחזור לנושא שלך אני ממליץ על ה9887 כי אולי אחרי שתשמע את האימפרינט אתה תרצה גם...:lol:

שמע הם מכשירים מאוד דומים אבל ה9855 יותר יפה... אבל "בתחלס" מי רוצה יופי?! עם אתה מברר על מכשירים כאילו, אז יש לך טעם בסאונד.

אז כמו שאמרתי לך על ה9887 לפי דעתי הוא טוב יותר ביום שאני מתקין את האימפרינט אז אני ישלך לך ה"פ. אולי נפגש ותרצה גם.

התוכנה הזו היא חד פעמית. מכוונים אותה, ואז אתה יכול להניך אותה בארון, עד שתחליף רכב או ציוד חדש ברכב. (התוכנה שומרת על עצמה במכשיר.

עם אתה לא אוהב את מה שהתוכנה עשתה, אתה יכול לאפס את מה שעשית....(פשוט שלמות)

יש קישור תראה על מה אני מדבר... http://www.crutchfield.com/App/Product/Item/Main.aspx?i=500KTX100E&tp=84&tab=review

תקרא יש פה כמה REVIEW זה יעזור לך להחליט

בהצלחה....:wink:

פורסם

אני מצטער לקלקל את החגיגה , אבל עוד לא נולדה התוכנה שיכולה להחליף מישהו מיומן , מה עוד שאם תשתמש בבי אמפ לא ממש נראה לי שהתוכנה תוכל להשתמש בסלופ ובמיקום חיתוך כדי לכווין את הסאונד . זה יותר להשתמש באיקולייזר ולכווין איתו .

בכול פעם שמתשמשים יותר מידי באיקולייזר , אתה מקבל שהצליל לא טיבעי החצוצרה לא ממש חצוצרתית וכו' וכו' .

אם המוסיקה שלך היא יותר אלקטרונית ופחות כלית וג'אז , סביר להניח שלא ממש תרגיש בהבדל . אבל יש סוגי מוסיקה שבהם זה מורגש .

בביית הRC נועד כי בד"כ או שאי אפשר , או שבני הביית לא יסכימו לטיפול אקוסטי עקב המחיר והמראה שלו , ולכן לעיתים זה הפתרון היחיד שיש , וגם אז יש כאלו שמוותרים עליו או משתמשים בחלק ממנו (החלק של גלים עומדים בבאס )

לאדם רגיל שאין לו גישה או כסף לשלם למקצוען שיכווין לו את הרכב , יש רק שני מוצרים שעושים את זה אוטמטית הIMPRINT החדש של אלפיין והפיוניר 880

אבל אם יש לך מישהו שיכול ו/או אתה מספיק מקצוען לכווין בעצמך , ה9855 נותן לך יותר אפשרויות לכיוון עצמי . אני לא יודע מה יקרה עם האימפרינט הזה אם תעבור לבי אמפ , אבל ב9855 המעבר הוא פשוט וקל .

עכשיו יש לך את כול היכולות להחליט מה חשוב לך יותר ומה מתאים לך יותר

בברכה יהודה

• תוכן חדש...