Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד צמד כסאות מולאו במשחק הכסאות של הפורמולה-1 לקראת עונת 2008 והשאלה שהיתה אולי הכי גדולה מכולן, היכן ינהג פרננדו אלונסו בעונה הבאה הגיעה לפתרונה.

אחרי מו"מ ארוך ומתיש כמו שמציגים את זה הצדדים, אבל יותר כמו משהו שנראה המתנה להחלטת ה-FIA בנוגע לפרשיית הריגול שרנו היתה מעורבת בה, הוציאה הקבוצה הצרפתית הודעה רישמית על חזרתו הביתה של הנהג הספרדי לאחר "שנת גלות" במקלארן-מרצדס.

למרות שלאלונסו היה חוזה לעוד עונה במקלארן-מרצדס, היה ברור בעצם כי הוא לא ישאר שם וזאת לאחר כל המשקעים שנצברו אצלו במהלך העונה האחרונה וגם לנוכח מעמדו של לואיס המילטון בקבוצה.

אלונסו חתם לשנתיים ברנו וכבר אמר כי הוא מקווה להחזיר את רנו לקידמת הגריד, כמו שהיתה בשנתיים בהן זכה עימה באליפות העולם.

מי שינהג לצידו של אלונסו הוא נלסון פיקה ג'וניור בן ה-22, בנו של 3 פעמים אלוף עולם בפורמולה-1, הברזילאי נלסון פיקה.

נלסיניו שימש בעונה האחרונה כנהג המבחן הרישמי של קבוצת רנו וכעת שודרג מעמדו, די באופן מפתיע או יותר נכון מפתיעה העובדה על הויתור של רנו על הייקי קובליינן הפיני הצעיר (שאולי יגיע למקלארן...) .

לפני שהיה נהג מבחן סיים נלסיניו את עונת 2006 במקום השני בסדרת ה-GP2 ללא אחר מאשר לואיס המילטון.

רנו תתחרה העונה עם ה-R28 ולצמד הנהגים כמו גם לנהג המבחן גרוסלאן, תהיה עבודה רבה לקראת העונה הקרובה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

איזה קטע לראות שהם שיחררו את קווליינן.

זה מובן - כי בשביל אלונסו צריך נהג שני "חתול" ולא "אריה" כמו הייקי :wink:

אני מקווה בשבילו שיגיע למקלארן........... זה יהיה רע לפרארי :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם מאסה היה "חתול" של רייקונן.

אי אפשר להחזיק 2 נהגים דומיננטיים באותה קבוצה. כמעט תמיד זה יגרום לבעיות וכך קרה גם בעבר.

Veni Vidi Vici

פורסם

היו כבר מקרים כאלו (אפילו פרוסט וסנה).

אבל זה תמיד או הופך לפסטיבל (די מכוער בד"כ) או שנהג אחד בהדרגה נעלם בצילו של הנהג השני והמצליח יותר..........

גם המילטון וקוליינן במאקלארן זה היה שמח.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אין כלל ספק שלאלונסו היתה יד או שתיים בהשפעה על בחירת הנהג השני בקבוצה, הספיק לו לואיס המילטון אחד בעונה החולפת ואין לי ספק שגם הייקי קובליינן יכול היה לתת לו פייט טוב בחלק מהמסלולים. קובליינן זה עדיין לא לואיס המילטון אבל הוא ממש לא רחוק משם.

אבל שלא יהיה לאף אחד ספק, נלסון פיקה ג'וניור, נלסיניו, לא ישב מאחור בחיבוק ידיים .

מדובר בנהג מרוצים מעולה, צעיר שכבר הוכיח עצמו כ-RACER אמיתי ובעל ניסיון של שנה בקבוצה כנהג מבחן והכי חשוב ברזילאי עם אבא שיש לו דם חם ואולי זורמת לו קפירינייה בורידים. לאלונסו לא יהיה יותר מדי קל, לא בטוח שהוא יקבל בדיוק את מה שרצה.

אני אמין שהפעם הוא דאג לעגן בחוזה של שניהם את הסטטוס המדוייק בכל מצב, דוגמת שומאכר-בריקלו למשל, אבל עדיין זה לא מחייב כלום, כי תירוצים והמצאות תמיד יוכלו להיכנס לתפקיד.

לגבי מה שהיה בפרארי בעונה החולפת- לא היו אריות ונמרים. שני הנהגים, מאסה ורייקונן החלו את העונה שווים וכל עוד לא נפתח יתרון מסויים לרייקונן ולבסוף אבדו סיכוייו של מאסה לחלוטין , לא היו שום הוראות קבוצתיות שם, בטח לא משהו דוגמת תקופתו של שומאכר. שני הנהגים נהנו מתנאים שווים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...