Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק בסגנון הזה.

אני מתפלא שהוא העלה את התמונה של הסאבים האלו, אני ממש לא בטוח שניתנים להשגה בארץ.

ואם כן, אוי ואבוי לאן הגענו..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק בסגנון הזה.

אני מתפלא שהוא העלה את התמונה של הסאבים האלו, אני ממש לא בטוח שניתנים להשגה בארץ.

ואם כן, אוי ואבוי לאן הגענו..

הגענו למצב שיש סאבים טובים.

אבל אין מי שיודע לעשות איתם משהוא טוב

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ואת אלו מזהים?

[ATTACH]102431[/ATTACH]

לא מצחיק ! נו אז מה אם יש לך מפלצת !

:-P:-P שגם אני הייתי רוצה :lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

רוקפורד פוסגייט סדרת הפאוור הישנות, 15 אינץ ו-1000WRMS ? :?:

ניר, זה שירשור לזיהוי סאבים, לא למי יש הכי גדול. אז אני המשכתי עם עוד תמונה. וגם אתה. מקווה שיהיה לזה המשך :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הסאב השמאלי ביותר, האדום, נקרא: funky pup

פעם הוא עלה ל ebay (לפני כמה שנים) ונמכר עם טוענות חולניות של ה-דבר הבא! הכי רועש! הכי טוב! הכי חזק!

עם סראונד foam! משהו הזוי...

הצחוקים שרצו בפורומים בארה"ב מהדהדים עד היום.

אני זוכר את המכירה, אני זוכר את הצחוקים, פשוט הזכרת לי נשכחות כרגע, כי בכל זאת מדובר

על כמה שנים טובות.

וזה מה שהוא שווה ! :)

למי שלא יודע זה טרמייט וכשזה בוער זה מגיע לאיזה 5000 מעלות וזה משאיר כלום מבערך כל דבר אפשרי :) כיף כיף .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שאני לא יוצא את שלי , אל תאלצו אותי כי הוא הכי גדול :wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

של ניר זה לא 15. כי המגנט גדול מדי ביחס לבסקט. אז זה גרסת ה 10"

הוא הRF הישנים POWER 1000W RMS.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מדובר על RFR3110

שזה זהה לHX-2 מסדרת הPOWER.

שזהה לסדרת הDVC הראשונה של רוקפורד.

10 אינטש כמו שכבר אלי ענה.

1000 וואט RMS ,2 סלילים של 2 אוהם ומשקל קליל של כ14 ק"ג:).

under construction..

פורסם

מה עם קצת SQ ?:)

לא צריך מפלצות

bmbig.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

eliko

הדבר הזה דוגרי דוגמן של D&G

יעקב

פורסם

לא רק דוגמן , האח הגדול שלו הוא אחד הסאבים SQ היותר טובים שיצא לי להכיר :) [רמז רמז..]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...