Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

נפלה בחלקי הזדמנות לרכוש טויוטה סטארלט מושבתת. כן, אני יודע שלא מדובר ברכב אקזוטי במיוחד, אבל אין לרכב הזה שוק חלפים ובפירוקיות הוא פשוט לא קיים. בנוסף, אני מתכנן לשמור את הרכב הזה עוד שנים רבות והמטרה היא להגיע למעמד אספנות ביום מן הימים.

אם מישהו בעל חצר \ שדה גדול ולא איכפת לו לתרום 2X3 מ' להעמיד את הרכב אני אודה לו מאוד מאוד מאוד. אני אף מוכן לשלם סכום סמלי עבור ההעמדה של הרכב.

בבקשה, הנושא מאוד חשוב לי.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקווה שתימצא איזו פינה, אבל אני לא אשן כמה לילות אם לא תספר מאיפה בא הרעיון לרכב אספנות שכזה, ועוד כבר עכשיו שהוא מושבת ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי יש רכב כזה, נוסע.

יש לי הזדמנות לרכוש רכב כזה, מושבת.

סליחה שזה לא היה ברור בהודעה המקורית. אני מתכנן לשמר את הרכב שלי ולהשתמש בחלפים מהרכב המושבת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר איזה איזור בארץ אתה רוצה לשים אותה ?

אגב, בפירוקיית רכב יוסי יש סטארלט, ראיתי אותה השבוע.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש כמה וכמה אספנים שמחזיקים את הרכב הנוסף בכל מיני קיבוצים ומשקים - כדאי שתבדוק בפורום שלהם.

בינתיים, רעיון נוסף: האם בדקת אפשרות של חכירת מכולה באחד הנמלים?

פורסם

אין לי בעייה לשים אותה בכל מקום.

חכירת מכולה בנמל נראה לי רעיון שיעלה הון תועפות.

לירן, איפה הפירוקייה נמצאת?

תודה,

איתמר.

פורסם

לפי דברי המוכר הרכב עדיין נוסע. חטף מכה רצינית מאחורה.

לגבי המספר, אם הוא עוד לא הוריד אותו, נדאג שיורידו אותו.

פורסם

להיפך.

אל תורידו את המספר.

הורדת המספר תסמן לעיריה או לגנבי הברזל שיש להם קליינט חדש והרכב יעלם לפני שתספיק להגיד "טויוטה לא אמינה".

תשאיר את המספר.

תדאג לשטוף את הרכב מידי פעם או לכסות אותו אם המכה שהוא חטף היא רצינית מאד ותזיז אותו מידי פעם.

ככה תוכל להשאיר אותו גם ליד הבית בלי בעיה.

• תוכן חדש...