Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי 205 משנת 94 מוזרקת. שמתי לב שב205 מדגם הFOREVER הוחלף ההגה, זה קרה אי שם בשנת 95, אם אינני טועה.

עכשיו שמתי לב שישנם רכבים שבהם ההגה נראה אחרת, כוונתי מדגמי הFOREVER ששווקו משנת 95-99.

כנראה מדובר בשנים יותר מתקדמות לקראת סוף חייה, והייתי רוצה לשאול אם בהגה המדובר ישנה כרית אוויר.

בנוסף, אם באמת מדובר כמו שאני מניח ברכבים היותר מתקדמים, קרי מהשנים האחרונות ליצור הדגם האם יש שיפור מסויים באיכות הדשבורד.

רב תודות.

פורסם

הדש בורד ה"משופר" הגיע בשנים הממש אחרונות של הדגם, לא בטוח אם זה 97 או 98.

Forever ממודל 95 הגיעה עם אותו דש של מודל 1994, ההבדל היה רק בגלגל ההגה ובמושבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קיימת.

לא אתווכח יותר מדי, מציע לך לבדוק את הנושא ולחזור עם תשובה.

אולי אתה מכל הפורום תאיר את עיננו.

אגב - זה שההגה נראה "שמן" זה לא אומר שקיימת בו כרית אוויר - אבל אם אמרת, בטח הייתה לך אחת כזו ואתה יודע.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הייתה כזו למשפחתי , מהשכרה דגם FOR EVER מודל 99 עם כרית אוויר אחת . וכן, ההגה השמן זה מעיד על כרית האוויר,

וגם רשום בקטן AIR BAG. הדגמים הקודמים מגיעים עם הגה דק בעל 3 זרועות , דומה ל205 GTI האגדית.:-)

ay-ahzakot.co.il

פורסם
הייתה כזו למשפחתי , מהשכרה דגם FOR EVER מודל 99 עם כרית אוויר אחת . וכן, ההגה השמן זה מעיד על כרית האוויר,

וגם רשום בקטן AIR BAG. הדגמים הקודמים מגיעים עם הגה דק בעל 3 זרועות , דומה ל205 GTI האגדית.:-)

מזמן לא שמעתי כמות גדולה כזאת של קישקושים.

אם אתה לא בטוח אז אל תענה.

בדגם האחרון שיצא בשנת המודל 1999 היה גלגל הגה נפוח ודמוי כרית אויר.אם אני לא טועה ההגה הספציפי הזה יצא עוד בשנת

המודל 1997.

היה ברשותי דגם משנת 97 שאת ההגה הנפוח שלא אהבתי בלשון המעטה החלפתי להגה 3 זרועות דמוי ה-GTI רק שלא היה מצופה בעור.

הדגם השני שהיה לי הוא ממודל 99 ולו לצערי לא הצלחתי למצוא הגה 3 זרועות אז נשארתי עם המקורי ,הייתי שם בפנים שטר

של 100 ש"ח וקונדומים למקרה חירום...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
הייתי שם בפנים שטר של 100 ש"ח וקונדומים למקרה חירום...

אני חושב שלא צריך גם וגם, אני דיי בטוח שיש להן כבר קונדומים, בכל זאת, בעלות מקצוע. :lol:

פורסם
מזמן לא שמעתי כמות גדולה כזאת של קישקושים.

אם אתה לא בטוח אז אל תענה.

בדגם האחרון שיצא בשנת המודל 1999 היה גלגל הגה נפוח ודמוי כרית אויר.אם אני לא טועה ההגה הספציפי הזה יצא עוד בשנת

המודל 1997.

היה ברשותי דגם משנת 97 שאת ההגה הנפוח שלא אהבתי בלשון המעטה החלפתי להגה 3 זרועות דמוי ה-GTI רק שלא היה מצופה בעור.

הדגם השני שהיה לי הוא ממודל 99 ולו לצערי לא הצלחתי למצוא הגה 3 זרועות אז נשארתי עם המקורי ,הייתי שם בפנים שטר

של 100 ש"ח וקונדומים למקרה חירום...

1.קודם כל אתה יכול להגיב בנימוס ולא כמו איזה ברוטלי.

2. כן היתה כרית אוויר ברכב שהזכרתי ולכולם היתה כרית אוויר ממודל 1999. היתה לנו כזו ואני זוכר טוב מאוד.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
1.קודם כל אתה יכול להגיב בנימוס ולא כמו איזה ברוטלי.

2. כן היתה כרית אוויר ברכב שהזכרתי ולכולם היתה כרית אוויר ממודל 1999. היתה לנו כזו ואני זוכר טוב מאוד.

1.צר לי אם נעלבת,לא היתה כל כוונה לפגוע,אבל מרגיז אותי שנותנים אינפורמציה לא נכונה.

אם מישהו רוצה לקנות רכב שכזה ובטוח שיש לו כרית אוויר על סמך מידע שקיבל בפורום ומגלה לבסוף שקנה רכב ללא כרית

אוויר אני חושב שזה לא הוגן.

2.ע"פ המידע שיש לי לא היו בארץ(אולי בחו"ל למרות שקשה לי להאמין) רכבים מהדגם הנ"ל עם כרית אוויר אלא רק הגה

נפוח ובולט שגרם למחשבה שכרית אכן קיימת.אולי אתה מתבלבל עם פג'ו 306 ?

3.יש לא מעט "בעלות מקצוע" שאפשר לעזור להן עם קצת ציוד מקצועי באיכות טובה יותר ועזרים טקטיים...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

חבר פורום יקר,

אני לא אמרתי את זה סתם כי בא לי , פשוט מאוד היתה לנו כזו (לאחותי לצורך העניין..) מהשכרה דגם FOR EVER עם כרית אוויר אחת. ואם אני זוכר טוב לא היתה לה נורת ביקורת בצג אלא על ההגה. נורה אדומה נדלקת באדום כשאתה מניע את הרכב.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

לי יש 205 שנת 98 , הרכב עם הגה נפוח , ואין בו כרית אויר .

זה ההגה .

IMG_0573.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אגב לוקי, איך איכות הדש ברכב שלך?

האם קיים שיפור בהשוואה לדגמים של שנים קודמות??

אצלי ב205 שלי משנת 94 כל יום אני מגלה סדק חדש. הדש מתפורר כמו בגט צרפתי.

• תוכן חדש...