Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נאלץ בצער רב למכור את הקוזי שלי :(

האוטו נמכר אך ורק בגלל העובדה שכרגע אני לא יכול להחזיק אותו בעתיד הקרוב

הוא נמצא אצלי כחודש וחצי ועובר לאט לאט יישור קו!

מבחינה מכאנית הוא במצב מעולה עם גדישה של 1 באר!!!

הוא עבר הסבה מלאה שזה כולל מנוע גיר סרן אחורי וסרן קדמי של קוזוורט כולל הגה יותר מהיר של 2.5 סיבובים בין נעילות. פנסים של אר אס 500. הוא יושב על בולמי קוני צהובים מתכווננים וצלחות בלימה מחורצות מקדימה. המנוע נפתח לפני כמה חודשים והוחלפו מייסבים ברגי ראש מחוזקים ואטם ראש משודרג ועל הדרך גם טיימינג משאבת מים טרמוסטט צינורות רדיאטור ועוד...

במסגרת יישור הקו הוחלפו 4 צמיגים מצבר חדש וטסט!

מבחינת שיפורים יש על האוטו פילטר פתוח צנרת 3 אינצ' כל הדרך אינטרקולר חזית פי 3 לפחות מהמקורי וצמת חוטים של אר אס 500. ולדעתי האוטו צריך להיות לפחות חזק כמו אימפרזה טורבו בקו ישר ואולי אפילו יותר (עוד לא נבדק העניין חח).

בכל מקרה יש עוד המון דברים שאני לא זוכר כרגע שאני אשמח לספר בטלפון למי שיהיה מעוניין

המחיר הוא 45,000 ואני ממש לא לחוץ למכור.. אני כמובן מזכיר למי שמבין או לא שמדובר ברכב מאוד נדיר בארץ וישנן בודדות כאלה בלבד.

בכל מקרה המספר שלי הוא 0525335445- דין

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...