Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו כרגע אין לי כבל עם שליטה על הסאב, ואני מרגיש שאם אני מעלה את הבאס בHU גם הבאס בקומפוננטים עולה וכך גורם להם "לחרבן" ולעוות צלילים בווליום נמוך משהם יכולים.

יש דרך שאני יכל לעשות שכל אחד יהיה בניפרד(הקומפוננט והסאב)?

ואם לא, יש לי פונקציה של SUB, אני מתאר לעצמי שזה השליטה על הסאב, אז אם אני קונה כבל שליטה על הסאב אני יכל להוריד נגיד את הBUS למינוס 10 (המינימום) וזה לא יהיה קשור לבאס בפונקצית הSUB ? או שאם אני מוריד את הBUS למינוס 10 השליטה על הסאב כבר לא תעשה את שלה ולא קשור כמה אני ישחק זה יהיה נמוך?

דרך אגב:

-פולס אודיו 4400

-מורל פולס 6.5

-סאב פיוניר 305C (אם אני לא טועה.) 400RMS

תודה רבה רבה לעוזרים.

פורסם

תלוי ברדיו שלך.

אני מניח שלמגבר הנ"ל אין שלט חיצוני השולט בסאב.

אתה מדבר על שליטה בסאב באמצעות הרדיו.

אם רצים 2 כבלי RCA מן הרדיו למגבר, פשוט הוצא את הרדיו וחבר את הRCA מהאחוריים - ליציאת הסאב במכשיר.

אם יש רק כבל אחד אשר מתפצל במגבר - תריץ עוד כבל מן הרדיו אל המגבר לערוץ של הסאב, דלג על המפצל - וברדיו חבר ליציאת הסאב.

פורסם

כן הכוונה היא לשליטה באמצעות הרדיו, ולחבר הכל אני כבר יודע.

השאלה שלי אם אני יוריד בפונקציית ה"BUS" למינוס 10 האם זה ישפיע גם על פונקציית ה"SUB"? או שכל אחת בניפרד (מה שאומר שה"BUS" השתלט על הבאס של הקומפוננטים וה"SUB" על הסאבוופר)?

פורסם

כאשר תוריד את עוצמת הבאס, יונחתו כל התדרים הנמוכים, של הסאב ושל הרמקולים.

לא יעלמו, אך יוחלשו.

שליטה בסאב מאפשרת לך את האופציה להעלות את העוצמה שלו.

כך שתוכל להגיע למצב של החלשת בס מסויימת מן הקדמיים ע"י משחק עם האקוולייזר של המכשיר ולפצות על כך ע"י העלאת העוצמה לסאב.

• תוכן חדש...