Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת הפרוייקט או המלצה לחנות אלומיניום

תומר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לקנות פלטת אלומיניום להכין ממנה שטיחים לאוטו אז מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות ומה בדיוק לבקש?

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה לקנות פלטת אלומיניום להכין ממנה שטיחים לאוטו אז מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות ומה בדיוק לבקש?

תגיד תומר, אין מקומות אחרים שאפשר לזרוק עליהם את הכסף ?

דווקא שטיחים מאלומיניום.... ?? :roll:

אם אתה עדיין רוצה להרגיש באוטובוס, חפש שירשור של לירן 106 R בנוגע להכנת שטיחי אלומיניום לרכב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כבר חיפשץי את השירשור וקראתי אותו והבנתי איך להכין מה שלא הבנתי בדיוק זה איך קוראים לחומר שאני אמור לקנות ואיפה בכלל מוכרים את זה...

בקשר לזה שזה יראה כמו אוטובוס... כל אחד וטעמו שלו, גם אבא שלי נגד אבל מה לעשות, אני חייב לעבור מפרוייקט לפרוייקט והכל קשור באוטו ואם לא עליו על מה אני אזרוק כסף? :lol:

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כבר חיפשץי את השירשור וקראתי אותו והבנתי איך להכין מה שלא הבנתי בדיוק זה איך קוראים לחומר שאני אמור לקנות ואיפה בכלל מוכרים את זה...

בקשר לזה שזה יראה כמו אוטובוס... כל אחד וטעמו שלו, גם אבא שלי נגד אבל מה לעשות, אני חייב לעבור מפרוייקט לפרוייקט והכל קשור באוטו ואם לא עליו על מה אני אזרוק כסף? :lol:

מיילא תעשה דברים בטוב טעם...תשים ריפוד יפה לפנים הרכב, תקנה שטיחים איכותיים (תייפה את ה"סאלון" שלך) - אבל דווקא זה ?

אם יש לך עודף, שים אותו על ג'אנטים יפים (לא ערסיים) ובא לציון גואל....

(כי על 4 בולמי זעזועים, טיימינג, שמנים, ברקסים, טסט, רצועות, צמיגים וכל שאר הנוזלים - הבעלים הקודמים כבר שם את הכסף....)

לפחות תהנה מזה ותנצל את זה ואת הכסף שאתה מוציא לפחות תוציא על דברים יפים ואל תהיה כמו הערסים עם ההונדה קופה שבאים להסתובב במפגשים...מה השלב הבא ? נאונים מתחת לרכב בצבע ירוק ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אני אזרוק כסף? :lol:

על ג'אנט 15 אינטש איכותי וצמיגי 195-45

:twisted:

די כבר אתה יודע שאני לא אקנה גאנט בטח לא 15 אינטש כי זה 5000 שקל שאני לא יראה כשאני מוכר את האוטו חזרה, ידית אני עוד יכול להחזיר, אגזוז גם אולי אבל זה יותר בעייתי ואין לי כח להתחיל להתעסק עם משרד הרישוי שיאשרו לי גאנט 15 אינטש, סתם בלבול מוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אני אזרוק כסף? :lol:

על ג'אנט 15 אינטש איכותי וצמיגי 195-45

:twisted:

די כבר אתה יודע שאני לא אקנה גאנט בטח לא 15 אינטש כי זה 5000 שקל שאני לא יראה כשאני מוכר את האוטו חזרה, ידית אני עוד יכול להחזיר, אגזוז גם אולי אבל זה יותר בעייתי ואין לי כח להתחיל להתעסק עם משרד הרישוי שיאשרו לי גאנט 15 אינטש, סתם בלבול מוח

אתה "זורק" על האוטו כסף בשביל לקבל אותו בחזרה ? אם כן, תשכח מזה.

קרא את הודעתי מעלה (לאחר זו של אביעד)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיילא תעשה דברים בטוב טעם...תשים ריפוד יפה לפנים הרכב, תקנה שטיחים איכותיים (תייפה את ה"סאלון" שלך) - אבל דווקא זה ?

אם יש לך עודף, שים אותו על ג'אנטים יפים (לא ערסיים) ובא לציון גואל....

(כי על 4 בולמי זעזועים, טיימינג, שמנים, ברקסים, טסט, רצועות, צמיגים וכל שאר הנוזלים - הבעלים הקודמים כבר שם את הכסף....)

לפחות תהנה מזה ותנצל את זה ואת הכסף שאתה מוציא לפחות תוציא על דברים יפים ואל תהיה כמו הערסים עם ההונדה קופה שבאים להסתובב במפגשים...מה השלב הבא ? נאונים מתחת לרכב בצבע ירוק ?

איציק

שמע אני שמתי ידית יפה וממש לא ערסית במקום הידית הישנה, רציתי גם לשים בלם יד יפה אך לא מצאתי, שמתי גופיות וכיסוי לחגורה כל מיני דברים יפים לדעתי. ותשאל את אביעד מה אמרתי לו לפני שנייה על ניאונים, גם אני לא סובל אותם, אבל ראיתי ב106 ראלי של סהר וזה היה יפה וממש לא ערסי אז נדלקתי מה אני אגיד... בכל אופן... איפה לקנות? עוד לא עזרתם לי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבן אדם שאל שאלה " איפה ניתן להשיג" , אז נסו להתמקד קצת חברים....

ברחוב סלמה בת"א, לא זוכר את המספר אבל אני זוכר שזה בתיחלתו,(מקיבוץ גלויות).

צד ימין שלך, 3 חנויות אחרי פנצריה.

אתה תראה שם מפעל למתכות,עם כניסה גדולה.

בקש פלטת אלומיניות מט עם 5 יהלומים. (אם תרנה מבריק-לא תוכל לנהוג כשיש שמש,וגם בלילה עם פנסי הרחוב-יסנוור אותך).

פלטה של 1*1 מטר,עולה 150, ויספיק לך ל 2 קדמיים, +שארית ארוכה שאם תרצה תוכל לחתוך אותה ל2 ולשים מאחור.

קח בחשבון שצריך מקום מאחור (לא בבגז,אלא בכיסא).

כנס לגלרייה שלי, ואם יש לך שאלות אשמח לעזור.

אגב,אני צריך עוד פלטה אחת לקנות,אין לי מושג מתי אני יהיה בת"א.מהיכן אתה?

I30 CW

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...