Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות כבר הרבה זמן ואני צריך שתעזרו לי...

יש לי גולף שנת 01 ואני מכנן לעשות לה בניה מלאה מפיבר בבגאג' של הרכב. קראתי כל מיני מדריכים על עבודה עם פיבר ולא נראה לי סיפור גדול...

יש שתי שיטות בניה שרלוונטיות לי:

1. כמו שרוב הפורום פה עושה, לוקחים בד מותחים מורחים שכבות וכל שאר הבלאגנים

2. ליצור מעיין תבנית מקלקר ועליה לעשות את הבניה של הפיבר (כאילו בלי הבד...)

השאלה שלי היא מה עדיף?! השיטה הראשונה או השניה!? חשבתי ללכת יותר בכיוון של השניה גם בגלל שככה יש לי תבנית מוכנה שתשב אצלי בבגאג' וזה יתן קונטרה לכל הבניה וככה היא לא תישבר... ואם אני בוחר בדרך הראשונה נגיד, איך אני בונה את כל המסגרת שתיתן לי תמיכה מאחורה לכל הפיברגלאס? מה נהוג יותר לעשות? את השיטה הראשונה או השניה? ואיך כמובן..

ושאלה נוספת: נגיד וסיימתי את כל הבניה מפיבר והכל מוכן (לא משנה באיזה דרך), איך אני מחבר את זה לתא מטען של הרכב כדי שזה לא יזוז ויקפוץ לי כל הנסיעה?

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

B - קודם כל אני מבקש ממך לקרוא את נהלי הפורום ולשמור עליהם.

לגבי השאלות שלך :

ברכבים בדרך כלל נהוג לעבוד בצורה הראשונה.

במקרה הזה אין תועלת בכך שתהיה לך תבנית מקלקר בתחתית הבניה - זה לא יוסיף חוזק. את החוזק תקבל מהפיברגלאס עצמו.

מעבר לכך - חלק מסוגי הקלקר לא מתאים לעבודה עם פיבר גלאס - הפוליאסטר תוקף אותו והוא נמס. יש חומרים יעודיים לכך כמו פולאיטרן לסוגיו , רונדופלאס , רואסל ועוד. אבל אין פה צורך בכך.

לגבי השאלה השניה -

זה תלוי בבניה עצמה. תמיד אפשר לקבע עם כמה ברגים , סקוצים וכו. אבל מה שעדיף זה ליצור מבנה שתואם את צורת הרכב וכך הוא פשוט ישב בצורה מושלמת בלי צורך בקיבוע.

בכל מקרה , על מנת שאנשים יוכלו יותר לענות ולעזור תנסה לתאר ולהסביר מה אתה רוצה לבנות , מה הרכיבים , איך הם יכנסו וכו .. כך השאלות ותשובות יהיו יותר פרקטיות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...