Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 50K למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 2 מכוניות למשפחה: ניסן אלמרה 1800 שנת 2002 (בערך) , מאזדה 626 כנ"ל אותה שנה פחות או יותר.

מה שחשוב לי ברכב זה :

1. אמינות

2. שנתון גבוה שלא פוגע בתקציב ולא בא על חשבון אמינות הרכב.

3. בטיחות

4. תצרוכת דלק

אני מבקש את עזרתכם האם הבחירה שלי היא נכונה והאם יש עוד רכבים שכדאי לי לקחת בחשבון?

איך פוקס אל מול הניסן ,מאזדה?

או למשל אופל אסטרה (דיזל או בנזין), אוקטביה כנ"ל?

מקווה לעזרתכם.

פורסם

אני חושב שהפרפקט תענה היטב על ארבעת הקריטריונים שלך ואפילו מעבר לכך.

רכב מומלץ ביותר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

קשה למצוא פרפקט בשוק הפרטי , האם כדאי לנסות ולחפש גם בשוק סוחרי הרכב או בחברות הליסינג (למשל פוקס יש המון כאלה)

איך הפוקוס אל מול הניסן?

פורסם

אין שום סיבה שרכב במצב טוב ומבוקש כמו אלמרה ימחר דרך סוחר-לא לקנות מסוחר.ליסינג? גם לא הייתי ממליץ- אי אפשר לדעת מי, כמה ואיך נהגו ברכב ואיך טיפלו בו. אלמרה לדעתי יותר אמינה מפוקוס. לא הייתי שולל את המזדה 626-אמינה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...