Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק 2002 או אקורד 2001?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי 70.000 ומחר אני בודק סיויק 2002 es ואקורד 2001 ex.

שניהם במצב מצוין (כנראה), אבל אני עדיין מתלבט.

מחפש נוחות, אמינות ותחזוקה לא יקרה מדי.

חשוב גם לציין, שאני בעל משפחה ועם 2 ילדים, ושגם אינני מבין כלום ברכבים.

המלצות יתקבלו בברכה.

פורסם

הסיוןיק הוא רכב משפחתי והאקורד רכב מנהלים.

האחזקה של האקורד בכל הפרמטרים תהיה יקרה יותר:ביטוח,טיפולים,אגרת רישוי (מנוע גדול).

לדעתי מבחינת סחירות גם שווה ללכת על הסיוויק ותבדוק גם אפשרות בתקציב שלך לשנתון גבוה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה.

עשיתי היום נסיעה על שניהם, והגעתי למסקנה שהסיויק לא מתאימה לי.

את האקורד אהבתי מאד.

פורסם

אפשר לשאול לסיבה שבגללה הגעת למסקנה הזאת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אפשר לשאול לסיבה שבגללה הגעת למסקנה הזאת?

כן. הסיויק קלה וזריזה, גרמה לי ללחוץ על דוושת גז ולהשתולל "בין הנתיבים", והרגשתי שהיא גם פחות יציבה.

באקורד הרגשתי נינוח ורגוע, היא כבדה יותר, גורמת לנשיאה רגועה וסולידית (לפחות כך הרגשתי).

בנוסף, מרחב פנימי באקורד אדיב יותר.

פורסם
]

תימצא שמדברים על בעיות גיר ב-ACCORD

גם זה כנראה נכון, אני מכיר מישהו ששיפץ גיר אחרי 90.000.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אל תקשיב לאלו שאומרים שעושים שיפוץ גיר באקורד זה סתם אנשים שהיו מתים לאקורד אך מיסתפקים ברכב זול.תקנה את הרכב,הרכב הזה מצויין גדול,חזק,יציב על הכביש זה גם רכב מנהלים בכך הוא שונה מהסיוויק,אולי הוא יאכל יותר דלק וביטוח יותר יקר אבל אתה תהנה מהרכב בסך הכל זה רכב מנהלים שמפנק.קנייה נעימה

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

רכבים מקטגוריה שונה.

הסיויק מומלצת יותר מכיוון שהרכב סחיר למדי ולא תהיה למכור אותו בעוד כמה שנים,האחזקה זולה מבחינת תצרוכת דלק,ביטוחים ועוד פרמטרים.

גם בתקציבך תספק מודל גבוה בשנה (לא כזה משמעותי),אבל בעיקרון הוא תואם את הצרכים שלך.

פורסם

מתעלק על השירשור

שאלה שמטרידה אותי זה זמן רב - מי חזקה יותר? אקורד או סיויק (בשנים המדוברות), ואם אפשר נתונים בכלל יהיה טוב ..

פורסם

הסיוויק תהיה אפשרות טובה יותר מהאקורד 01.

חוץ מכך, בתקציב של כ 70K אם תחפש יותר טוב תוכל למצוא עד שנתנון 2005 גם במצב טוב מאד. ולא 02 שהמחירון שלו מגיע ל55-60 K.

בהצלחה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

• תוכן חדש...