Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטנת TV לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי DVD עם TV טיונר מובנה כאשר הכניסה של האנטנה זה חיבור RF (הברגה). כשאני מחבר כבל פשוט אני קולט ערוץ 22 אבל לצערי רואים הפרעות. אני מאמין שאם אני אחבר אנטנה נורמלית יראו טוב ואולי אפילו מצויין.

השאלה היא איזו אנטנה אני צריך? האם מישהו מכיר אנטנה טובה שמתאימה לכך? אולי אפשר לאלתר משהו? כמו למשל אנטנה של הדיבורית או משהו?

תודה

פורסם

קח אנטנה של תדר UHF, כמו אלה שעל הגגות, ופרק אותה. קח את כל המוטות הקטנים האלה, ותרתך או תצמיד בכל דרך שהיא לאליפסה שממנה יוצאים חיבורי ה-RF (חוט נחושב וסיכוך), אבל שלא יהיו שיירים למטה, רק האליפסה הזו, ותצמיד לגג הרכב.

אצלי זה היה ככה, והיתה לי טלויזיה כזו קטנה, עם מגבר חשמל או שנאי מ-12V ל-220V, והיא עבדה מצויין. הייתי קולט 1,2,3, ירדן, וכו'... מדי פעם עם הפרעות, אבל לא נורא.

אם אתה רוצה, אני אבנה לך אחת, ותבוא לקחת אותה מירושלים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
קח אנטנה של תדר UHF, כמו אלה שעל הגגות, ופרק אותה. קח את כל המוטות הקטנים האלה, ותרתך או תצמיד בכל דרך שהיא לאליפסה שממנה יוצאים חיבורי ה-RF (חוט נחושב וסיכוך), אבל שלא יהיו שיירים למטה, רק האליפסה הזו, ותצמיד לגג הרכב.

אצלי זה היה ככה, והיתה לי טלויזיה כזו קטנה, עם מגבר חשמל או שנאי מ-12V ל-220V, והיא עבדה מצויין. הייתי קולט 1,2,3, ירדן, וכו'... מדי פעם עם הפרעות, אבל לא נורא.

אם אתה רוצה, אני אבנה לך אחת, ותבוא לקחת אותה מירושלים.

תודה אתה באמת אחלה :) אבל האמת שאני מחפש משהו קצת פחות בולט לעין, אולי באמת כמו האנטנת מדבקה שהציע שרון.

השאלה היא איך הקליטה שלה? למישהו היה ניסיון איתה?

תודה

פורסם

היה כזה לאחד החברים שלי שהיה במזנו נהג אוטובוס. הוא היה מפעיל את זה לנוסעים, והם היו רואים חדשות, ווטאבר.

זה בסדר, בתנאי שאתה ממקם את זה נכון.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...