Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני אסף אני חדש פה ורציתי לשאול ככה

אני רוצה לקנות הונדה סוויק 2005 דגם LS שאלתי הרבה אנשים על האוטו הזה אמרו לי אוטו מצוין

אבל אני רוצה לדעת

עלות ביטוח גבוה ?

אם האוטו הוא באמת אוטו טוב כמו שכולם אומרים

ואם הוא אמין ?

חסכוני בדלק?

רציתי גם לדעת אם בינואר כול המחירים ירדו ולא שוה לקנות אוטו עכשיו בחודש הזה ועדיף לחכות קצת שהמחירים ירדו?

בקיצור לדעת אם שווה לי לקנות יש לי דייהו נובירה עכשו 2001 רציתי לדעת אם שווה לי לעשות תקנייה יש לי תצקיב של 77 אלף

תודה מקוה שתעזרו לי

פורסם
אוקי אני אסף אני חדש פה ורציתי לשאול ככה

אני רוצה לקנות הונדה סוויק 2005 דגם LS שאלתי הרבה אנשים על האוטו הזה אמרו לי אוטו מצוין

אבל אני רוצה לדעת

עלות ביטוח גבוה ?

אם האוטו הוא באמת אוטו טוב כמו שכולם אומרים

ואם הוא אמין ?

בקיצור לדעת אם שווה לי לקנות יש לי דייהו נובירה עכשו 2001 רציתי לדעת אם שווה לי לעשות תקנייה יש לי תצקיב של 77 אלף

תודה מקוה שתעזרו לי

לפני 3 חודש מכרנו אחת כזו שנת 04 שורה תחתונה זה אחלה רכב ,צריכת דלק סבירה מאוד ,אמינות של הונדה שזה אומר מצוין רק יש בעיה אחת לגבי הבולמים של הרכב כל באמפר או בור קטן די מורגש,

מבחינת רכב משפחה זה רכב טוב מאוד, במיוחד מהמעבר מדיהו נובירה שזה סוג של קרטון:-)

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

תודה רבה אחי ...אבל אני רוצ לשמוע על 2005 הצורה החדשה ....

ידוע שהונדה זה רכב אמין השאלה איך החזקה שלו אם היא יקרה ?אם החלקים שלה יקרים ?ביצועים שלה?

פורסם
תודה רבה אחי ...אבל אני רוצ לשמוע על 2005 הצורה החדשה ....

ידוע שהונדה זה רכב אמין השאלה איך החזקה שלו אם היא יקרה ?אם החלקים שלה יקרים ?

תראה, בין הצורה שאתה מתאר החדשה והישנה אין הרבה הבדלים למעט מתיחת פנים (פרונט הרכב)

קדימה , לגבי חלקים זה איך אתה מפרש את זה לעומת דיהו הם הרבה יותר יקרים לעומת יפני אחר באותו סדר

גודל המחיר , לגבי ביטוח זה עולה בערך, אם אתה מעל 24 זה יוצא לך חובה + צד ג + ביטול השתתפות ,גרירה+שמשות

2600 שקל , מקיף עולה 4800 בערך , אם אתה נהג חדש השמיים הם הגבול בביטוח:-)

טיפולים: בערך 500 600שקל ל10.000 ק'מ במוסך מורשה

טסט של הרכב זה 1100 שקל

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

נכון.אך השאלה בכמה?בעקבות הורדת המיסוי בכ5 אחוזים על החדשים קרוב לודאי ירדו מחירי הישנים.איני יכול לומר בכמה אך להערכתי בשנתון הזה לא הרבה.

פורסם

דגם ה LS הוא הפחות מאובזר ובד"כ היה נפוץ בליסינג והשכרה-יש לבדוק את מקוריות הרכב טרם הרכישה.

לגבי מס הקנייה- ההשפעה שלו היא יותר על רכבים חדשים מאשר משומשים ו-2005 נחשב כבר משומש,אין מה לעשות.

ההשפעה על המשומשות תהיה מינורית עד אפסית,התיק ייפול על היבואנים לפחות להערכתי,שיצטרכו להוריד במחיר כמה אלפיות ולא יותר.

אבא שלי,קנה אחת כזו מאלבר (ליסינג)והוא מאוד מרוצה,הרכב נקנה לאחר טיפול עם טסט לשמונה חודשים.

הביטוח יקר יחסית אבל זה תלוי בגיל הנהג- מעל גיל 40 יש תעריפים מיוחדים,וגם צעיר מעל 24 ללא תביעות יכול לקבל מחיר סביר.

סוכן ביטוח אינו אלוהים,יש הרבה כאלו ,תבקש כמה הצעות אבל תתרחק מחברות הביטוח הישיר למיניהן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...