Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה יפה מאוד..

רק שנראה שכל הפיבר הזה נותן משקל גדול לדלת.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

לפי חישוב שלי. אז כל הבניה+איטום+רמקולים יוסיף איזה 15-17 ק"ג לרכב. זה בלי סאב בלי מגברים בלי חיווט. סאב זה משהו כמו 30 ק"ג עם תיבה. מגברים זה עוד איזה 10 ק"ג. כל המערכת זה קרוב ל 60 ק"ג ברכב. אולי יותר לא יודע.

פורסם

מזה משקל נוצה :)

אפשר לעשות תחרות למי יש יותר כבד :)

לדעתי אם מישהו לוקח בחשבון את עניין המשקל עדיף לו לרדת מהעניין ולהשאיר את הרכב סטוק .

אלא אם כן מדובר באי אלו רכבי ספורט\משופרים ששם כן יש עניין במשקל .

פורסם

רומן - אני כבר רואה לאיפה זה הולך - פגז!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כמובן שאני לא רוצה להשאיר את זה כך. אני צריך חור גדול יותר. אבל נירא מה יהיה בהמשך. כי יש שם קצת בעיה. אני עוד לא יודע איך זה יגמר :)

תודה לכולם!

משה אני יודעה שלרמקול צריך זרמה חפשית של גלים.

משו כזה.

IMG_2705.jpg

פורסם
דווקה לרמקול הזה יש מקום. פשוט זווית צילום הוא כזה שאתה רואה כהילו הפתח לא מספיק גדול בצד הקרוב למצלמה. את האמת, הבעיה היא ברמקול הרחוק יותר.

יקער כיוון נכונה.:wink:

פורסם

הפרויקט נימשך הרבה מאוד זמן והוא קשה מאוד. יש הרבה קשיים בדרך כמו הפלג של חוטי הדלת והבעיה לעביר בו זוג חוטים 2.5 מ"מ. פשוט לקחתי את הפלג וקדחתי חורים עם מקדחה כדאי לעביר את החוטים. בתוך הפלג היה מקום פנוי. אבל יש להיזהר

כי קדחתי כמה חוטים בדרך. אי אפשר בלי זה כי מצד אחד החוטים בתוך סיליקון יצוק ולא יכלתי לשחק איתם על מנת לא לגעת בהם עם המקדח. אבל הכל עובד חוץ מהמרא הימנית טוב זה לא נורא ניסדר את זה. זה לא הכי חשוב :).

הפודים מוברגים על הדלת זמני רק להמחשה.אלמנטים מחוברים למגבר ב 2 אום (מקבלים קרוב ל 350 וואט כל זוג בדלת, אני מקווה). באס שלהם כל כך חזק שלא נירא לי שאיזה סאב של 200 או 250 וואט יוכל להיתגבר עלייהם.

בקיצור עוד כמה תמונות. מה שאני יכול להגיד שזה כבר באמת לא חסר לאדם שרוצה באס גבוה חזק ברכב.

IMG_2782.jpg

IMG_2738.jpg

IMG_2736.jpg

IMG_2729.jpg

IMG_2727.jpg

IMG_2721.jpg

פורסם

רומן, למה אתה לא משתמש במולטי טול (דרמל) עם מקדחים של 1 מילימטר בשביל לעשות חור מוביל בכאלה עבודות עדינות?

אחר כך אתה לוקח קונוס שיוף קטן של דרמל ופשוט מרחיב בעדינות את החור בלי לפגוע בחוטים.

לא נורא, פעם הבאה אתה כבר תהיה יותר זהיר - הטעויות האלה קורות לכולנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...