Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ליעד, קח לדוגמא את חברת תקשוב: אם אתה יודע, הם הCALL CENTER של קופ"ח כללית.

לקופ"ח כללית יש רק בזימון תורים כמעט 1000 נציגים, אתה יודע למה?

אתה יודע מי מתקשר לשם כל הזמן? (אני מכיר את הנושא כי היתה לי חברה שעבדה שם פעם).

90 אחוז מהאנשים שמתקשרים לשם אינם עובדים, הם יושבים בבית, משעמם להם, ואז הם נהיים חולים, הם באופן קבוע "חולים".

זוכר בטח את המלחמה בשנה שעברה, בזמן המלחמה אף אחד לא היה חולה, אף אחד לא התקשר לקבוע תור, אף אחד לא הרגיש רע, לאף אחד לא כאבה האוזן.

כשיש אירוע גדול בטלוויזיה, אף אחד לא חולה.

ומר כספי, תודה לך על הדאגה, אבל תן לי לטפל בעצמי בדברים שבאמת מטרידים אותי.

וזה לא ממש אחד מהם.

לא תצליח לשכנע אותי שלא מדובר בסימפטום השיעמום.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, אני ממש משועמם ורק הסיפור הזה יושב לי על הראש. כשתחיה גם במדינות אחרות תבין קצת יותר מה זה שירות ומה זה מילה של עסק. כמו שאמרתי, כשמתרגלים לחיות בזבל זה כבר לא מפריע כי כבר התרגלנו.

פורסם

אתה לא מבין מה אני אומר,

גם אני חושב שהשירות שניתן בארץ על ידי נותני שירות הוא לרוב מזוויע.

וגם כשאני רואה נותן שירות שהתאמץ מעל ומעבר למרות שהוא אחרי 6 שעות של טיפול בישראלי ממוצע, אני מעריך את זה מאוד ואומר לו.

אני לא נגדך, אני פשוט חושב שזה סימפטום השעמום, אני ממש לא נגדך.

רק מסביר לך למה אני אישית לא הולך לתבוע חברת גרירה בגלל חצי שעה איחור.

שלא ישתמע מזה שאני חושב שהתביעה מוצדקת, כי לא מדובר ב6 שעות כמו שהיה לי (וגם אז לא תבעתי), אלא מדובר בחצי שעה מעבר להתחייבות.

ואם אתה הולך לתבוע חברת גרירה על חצי שעה, אין שום ספק שמדובר בסימפטום שיעמום.

מה שקורה הוא בעצם מצב שאתה יושב בבית ומתחיל להדליק את עצמך יותר ויותר ומתחיל לעצבן את עצמך יותר ויותר כי אין לך שום דבר אחר לחשוב עליו ואתה מתחיל להתעסק רק במחשבה הזאת כי שום דבר אחר לא מעסיק אותך.

עודף זמן פנוי, סימפטום השיעמום.

פורסם

תהיה בריא, התלבשת על סיפטום השיעמום ואתה לא מוכן לעזוב אותו. בסדר אני משועמם. רק כדי שתהיה מבסוט.

עכשיו תראה מה אומר שופט על איחור של חצי שעה בפסק דין:

לעניין איחור הטיסה מהארץ, טוענת הנתבעת שהיה זה איחור בן 35 דקות ולא שעה. על כך הוצע לתובעת פיצוי בסך 339 ₪ ונשלחה אליה המחאה שלא נפדתה. נראה לי שפיצוי זה הוא נאות ואין מקום להגדילו.

חברה מכירה בזה שלקוח זכאי לפיצוי הולם וגם שופט. אתה לא חושב כך. אתה פשוט מרים ידיים, עובר לחברה מתחרה ולנותן לאחרים להתעסק עם אותו הזבל שאותו חווית. תמשיך להרים ידיים ותגיע רחוק.

פורסם

לדעתי כספי צודק בראיית הדברים.

העובדה שבד"כ אנו לא תובעים, נובעת מכך שאנו מוטרדים ועסוקים בדברים אחרים. את זה יודעות גם כל החברות שנותנות שירות, ולכן הן מרשות לעצמן לתת שירות נחות יותר מההבטחות שלהן.

החברות עושות חשבון שמתוך 10,000 מנויים שיאחרו להם, יהיו 2 שיתבעו ויקבלו פיצוי. זה יותר זול מאשר להחזיק עוד 5 גרריסטים.

אם החברות האלה ידעו שיהיו 2,000 תביעות שגוררות פיצוי, הן יחזיקו עוד 5 גרריסטים ואולי עוד 10. זה כמובן יעלה את מחיר השירות, אבל שירות יהיה שירות.

לעצם הענין - איחור כמו שכאן צריך להמדד גם במובן היחסי וגם במובן המוחלט.

חריגה של חצי שעה היא 16.7 אחוז, זה זמן רב אבל אולי לא מספיק כואב.

אם החריגה היתה עומדת על-20 אחוז, זה כבר היה נחשב לחריגה משמעותית יותר (36 דקות).

מצד שני - לחכות חצי שעה נוספת - כשמחכים, זה הופך להיות הרבה מאוד זמן, והבתחשב בכך שמדובר בחצי שעה נוסף על 3 השעות, במובן מסויים זה הופך למקרה די גבולי (לדעתי) ששווה לבחון תביעה או פיצוי כלשהו תמורתו.

זה בדיוק ההבדל, מה עוד 6 דקות יכולות לעשות.

בכלל לא חשוב אם הפקידה יודעת, מוסמכת או לא מוסמכת לומר עד 3 שעות. ברגע שהיא אמרה זאת - זאת התחייבות של החברה. אם העובדת טעתה - שיפטרו אותה, יקנסו אותה, יתלו אותה. את מקבל השירות זה לא צריך לעניין.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אכן ליעד, קח לדוגמא את חברת תקשוב: אם אתה יודע, הם הCALL CENTER של קופ"ח כללית.

לקופ"ח כללית יש רק בזימון תורים כמעט 1000 נציגים, אתה יודע למה?

.

לפי מה שאתה אומר, חצי ממוקדני תקשוב הם נותנים שירות לקופ'ח ?

וכל השאר החברות שמקבלות שירות מתחלקות ב 1000 הנותרים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפי מה שאתה אומר, חצי ממוקדני תקשוב הם נותנים שירות לקופ'ח ?

וכל השאר החברות שמקבלות שירות מתחלקות ב 1000 הנותרים ?

MORE OR LESS

המרכז הגדול בכרמיאל הוא 95 אחוז קופח כללית. ועוד קצת אלדן ועוד כמה שטויות קטנות.

חוץ מזה שהם גדלו מאוד, אז אני ממליץ להתעדכן יום ביומו על כמות העובדים שהם מחזיקים, גם בחול אם אני לא טועה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במקרה הנ"ל- המבוטח באמת המתין שעות רבות וסבל ממסכת ייסורים ובכל זאת קיבל רק 8K.

כמה ייקבל אדם ש"סתם" המתין 4 או 5 שעות במקום 3?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מתוך הכתבה : "כן נקבע, כי גם אם תתקבל טענת העומס שבו הייתה נתונה שגריר ביום האירוע, עדיין אין הסבר לכך שרכבו של התובע לא נגרר לביתו כמבוקש על ידו בהזמנת השירות. "

אני לא בטוח שהפיצוי (או רובו) התקבל על זמן ההמתנה אלא על כך שלא גררו את האוטו לביתו של התובע.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

"במקרה הנ"ל- המבוטח באמת המתין שעות רבות וסבל ממסכת ייסורים ובכל זאת קיבל רק 8K.

כמה ייקבל אדם ש"סתם" המתין 4 או 5 שעות במקום 3?

עידן"

לדעתי זה יכול להגיע ל-500 ש"ח ואולי אפילו יותר. אבל זה לא רק עניין הכסף. אם הרבה אנשים יעשו את זה חברות הגרירה ילמדו לא לזלזל בלקוח.

• תוכן חדש...