Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אש באמצע הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי מצפון לדרום ליד תחנת הדלק הסיירים, פתאום אני רואה אש באמצע הנתיב ואורות כחולים! אני מסתכל שוב ורואה גוזניק כזה של אש עדיין דולק והניידת נוסעת לה!

כשהשגתי את הניידת התברר שהיה ג'יפ מסוג ניסאן (לא הטראנו אלא אחר) עם קוז'אן שגרר רכב עם חבל לשוליים והניידת היתה מאחוריהם. בהתחלה התעצבנתי ואמרתי יאלה אין מה לעשות, ואז נזכרתי בפורום ואמרתי שאני חייב לקחת את מספר הניידת כי פה בטח יעזרו לי.

אז לאחר שראיתי למעלה מ 10 ניידות שעה של נסיעה בפקקים ומחסומים ושינוי רמזורים ויצירת פקקים, אני שואל אתכם איפה אני יכול להתלונן על הניידת הזאת?

בנוסף היא גם עצרה סתם נהגים בדרך ונסעה ללא פנס אחורי ימני והיא היתה מסוג טויוטה אוונסיס שמספר הרישוי שלה הוא 14-521 והיא של משטרת תנועה ארצית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דבר ראשון האבוקה הזאת היא לא מהאלה עם הצבע האדום, אלא היתה אש ברמה שאפשר לצלות מרשמלו ולעשות קפה לכל החבר'ה תוך כדי, כך שלא נראה לי שזה לא מסוכן כי אנשים כמעט עלו על זה ונראה לי שאש מתחת לאוטו זה ממש בטיחותי. בקשר ללעצור סתם אני מתכוון שבהמשך הדרך הם פשוט הורידו אנשים לשוליים ועשו מה שעשו.

סבבה שהם עוזרים לחלץ אנשים מאמצע הכביש, אבל זה לא צריך לבוא על חשבון בטיחות כלפי שאר נוסעי הכביש.

מבר אילן עד בית עובד, יצא לי לראות לפחות 15 ניידות שונות אם זה מכוניות אזרחיות ואם זה ניידות עם מספר אדום, כנראה שהיה מבצע אכיפה.

בנוסף רציתי להעלות בעיה בכביש לאחר גשר ראשון יש יציאה לכיוון יבנה רחובות, לפני כמה זמן נעשתה הרחבה בכביש ויוצא שיש 2 נתיבים עכשיו שמובילים אל היציאה, רק ששכחו לשים שלט השתלבות ומה שקורה זה שכל הנהגים משתלבים ולא מודעים לסימון הבעייתי על הכביש, לאן אני פונה עם הבעיה הזאת?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סימוני הדרך במחלף חוף הינם זמניים עד לסיום עבודות ההרחבה של כביש מס' 4.

נכון שגם סימונים זמניים צריכים להיות ברורים ונהירים למשתמש בדרך, אך אלו מפגעי מע"צ הפזורים ברחבי הארץ, ויש לטפל בהם במהרה, אחרת הם יעלו לנו בחיים.

פנה במכתב תונה למע"צ למען יתוקן המעוות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אפרופו משטרה היום נרשמה אכיפה ענקית באיזור השדה תעופה בקטע של כביש

40 .

בצומת הטייסים ועד צומת הכניסה ללוד הכביש היה מלא בשוטרים ממשטרת

התנועה , עשרות רכבי משטרת תנועה ארצית , אופנועים כבדים שלהם.

אפילו הקימו חפ"ק מאולתר בצומת שדה התעופה .. מעניין מה היה שם.

מה גם שהיו כמה בעלי דרגות גבוהות שם.

פורסם
לא קראת בעיתון? הירידה בכמות התאונות שהיתה בחודשים האחרונים נבלמה וספטמבר היה חודש שחור עם 54 הרוגים. מפקד אגף התנועה בעצמו מודה שאין לו מושג לא מה גרם ליריד ה קודם, ובטח לא ידוע מה גרם לעליה עכשיו, אבל כרגיל כשהמשטרה לא יודעת מה לעשות היא מפליצה מבצע אכיפה חדש כדי שלא יגידו שהם לא עושים כלום.

בקיצור, יש כעת מבצע "נתיב לחיים", גויסו שוטרי מנהלה שהיו בעברם שוטרי תנועה, ויהיה בלאגן בימים הקרובים.

מבצע "ממל"ז לכיס" גויסו שוטרי מנהלה שהיו בעברם קלגסי תנועה ...

:D

פורסם

הברקה משטרתית..

נסעתי אתמול מאילת, בכביש 40, ליד הפניה לערד איפשהו... אחרי ב"ש בקיצור.

הפקקון מתחיל להיכנס לצומת, יש לנו ירוק, ולפתע משתלבת מימין משאית של תעבורה עם מכוניות עליה (באה מאילת)!!!! לא נתנה זכות קדימה.. כולם בולמים, אבל משום מה הבלימה חזקה מידיי... אני קולט את זה, דופק בלימה, נעילת גלגלים, עוצר במזל, וזה במהירות נמוכה! מה מתברר?

שני טויוטה אוונסיס משטרתיות עומדות על אי תנועה (גאוני!), הן הציבו באמצע המסלול איזה משולש קטן שכתוב עליו "תאונה" ויש סימן קריאה נדמה לי... בתוך הפקקון אף אחד לא רואה את זה, כולם מתחילים להתפזר, יש בלגאן, וגם המשאית הזאת תורמת לחגיגה... בקיצור בזו אחר זו נשמעות בלימות חירום, והשוטרים המפגרים עומדים ולא עושים שום דבר!!!!! :mad:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...