Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מזה כמה ימיפ הספידומטר שלי הפסיק לעבוד

פתאום ללא שום סיבה

ניסתי לפרק את הדשבורד לראות אולי הכבל יצא מהמקום

אבל הוא שמה חזק ולא רופף

למישהו יש איזה כיוון איפה להתחיל לבדוק ומה זה יכול להיות ?

הרכב הוא קליאו דור ראשון

בנוסף עוד שאלה

קיבלתי מחבר שעון וואקום איפה אני יכול להתקין אותו (איפה=פיזית לא סדנה )

ולאיפה הוא אמור להתחבר יש לו כמו צינורית קטנה מאחורה........

תודה רבה

פורסם

את הצינורית הקטנה יש לחבר עם מתאם לסעפת היניקה. לחילופין, ניתן אולי למצוא נקודה שסגורה בפקק גומי והסרתה תאפשר חיבור הצינורית באם העובי מתאים, ואם קיימת כזו יציאה בכלל.

הספידומטר אינו ניזון מהכבל החיצוני, אלה הפנימי ואם הוא קרוע, לא תראה זאת מבחוץ. תתכן גם בעיה בספידומטר עצמו ואו חלילה בחיבור היציאה בגיר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני יש לךאו למישהו מהגולשים אולי איזה תמונה שממחישה את ההתקנה של שעון הוואקום

או תמונה של איפה שהוא אמור להתחבר בדיוק כי לא כל כך הבנתי ............

לגביי הספידומטר איך אני מתחיל להריץ בדיקה ? הוא עבד ויום אחד בהיר פתאום התקלקל ?

איך אפשר לבדוק אם זה הכבל או הספידומטר עצמו ?

תודה

פורסם

תנסה לנתק אותו מהספידומטר ולנסוע ככה מטרים ספורים בהילוך ראשון-שני תוך שאתה מסתכל על חלקו הפנימי של הכבל ורואה אם הוא מסתובב או לא בנסיעה הקצרה הזאת.

פורסם

זה נראה לי קצת קשה לסוע עם דשבורד מפורק

יש רעיון לגביי אפשרות בדיקה יותר פשוטה ?

לגביי השעון וואקום יש למישהו תגובה ?

פורסם

בדיקה הכי פשוטה (אבל עולה בכסף) ואתה לא עובד בה בכלל ולא מתלכלכך, זה לגשת למכון ספידומטרים.

בדיקה נוספת הנה לנתק את כבל הספידומטר מתיבת ההילוכים וע"י מברגה חשמלית לסובב את הכבל הפנימי ובעזרת אדם נוסף לראות אם המחוג ספידומטר פועל (זאת בהפעלה איטית של המברגה כי יתכן וכוון הסבוב הפוך).

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התגובה נראה לי שאני ישמע בעצתו של רפי וילך לבדוק את זה במכון ספידומטרים

לגביי שעון הוואקום מישהו יכול לעזור

• תוכן חדש...