Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה אוקטביה 2002 סטיישן ומשום מה החברה הזאת שמה מאוחרי הרמקול זרוע שמחזיקה את החלון ואני לא יכול להרכיב את המידים שיש לי מסוג Plannet Audio P62CKX 6.5 מידים קטלניים לפי דעתי. אבל המגנט שלהם גדול מדי בשביל להרכיב אותו מקדימה בגלל הזרוע של החלון שלא מאפשרת לי להתקין אותם.

עכשיו איזו הגבהה אתם ממליצים לי לעשות?

ואיך זה ייצא בצורה הכי מקצועית ויפה שיש ?

והאם יש לכם רעיונות איפה ברכב להתקין את המגבר. כדאי לי להתקין רגיל כמו כולם על גב המשענת או לעשות התקנה צדדית כזאת?

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

עוד משהו די גדול אני חושב ששכחתי לציין שהרכב הנ"ל הוא סטיישן.

ואיזה גודל רמקולים אני יכול להרכיב מאחורה . וכמובן שהרמקולים יתחברו למגבר.

בבקשה לא להתלהב במחירים כי מצבי הכספי ירוד.

יש לי מגבר של SOUNDSTREAM XTA 720.4

יש לי רדיו דיסק של Alpine CDA-9835

זוג מידים של PLANET AUDIO P62CKX 6.5 INCH

הקרוסים של JBL עם טויטרים שלהם. אני מודע לסוג ההכלאה , פשוט יש לי מחלה של שריפת טוויטרים.

2 סאבים של Lanzer SE 12" 450W

בגלל שאני שומע רק דארק טראנס וכל הדיסקים שלי הם MP3 .

ויש לי עוד מגבר 2 יציאות די זבלה אבל עושה את העבודה שאני חושב שאני יחבר אותו לרקמולים מאחורה.

ואם יש למישהו אולי במקרה ספר את הקרוסים של הסט הזה ואת הטוויטרים וירצה למכור לי אותם אני ישמח.

תודה רבה מראש.

פורסם

עוד הקפצה.

לא הגיוני שאתם לא יודעים לגבי הגבהה של מידים בדלתות של הנהג.

אני לא רוצה להוציא את הרמקול מחוץ לפלסטיק של הדלת יש רעיון?

• תוכן חדש...