Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מ-ו-ש-ל-ם ועוד בתור פרוייקט ראשון !! :shock:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לך ידיים טובות!

לא יודע למה - אבל אני ממש לא סובל את שלב הגימור ואני אף פעם לא משקיע בו, למען האמת אני לא משקיע בכלל כמו שצריך בזוויות ובגימור.

עצה לגבי מתיחת בד - על פרוייקטים בסדר גודל שכזה אתה יכול בקלות להשתמש בגרבי ניילון.

ממש ממש קל ונוח - יוצרים צורה נהדרת - רק שאתה צריך להשתמש בעוד שכבה אחת של בד פיבר דק בשביל להשיג חוזק ראשוני.

ההבדל הוא שבד לבד או כל בד אחר יותר קשה למתוח וגם דורש הספגה (הרטבה) הרבה יותר רצינית מאשר בד פיבר דק שגם ככה יתן לך את הקושי הראשוני.

יחסוך לך הרבה חומר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי נוכח לפרוייקט, לבחור באמת יש ידיים טובות ובסוף יצא פשוט מדהים (לפרייקט ראשון ותוצר של הסאונד)

וכמו שאמרתי לך איזה מליון פעמים, לעשות יותר מ2 שכבות של פיבר כי יש מקומות ששמים מול האור ובאמת יש שם עובי של כמה מ"מ בודדים, אבל כמו תמיד למה שתשמע לדני:evil:

לגבי הסאונד, לצערי הרבה, כרגע הפולס שלו נשמע יותר טוב מהאווישן שלי :oops:

בכולל זאת אני יחזור למציאות ואגיד שזה יצא מדהים חוץ מדברים קטנים שנמצאים למטה (נכון חמוד לא רואים אותם :twisted:)

ובוא נתחיל לעושת כבר את האוטו שלי!!!

אני רק מקווה שהדרמיל שלי עדיין חי (מכשיר מדהים לעבודות כאלה)

הנה כמה תמונות שאני צילמתי

28092007100.jpg

28092007101.jpg

28092007102.jpg

01102007104.jpg

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

עבודה יפה מאוד ,

כייף לראות שאנשים מנסים (ומצליחים יופי) עוד ועוד לעבוד עם פיבר בתחום האודיו לרכב .

יום אחד גם אצלי ..:roll:

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מה שיותר יפה זה השימוש באמצעי מגן - בטיחות קודם כל.

כל הכבוד.

טיפ שנתנו לי כאן בעבר - אפשר למרוח את כל הידיים בקרם וזה מגן מחלקיקי הזכוכית וככה אפשר לעבוד עם חולצה קצרה עם רוצים - זה גם יותר נעים ביום חם.

אמנם עדיין לא יצא לי לנסות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יאפ!

אני לא יודע מה בדיוק עבר לך בראש... אבל.

Pioneer TS-X150

פורסם

חשבתי יותר לכיוון של קרם לחות לפנים, אל מה אתה חשבתה?8)

דני

פורסם

תודה רבה חברים על המשוב החיובי!!

הערכה שלכם נותנת לי מרץ ורצון לשפר את עצמי .

מקווה עוד מעט להתחיל בנייה בתא מטען.

דני,הדרימל עדיין חי!:-P

פורסם

אם אדרמיל חי זה טוב, אבל אתה לא חושב שהגיע הזמן להחזיר את הג'אקסו שלי?

אני עדיין חושב שעדיף לו לכסות את הפודים אצל רפד, מישהו יכול להעריך כמה זה יעלה לו?

דני

• תוכן חדש...