Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:roll:

שנית כל יש מעט מאד חלקים ברכב שלנו שעוד לא הוחלפו ( רדיאטור, משאבת מים, קלאץ', אלטרנטור, סטרטר, תושבת מנוע)

אני מניח שפשוט יש לנו מזל רע איתה כי זה אמור להיות רכב אמין ומקווה שלך יהיה מוצלח יותר :-P

מקווה שעזרתי בהצלחה

אין לך מזל רע - רדיאטור, משאבת מים, תושבת מנוע וקלאץ שהוחלפו ברכב בן 15 שנה הם סבירים ביותר !!

אכן ביחס למחירה הסאני נותנת תמורה טובה - היא לא נופלת בהרבה ברמת הגימור ובאיכות מקורולה מקבילה, וגם האמינות המכנית ברמה דומה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
צודק...

מצאתי אחת, רק שהחליפו לו כבר מנוע ובעל הרכב טוען שהוא ייבא את המנוע, הקטע עכשיו הוא שהוא לא יודע כמה באמת עבר המנוע.

ויש עוד אחת שמצאתי רק שהמנוע עבר 250, שווה בדיקה?

מנוע מיובא , אכן לא ניתן לדעת על ההיסטוריה שלו הרבה(כולל ק"מ), מעבר לשטר מכר שמגיע איתו.

יש פרצדורה מסוימת של הטבעת מספר על המנוע המיובא, במכון רישוי מוסמך.

תברר אם ההתקנה בוצעה במוסך מיקצועי, כיוון שאם ההתקנה לא בוצעה כיאות, אזי זהו מתכון לצרות צרורות.

בד"כ במוסך יתנו חוות דעת על מצבו של המנוע המורכב וכן יש בידם שטר הטבעה.

לא צריך לשלול רכב שעבר החלפת מנוע, אבל אני אישית לא הייתי מתקרב.

לגבי הרכב השני 250K קצת גבוהה מידי, אם אינני טועה זה בערך חצי מאורך החיים של המנוע.

אם אתה לא לחוץ מידי, אני מאמין שאפשר למצוא אקסמפלר הרבה יותר טוב מהאפשרויות הנ"ל.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
כנראה מדובר על תת-הדגם LXI 94 .

בדגם הידני , הרכב מגיע ללא שום תוספות .

בדגם האוטומטי , הרכב מגיע בתוספות של מזגן , הגה כוח, 4 חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

ההבדל במחירון בין שני הדגמים הוא בערך 3K ש"ח לטובת האוטומטי .

תעשה לבד את השיקולים שלך לגבי העדפה הרצויה לך.

רק כדי להאיר, הרכב במשפחתנו הוא SLXI ידנית משנת 1994 ויש לו את כל התוספות כולל ה"כ, ח"ח, נ"מ וכו'.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
רק כדי להאיר, הרכב במשפחתנו הוא SLXI ידנית משנת 1994 ויש לו את כל התוספות כולל ה"כ, ח"ח, נ"מ וכו'.

אתה צודק בקשר ל- SLXI , שכולל את כל התוספות , אני התייחסתי ל-LXI ידני 94 שלא כולל שום תוספות (הוא ביקש חו"ד על דגם הזה).לכן אני המלצתי לו מספר פעמיים לחפש את ה- SLXI.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...