Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפנית עד 40K

yonatan7777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב אמין, עדיף יפני, אוטומט, בתקציב של עד 40K.

כרגע חשבתי על מזדה לנטיס או מיצובישי לנסר. ממה שראיתי בתקציב הנוכחי אני יכול לקנות מזדה מ-99, ולנסר מ-2001. מה עדיף? או שאולי בכלל משהו אחר?

תודה מראש

פורסם

למרות שהמאזדה זקנה יותר לא ממליץ ללכת על מיצובישי.

הרכב הזה כבד,מגושם,שתיין דלק ויש לו בדיוק את אותו נפח המנוע של המאזדה שהיא הרבה יותר חסכונית.

גם החלקים של המיבושי תתפלא לשמוע מאוד יקרים וכיוון שהרכב לא יוצר אחרי שנת 2001 גם ירידת הערך שלו תהיה גבוהה יותר מהמאזדה שהמשיכו לייצר עד 2004.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לך רק על מאזדה.

בשום פנים ואופן לא מיצובישי, הסובארו אומנם אמינה אבל עצלנית יותר מהמאזדה, שפשוט טסה.

לך רק על ה-1.8 כי ה-1.6 שותה אותו דבר, אם לא יותר...היא מתאמצת יותר, לא סוחבת בעליות ולא סוחבת עם מזגן.

מכאן באה הדרישה לדלק.

יש בלוח פוקוס של אתמול לאנטיס F שנת 1999 יד ראשונה עם 100,000 ק"מ, אם לא הייתה לי כבר אחת כזאת,

הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים, כמובן לקחת קודם לבדיקה...אם לא היא, אחת אחרת...יש מלא באתר יד שניה...

אני נוסע עם שלי שנה וחודשיים, עברתי איתה שני טסטים חלק. אפס תקלות. (לא למכירה) :wink: - שלט תחשבו שיש לי אינטרס.

על ה-1.6 LX אני לא מדבר כי רמת האבזור עלובה, ויש לו מראות, ידיות דלת מבחוץ, ופסי קישוט בדלתות מפלסטיק שחור

ולא בצבע הרכב שלדעתי זה מאוד לא יפה...

יש 1.6 GLX אבל בלי גג נפתח ועם בלמי תוף מאחור, 2 כריות אויר.

ב-1.8 תמצא את כל האבזור החשמלי לרבות גג שמש חשמלי, 4 כריות אויר וכמובן ABS...ו-4 בלמי דיסק.

רק תבדוק שהרכב טופל במוסכים מורשים, רצוי קבלות, טיימינג עושים כל 90,000 ק"מ, אם קנית אחרי טיימינג, תוודא

שעשו, ואם לפני, תוריד במחיר...אותו דבר טיפולים - כל 15,000 ק"מ, לפני טיפול תוריד במחיר...

גם ירידת הערך שלהן כמעט אפסית. אבל אם אתה רוצה רכב שישרת אותך נאמנה במשך כמה שנים טובות, עם שאיפה ל-0

תקלות, אל תתפתה למחירים של חברות הליסינג ותקנה רכב רק מיד פרטית. מומלץ לוודא שהוא לא היה לפני כן בליסינג, דרך

משרד הרישוי. זה לא מופיע ברשיון הרכב.

המחירון של 1.8 4 דלת' 99' אוט' הוא 42,000 ש"ח נכון לחודש ספטמבר, ה-F עולה 43,000.

בהצלחה :-)

פורסם

רוברט, לא שאני מזלזל בדברייך, אך שמעתי רבות על אנשים שהחליפו את רכבם, לנטיס 1.8, עקב הזלילה המטורפת שיש לה.

אשמח אם תעמיד אותי על טעותי ותרשום נתוני צריכת דלק.

בכל אופן, אני מאמין שאני הייתי מעדיף את המזדה 1.8 על אימפרזה 1.6 ולא רק בגלל השיעמום שהסובארו יוצרת.

פורסם

מניסיון עם לאנטיס 1.8 במשפחה, היא אינה זללנית יותר מאחותה הקטנה.

כ- 1/9 עירוני ו- 1/13 בינעירוני.

מבין השתיים, אין ספק שבשקלול הכולל וברמות המחירים המוצאות ה- 1.8 עדיפה עשרות מונים!

אופציות יפניות טובות נוספות:

1. טויוטה קורולה, קשה מאד למצא במצב טוב ותאלץ לרדת בשנתון (החל משנתון 98), אך אקזמפלר ראוי יהווה תמורה הולמת לדרישותיך.

2. ניסאן אלמרה, אחת המשפחתומטיות האמינות ביותר!

3. אופציה אינה יפנית הינה הפורד פוקוס, בתקציבך תוכל לרכוש אחת משנתון 2000, למרות היותה יפנית הפוקוס הנ"ל מגלה אמינות טובה ותעניק לך ערך מוסף של בטיחות, אחיזה טובה והגה מתקשר.

לדעתי, האופציות שרשמתי לעיל, טובות מהמזדה ובטח שמהמיצובישי!

חפש את כולן בלוחות יד שניה ולך על האקזמפלר הטוב ביותר שתקציבך מאפשר.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מצטרף להמלצה על הפוקוס, הרכב בהחלט מספק תמורה מצויינת לכסף (לדעתי יותר מהמזדה), כמו כן, באותו התקציב תוכל לרכוש גם מתקדם....

גם האלמרה אופציה ראויה בהחלט ולדעתי גם היא מעניינת יותר מהמאזדה/טויוטה/סובארו ושות'..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רוברט, לא שאני מזלזל בדברייך, אך שמעתי רבות על אנשים שהחליפו את רכבם, לנטיס 1.8, עקב הזלילה המטורפת שיש לה.

אשמח אם תעמיד אותי על טעותי ותרשום נתוני צריכת דלק.

בכל אופן, אני מאמין שאני הייתי מעדיף את המזדה 1.8 על אימפרזה 1.6 ולא רק בגלל השיעמום שהסובארו יוצרת.

אולי היה להם הדגם שלפני 1999.

אני לא יודע איך האנשים שסיפרו לך את זה נהגו ברכבם, אבל אני יודע שהרכב שלי כרגע צורך ליטר ל - 11 ק"מ בממוצע.

זה לפני החלפת צמיגים קדמיים, מסנן דלק וניקוי בית המצערת...(עומד לעשות בקרוב)

כמובן שאני נוסע גם נסיעה מאומצת ספורטיבית לעתים, וזה כלול בחישוב...אני לא יודע, אולי זה הנתון כי הרכב מטופל על ידי

בצורה הטובה ביותר, ועבר אחרי הקניה אינפוזיה וניקוי מזרקים, מטופל לפני הזמן עם חלפים מקוריים ושמנים-נוזלים הטובים ביותר.

אה ו...הרכב לא רואה שום פוקוס. בדקתי את הפוקוס לפני שרכשתי את המאזדה ואין מה להשוות בכלל. בפוקוס יש יותר תקלות,

והוא חלש מהמאזדה. בוא נעשה סקר ונראה מי מבקר יותר במוסכים - פורד או מאזדה.

אני עבדתי בין היתר גם במורשה "דלק מוטורס", פוקוסים חדשים, שלא לדבר על הישנים, היו מגיעים עם תקלות לא מהעולם

הזה...כשהלאנטיסים היו נראים רק בטיפולים התקופתיים...

הסובארו מאוד משעממת, אני בעצמי אוהב את המותג, אבל הן פשוט פשוטות מדי ולא כיפיות בכלל.

פורסם
אה ו...הרכב לא רואה שום פוקוס. בדקתי את הפוקוס לפני שרכשתי את המאזדה ואין מה להשוות בכלל. בפוקוס יש יותר תקלות,והוא חלש מהמאזדה. בוא נעשה סקר ונראה מי מבקר יותר במוסכים - פורד או מאזדה.

אני עבדתי בין היתר גם במורשה "דלק מוטורס", פוקוסים חדשים, שלא לדבר על הישנים, היו מגיעים עם תקלות לא מהעולם

הזה...כשהלאנטיסים היו נראים רק בטיפולים התקופתיים....

לא רואה במה? התנהגות הכביש של הפוקוס מצויינת בעוד של המזדה בינונית ביותר. כך גם עיצוב הפנים ונוחות הנסיעה.

המזדה עדיפה רק בתאוצה הראשונית וכמו שהוכחתה דהלן גם מחוק העדר שמחשיב אותה כרכב שלא סובל מתקלות.

במחיר של מזדה משעממת אתה מקבל פוקוס מעניינת הרבה יותר ומשנתון גבוה יותר.

ההגנה סיימה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אה ו...הרכב לא רואה שום פוקוס. בדקתי את הפוקוס לפני שרכשתי את המאזדה ואין מה להשוות בכלל. בפוקוס יש יותר תקלות,

והוא חלש מהמאזדה. בוא נעשה סקר ונראה מי מבקר יותר במוסכים - פורד או מאזדה.

הזה...כשהלאנטיסים היו נראים רק בטיפולים התקופתיים...

הסובארו מאוד משעממת, אני בעצמי אוהב את המותג, אבל הן פשוט פשוטות מדי ולא כיפיות בכלל.

אחד המשפטים הפחות "מדוייקים" ששמעתי לאחרונה.

למען הסדר הטוב, אני אסכם:

יתרונות הפוקוס:

התנהגות הכביש טובה משמעותית מזו של הלנטיס!

הגה כנ"ל

בטיחות כנ"ל

מחירי ביטוח זולים משמעותית ממזדה!

ניתן לקנות רכב חדש בשנתיים לעומת הלנטיס

יתרונות לנטיס:

זריזה יותר, תאוצה התחלתית ותאוצות ביניים טובות יותר מהפוקוס.

פנים הרכב איכותי יותר ומעוצב בצורה טובה יותר מאשר בפוקוס (אחד החסרונות בפוקוס הינו פנים הרכב).

בשנתונים הנ"ל, אמינות הרכב תושפע רבות מהיסטוריית הטיפולים. בהנחה שלנטיס ופוקוס טופלו בקפידה, הלנטיס צפוייה להיות אמינה יותר ופחות "מפתיעה".

שני הרכבים מככבים בחברות הליסינג ולכן יש להיזהר בעת הקניה! העדפה כמובן ליד פרטית (לא חברה, השכרה, ליסינג וכו').

לא חסרים אקזמפלרים שמורים מפרטית.

אני באופן אישי הייתי בוחר בפוקוס בתצורת ה- 5 דלתות (האצ'בק).

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

למצוא פוקוס שמורה בעלת קלימוטראז נמוך לא מליסינג זו קצת בעיה. הן לא כ"כ נדירות, אבל עדיין צריך להקפיד בחיפושים.

לפי דבר חבר עם פוקוס 1.6 אוטומטית שנת 2000 האוטו נוסע כמו טנק, ז"א שהוא איטי להחריד.

בכל אופן, שמחתי לשמוע על נתוני הדלק של המזדה, כך היא תוכל להכנס לרכב העתידי שאני אחפש, תודה. :)

פורסם

זה לא איטי להחריד,זה פשוט סרבני ,רכב לעצלנים,משדר\נותן תחושה של כאילו עושה טובה עד שהוא נוסע.

סיבוב קצר יבהיר לך את המצב טוב יותר.

פורסם

סיבוב קצר יבהיר לך את המצב טוב יותר.

מצטרף להמלצה, סיבוב קצר (אפילו ארוך), על כל אחד מהרכבים הינו בגדר חובה!

כמו שלא קונים חולצה מבלי למדוד, לא קונים רכב מבלי לעשות בו נסיעה.

בברכה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...