Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחפש המלצות על רכב קטן שיהיה זול במיוחד לתחזוקה ודלק.

שיהיה מאוד מפואר מבפנים עם נסיעה מאוד נוחה ויציבות הגה.

עד 45 אלף שקל.

כמו כן האם כדאי לקנות רכב מליסינג או השכרה ? - כי יש 15 אחוז הנחה ויש גם חברות שנותנות שנתים אחריות לתיקונים

פורסם

אני שוב אכתוב את המשפט הזה גם 1000 פעם אם צריך כדי שיובן: בתחום הרכב אין ארוחות חינם.

אם מדובר על אחריות אוטו סרב בצע חיפוש זה חרטה ברטה-כמו בערך אחריות של מכון בדיקה רק עם תוספת אחריות על הגיר האוטומטי.

רכב קטן עד 45K שיהיה חסכוני לא פשוט למצוא אבל אני הייתי בוחר בפונטו ומחפש יד פרטית,לא ליסינג ולא השכרה.

בהסתייגות שאם תשיג משהו איכותי מאלבר (לא מאמין שבתקציב הזה),הם יחסית אמינים לכל הקומבינות של חברות הליסינג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שיהיה מאוד מפואר מבפנים

בד"כ רכבים מאוד מפוארים הם רכבי סלון. הם אינם קטנים, אינם חסכוניים בדלק, ואינם עולים 45K ש"ח.

חפש אולי 406 מאובזרת, שתהיה גם נוחה ונעימה (אני לא יודע מה זה "יציבות הגה" ולכן לא אתייחס לזה).

בכל מקרה, אם חשוב לך רכב חסכוני - חפש ידנית קטנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מהו פאר בעיניך?

ריפודי עור? דיפוני עץ? חלונות חשמל? מושבים חשמליים? וילונות חשמליים?

תגדיר מה אתה מחפש.

מה שבטוח - להזכיר זול ופאר/יוקרה לא מתאימים ברוב המקרים באותו משפט.

פורסם

שלום לכולם.

אני יותר יסביר מה אני מחפש.

אני רוצה בעיקר רכב קטן עם אחיזת כביש שמבפנים יהיה מרשים עם כמה שיותר איבזור (הכוונה לא למושבי עור או משהו כזה אלה לוח שעונים יפה ומרשים).

ושיהיה זול לתחזוקה כולל דלק.

אני מוכן גם ללכת על תקציב קצת יותר גדול - משהוא עד 60 אלף

תודה

פורסם

או קליאו ספורט 2.0 או קליאו 1.2.

תחליט מה יותר חשוב לך - התנהגות כביש או חסכון בדלק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה לי מיני החדשה תפורה עליך.

רק זה לא יבוא ב-45 ולא ב-60 אלף ש"ח.........

אולי סיטרואן C3?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קשה לדעת מה אתה בדיוק רוצה , אבל ב-60 אלף רכב קטן שיחסית מפואר מבפנים אולי פולסוואגן גולף

נסה לחפש משנת 99-02 בערך יש המון דגמים , אם אתה רוצה לחסוך קנה TDI עם גיר ידני ותהנה מביצועים טובים + חיסכון בדלק או שיש מנועי בנזין לא רעים 1600 ומנוע 2000. הגולף באה בכמה רמות גימור שים לב למחירים ולהפרשים בדגמים .

יש גם ידני וגם אוטומט כמובן

• תוכן חדש...