Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתאר את הבעיה אני רוצה לציין שניסיתי לבצע חיפוש לגבי הבעיה שיש לי, אך לא מצאתי תשובה שסיפקה אותי ולכן:

קודם כל פרטי האוטו מופיעים בכותרת ונתון נוסף שאולי גם משמעותי זה הק"מ שהוא 137000.

אז ככה... האוטו בדרך כלל מניע בצורה קשה, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל מרגישים שהוא לא מניע בצורה חלקה. הוא כאילו מתאמץ. לעיתים רחוקות האוטו לא מצליח להניע מהפעם הראשונה (ללא תלות קר או חם) ואם בזמן ניסיון התנעה כשהאוטו לא מצליח להניע מפמפמים את דוושת הגז האוטו מצליח להניע, אמנם לא בצורה חלקה.

שבוע שעבר היית במוסך "מכונית" בירושלים והם תפסו את הבעיה והתחברו עם מחשב ומה שראו בעזרת המחשב זה "אספקת מתח לא סדירה למחשב מנוע" (זה מה שאמר לי הבעלים של המוסך שביצע את החליבה של התקלה). ואז הוא אמר שאולי (אני מדגיש אולי) יש בעיה בממסר שאמור להעביר זרם למחשב מנוע.

אז הייתי רוצה לקבל התייחסות לגבי הבעיה שיש לי ורעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה וכמו כן, התייחסות לחליבה של התקלה במוסך וההשערה שזה אולי ממסר?

תודה מראש לכל העונים ומקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה כי זה משגע אותי הרבה זמן.

פורסם
לגשת למוסך !

אם הייתי רוצה תשובה מהסוג הזה, אז לא הייתי מעלה את השאלה הזאת בפורום וכנראה שיש לך גם קושי בהבנת הנקרא כי כתבתי שהייתי במוסך ומה אמרו לי שם וביקשתי התייחסות גם לנושא הזה.

אנשים, בבקשה, מי שמבין וגם רוצה לעזור, אני אשמח לעוד תשובות/דעות/המלצות.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

מאד יתכן בעיה בממסר בקרת מנוע בדגם הזה,מנוע AFT .

מספרו בלוח הנתיכים אם אני זוכר נכון הינו 36 ועלותו מקורי כ 100 שח ,

מה מנע ממך לנסות להחליף אותו אם המוסך הצביע עליו בבדיקה שלו ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לא היה להם במלאי וביקשתי שיזמינו ומחר אני מתכנן ללכת להחליף אותו.

דרך אגב, אני לא יודע אם זה משנה, אבל תיקון קטן המנוע הוא לא AFT כמו שרון אמר אלא AKL.

נאמר לי שעלותו כ-260 ש"ח לפני מע"מ.

ייתכן והממסר יגרום בנוסף להנעה קשה, כלומר, האוטו יניע מהפעם הראשונה אך בצורה לא חלקה (כמו שאמרתי בת'רד הראשון אני לא בדיוק יודע איך לתאר את זה בצורה יותר מובנת)

רון תודה על התשובה.

• תוכן חדש...