Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר הזכרתי - אני קונה בקרוב את המונדיאו של אבא שלי מהליסינג.

מדובר על רכב בן 3, עם 41,000 ק"מ.

הרכב טופל במוסך פורד (ולא במוסך ליסינג).

הרכב לא עבר אף טראומה (למעט דפיקות קטנות שכבר תוקנו על ידי הליסינג, ואני משער שבמוסך איכותי במיוחד :evil: NOT)

בסה"כ אני מכיר את ההיסטוריה של הרכב ויודע שהוא שמור (אבא שלי פדנט. מבפנים האוטו נראה כאילו הוא הגיע מהסוכנות שלשום), ויכול לקבל אותו ב-15% מתחת למחירון (כלומר 83,000).

שאלות:

א. מישהו יכול לחשוב על סיבה לא ללכת על זה?

ב. האם יש דברים ספציפיים שכדאי לי לשים אליהם לב לפני הקניה?

ג. האם יש טעם לעשות בדיקה לרכב? (בהנחה שפגיעות שלדה אין, וליקויים קטנים יכללו בהנחה של ה-15% שהליסינג כבר נותנים)

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם

בגיליונות "אוטו" ו"הגה" של החודש התפרסמו כתבות "יד שנייה" למונדיאו.

בגדול, בשתי הכתבות מדברם על מכונית אמינה וכמעט ללא בעייות, וציינו נקודות שונות לבדיקה, בין היתר כיסא נהג עם כיוון חשמלי. באחד העיתונים גם דיברו על תקלות בגיר שהופיעו מוקדם, בשני לא.

אם אתה מחפש מונדיאו, אין סיבה לא ללכת על זה, זה רכב עם הסטוריה מוכרת, ובכל מקרה רוב המונדיאו מהשנים האלו היו בליסינג.

פורסם
כמו שכבר הזכרתי - אני קונה בקרוב את המונדיאו של אבא שלי מהליסינג.

מדובר על רכב בן 3, עם 41,000 ק"מ.

הרכב טופל במוסך פורד (ולא במוסך ליסינג).

הרכב לא עבר אף טראומה (למעט דפיקות קטנות שכבר תוקנו על ידי הליסינג, ואני משער שבמוסך איכותי במיוחד :evil: NOT)

בסה"כ אני מכיר את ההיסטוריה של הרכב ויודע שהוא שמור (אבא שלי פדנט. מבפנים האוטו נראה כאילו הוא הגיע מהסוכנות שלשום), ויכול לקבל אותו ב-15% מתחת למחירון (כלומר 83,000).

שאלות:

א. מישהו יכול לחשוב על סיבה לא ללכת על זה- בהנחה שהרכב אצל אביך מיומו הראשון, הסיבה היחידה "לא ללכת על זה" היא במעמד המכירה של הרכב, כנראה שיהיה לך מאד קשה למכור את הרכב בעתיד, ולכאשר תמצא קונה המחיר יהיה נמוך בהרבה מ-15%, מבחינת הרכב לכשעצמו- נשמעת עסקה טובה למדי, שוב בהנחה שאביך קיבל את הרכב חדש והינו הנהג היחיד!?

ב. האם יש דברים ספציפיים שכדאי לי לשים אליהם לב לפני הקניה- היסטוריית טיפולים מלאה, לנסות ולהוציא את ההנחה הגבוהה ביותר.?

ג. האם יש טעם לעשות בדיקה לרכב? (בהנחה שפגיעות שלדה אין, וליקויים קטנים יכללו בהנחה של ה-15% שהליסינג כבר נותנים) שוב, אם אביך הנהג היחיד על הרכב, הוא אמור לדעת את קורות החיים המלאים של הרכב- במצב כזה לטעמי בדיקה הינה מיותרת! (לצורך ההשוואה, אם הייתי קונה מאבי רכב- לא הייתי לוקח את הרכב לבדיקה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

למה אתה חושב שיהיה קשה למכור אותו?

המונדאו אוטו מצוין (לפחות לפי מה שקראתי והבנתי), מוצלח לנהיגה ואמין.

---

פורסם
למה אתה חושב שיהיה קשה למכור אותו?

המונדאו אוטו מצוין (לפחות לפי מה שקראתי והבנתי), מוצלח לנהיגה ואמין.

יהיה קשה למכור את הרכב, לא בגלל עצם היותו מונדאו אלא בגלל בעלות הליסינג!

העובדה בשטח מראה כי הקונה הפרטי נרתע מרכב שבעברו היה מחברת ליסינג.

בסך הכל, יש כאן עניין של מחיר- ככל שתפחית יותר במחיר- הסיכוי למכור את הרכב יגדל, אך כאן נשאלת השאלה כמה!?

אם הינך מתכוון להחזיק את הרכב תקופה ארוכה, העניין פחות משמעותי- תהנה מהרכב.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

לטובת מכירה עתידית,

שמור לך העתק מהסכם הליסינג-אשר יקשר בין האוטו לאביך.

במכירה העתידית שלך,זה יכול לא להרתיע קונה פוטנציאלי.

ובהצלחה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
יהיה קשה למכור את הרכב, לא בגלל עצם היותו מונדאו אלא בגלל בעלות הליסינג!

העובדה בשטח מראה כי הקונה הפרטי נרתע מרכב שבעברו היה מחברת ליסינג.

בסך הכל, יש כאן עניין של מחיר- ככל שתפחית יותר במחיר- הסיכוי למכור את הרכב יגדל, אך כאן נשאלת השאלה כמה!?

אם הינך מתכוון להחזיק את הרכב תקופה ארוכה, העניין פחות משמעותי- תהנה מהרכב.

עידן

בוא אני אחדש לך משהו :

להערכתי כ 80% מסך המכוניות מדגם פורד מונדיאו בשנים 2004-2006 נרכשו על ידי חברות ליסינג.

המכוניות האלו ( קבוצה 4) היו בשימוש של אנשים מבוגרים ורציניים , בעלי תפקידים בכירוים, מנהלים וכו', וברוב המקרים עברו שימוש שקרוב מאוד לשימוש במכונית פרטית.

פורסם

אני חושב שאתה קצת נאיבי לגבי שוק הליסינג.

זה נכון שבקרב חובבי רכב וקוראי קארז פורום, כמו גם בקרב אנשים שהיה להם רכב ליסינג תקופה ארוכה ומכירים את החרא - ליסינג זה מילת גנאי. אבל ברוב השוק - ליסינג לא נחשב כל כך נורא. יותר מזה, אני נתקל לא מעט באנשים שחושבים שרכב מליסינג זה עדיף מאשר רכב מאדם פרטי כי טיפלו בו בצורה מסודרת (פככככככ).

ובכל מקרה - אוהבים או לא אוהבים, בשנים האחרונות 70% מהרכבים החדשים על הכביש הם דרך הליסינג. אם תיקח את כל הרכבים הלא סטנדרטיים (שהם מן הסתם כמעט ולא בליסינג), תראה שבקרב הרכבים הסטנדרטים (קבוצות 1-4, רכבים רגילים), כמו מונדאו, פוקוס, B4, אימפרזה, מאזדה 6, מאזדה 3, מגאן, C4, C5, וכו' - האחוזים הם עוד הרבה יותר גבוהים.

מי שרוצה היום לקנות רכב קבוצה 4 בן 3, כמעט ולא יכול לקנות אחד שהוא לא מליסינג. וגם מי שירצה לקנות רכב כזה בן 6, בעוד 3 שנים, לא יהיו לו הרבה אפשרויות אחרות, ולכן הירידה מהמחירון לא תהיה כל כך גרועה.

---

• תוכן חדש...