Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושנה טובה לכל חברים הפורום.

בעוד חודש יסיים בני את תקופת המלווה ובתור מתנה ליום הולדתו והשגיו בבית הספר הוחלט שהוא יקבל רכב.

מכיוון שהוא בן 17 אני מניח שהדרישות יהיו כאלה:

א. הרכב צריך להיות בראש ובראשונה בטיחותי.

ב. 2 דלתות או 4 דלתות לא ממש משנה.

ג. תיבה אוטומטית.

ד. אני מניח שה"פוזה" גם חשובה, ולכן אם תוכלו להמליץ על רכבים שנראים טוב.

ה. שמחיר הרכב לא יעלה על 75K.

בתודה מראש, וגמר חתימה טובה.

עמי

פורסם

כאשר יהיה לי ילד, תקוותי היא כמובן שהוא יקבל בירושה את הסיוויק, אבל אם לא הדבר האחרון שהייתי קונה לו זה רכב פוזה ב 75K.

פורסם

שלום, יש להתייחס בערבון מוגבל לכל היוצא מפיו של ידידנו VOLK בכל הנוגע להונדה סיויק, הוא ניסה לרמוז לך בנעימים לרכוש לילדך הונדה סיויק שחורה שנים 92-96, הוא בטוח שהאוטו יותר טוב ממייבאך או כל רכב יוקרה אחר שיש בעולם.

נחזור לנושא:

75 אלף ש"ח, לא מעט כסף.

אני הייתי ממליץ להתחיל עם סדרת בדיקות קלה של מחירי ביטוח + תחזוקה, למשל ניתן לקנות גולף מנוע 1600-1800 שנים 2002-2003 בתקציב, אבל הרכב יקר מאוד לתחזוקה בשביל ילד בן 17 שגם סביר יסע הרבה עד לתקופת הצבא, התלהבות של הרשיון מן הסתם.

כדאי לנסות לכוון לרכב קומפקטי סגנון סקודה פאביה (ניתן לרכוש שנת 2005 בתקציב אם אני לא טועה) או פיג'ו 206, יתכן וכדאי לבדוק עסקת ליסינג אבל זה כבר לאנשים היותר מומחים ממני.

מה שחשוב: לא להכנע ללחצים או בקשות לרכב ספורטיבי, קודם כל הבריאות והחיים, אח"כ הפוזה על החברים והנשים, גם אם אתה חושב שהילד שלך הכי אחראי בעולם, בסופו של דבר כל אחד עושה טעויות כי אנחנו בני אדם.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חחח רכב פוזה ... אצלנו בבית ספר "טיפלו" ברכבי פוזה כאלה שאחרי זה כבר ממש לא היה לאוטו פוזה ...

אני ממליץ לשמור על איפוק בסך הכל ילד, לא צריך להגזים ולבוא בפוזות על אנשים בשביל מה ??

הייתי הולך על אוטו נחמד ורגוע ודווקא קטן וחסכוני בשביל ילד .. גטס קטנה וחמודה .. ובשביל הפוזה הייתי הולך על דווקא על הידנית כי בכל זאת אצלי לפחות ידני זה פוזה ..

אוטו עם יותר בשר הייתי ממליץ על מיצובישי קולט 3 דלתות ..

פורסם

פיאט פונטו ספייס

יונדאי גטס

פיז'ו 206

סיטרואן C3

וכו'...

כל הקטנות נכנסות בתקציב ורובן אמינות.

למרות שאת הC3 הייתי לוקח בתור אפשרות אחרונה.

פורסם

הייתי ממליץ על פולו GTI(2000).

הרכב לא גדול,מנוע מספק מעל ומעבר אבל גם לא יותר מדי חזק(125 סוסים).

מבחינת המראה הוא מספק את הפוזה הספורטיבית שהילד מחפש(הרכב גם כולל פנסי קסנון,ג'נאטים BBS,סנארוף ועוד).

הבעיה שהרכב הוא תיבה ידנית אז אם אתם מוכנים להתפשר הרכב יהיה מתאים לו בול(+ ישאר לכם הרבה עודף).

אבל אתם צריכים לבדוק אם הוא יתאים לכם.

אפשר גם ללכת על רכבים יותר רגילים אבל יותר חדשים.

(גולף 1.6-2.0 למשל)

פורסם

לדעתי אם בכוונתך לפנק את ילדך אתה צריך לבדוק מה הטעם שלו

אם ברצונך לשמור על הפתעה פשוט תרמוז לו ותבדוק מה הטעם שלו ולפי זה תתכוונן

כמו שכבר אמרו 75K זהו סכום דיי גדול והמגוון הוא רחב

דבר נוסף, אתה מכיר את הבן שלך הכי טוב ויודע עם הוא אחראי או לא אחראי והאם הוא יודע לשלוט ביצריו

בדר"כ ילד צעיר היה רוצה אטו ידני, קטן וזריז שנראה טוב

לדעתי הבאות בחשבון: סיאט איביזה-2002-2004 ספורט-100 כ"ס

פולו GTI 125 כ"ס

פיאט פונטו HGT

206XS

בסה"כ כולן נראות טוב,נוסעות טוב,ביטוח לא יקר וצריכת הדלק טובה- כמו כן אם אני הייתי בנך הייתי שמח לקבל אחת מהן

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נסה לדבר עם חברים שלו ותראה אם הם יודעים או יכולים לברר מה הוא היה רוצה. אם לא אז ההמלצות מעליי ודאי טובות. עוד המלצונת, קנה לו גולף GTI אפשר למצוא ב70K והשאר תשים לו מערכת סאונד טובה!

פורסם

גולף GTI, לילד שרק קיבל רשיון - יש לך שכל בראש?

206XS דווקא אופציה מאוד מעניינת, גם זריזה יחסית, גם צעירה.

אני גם כן ממליץ על ידני, אני מנחש שלילד אין בעיה עם רגל שמאל ויד ימין - לכן אין סיבה שינהג באוטומט (אני מנחש שאתם לא גרים בגוש דן, אז לא באמת צריך).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבן אדם ביקש תיבת הילוכים אוטומטית, ואתם זורקים לו שמות כמו 206XS, פולו GTI, פונטו HGT.

בתקציב שלו - גולף, 307, 206, איביזה אוט' 3 דלתות, פולו, מגאן 2 קופה (הכוונה ל2 דלתות), וכ'ו

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מסכים עם ניב- פג'ו 307 או 206 XS הן אכן אופציות ראויות אוט' ובטוחות שבתקציב זה ניתן להשיגן בשנתונים מתקדמים- באיזור 2005 וכך נקנה רכב חדש מאובזר ובטוח אשר יכולותיו הדינמיות מרוסנות יחסית...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...