Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.ו 320/318 - מול ZX וולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי צריכים במשפחה רכב אוטומטי. מכיוון שאין לי שום כוונה להישאר עם רכב משעמם, הוחלט לקנות רכב נוסף, אוט'

, לאמא.

אבל חשבתי אולי BMW 320 יכולה להיות פשרה לשנינו. למה אני משווה אותה עם וולקן - כי זה הרכב שיש לי עכשיו, ואני נהנה מכל דקה ממנו.

אז ככה:

1. בגרסאות הידניות (האוט' הוא התפשרות שלי) - איזה רכב עדיף (מבחינת התנהגות וכיף, לוא-דווקא פר-שקל): וולקן או 320?

2. איך האחזקה של הרכב? לא ביטוחים, אלא עלות חלקים, צריכת דלק ובעיקר אמינות הגיר האוט' והמנוע. (כמו מרצדס - מנועים מחזיקים 700K ק"מ?

3. ה-320באוט' לא תרגיש עגלתית מדי בגלל המרכב הכבד?

4. אם למישהו יש ניסיון עם 323/325 - גם יהיה מעניין לשמוע.

אם יש עוד משהו להוסיף... בשמחה.

אגב, מה ההבדלים בין 318 ל-320?

פורסם

האמת שהתחשק לי גם הנעה אחורית. אבל היום עשיתי כמה בירורים קטנים, והחלטתי לרדת מזה.

ההצעות לביטוח דווקא הפתיעו אותי: 5500 מקיף לנהג מעל 21.

הוולקן האהובה תישאר לסופ"שים :) (אני פשוט לא צריך רכב כל השבוע - כדי להגיע ללימודים אני פשוט חוצה את הכביש)

פורסם

שמע, הבנתי שצריך (לא הרבה, אבל צריך) רזרבות כדי להחזיק את האוטו. אבל כ"כ בא לי עליו במקום איזו סיוויק משעממת עם הגה גרוע. (ההגה של 96-7 יותר גרוע מזה של 93-4. מניסיון!) אפילו הביטוח יצא לי זול דרך עובדי מדינה (אמא).

אבל כבר קניתי את הוולקן. וולקן כזו אני לא אמצא בחיים שוב. אז נקנה לאמא הונדה :( (אגב משיחה קצרה עם אמא דווקא היא שמחה על הרעיון של לנסוע בבימר וגילתה התעניינות!)

• תוכן חדש...