Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אייזיק, תסביר לי בבקשה איך משתפרת הבטיחות האקטיבית ברכב שעושה 12 שניות ל-100 לעומת רכב שעושה 15 שניות ל-100?

ועדן, לא אמרתי שאין הבדל בין 8 ל-15 שניות. אם אתה נוהג ב-STI לדוגמא שמאיצה נהדר ל-100. כל האצה אתה מוודא כי האצת כמו שרשום במפרט? גם פרארי לפעמים מאיצה ב-10 שניות. בושה לפרארי! כן, תאוצה זה דבר חשוב יותר ממה שהזכרתי אם מדובר במכונית על. אבל להגיד "בושה" על רכב משפחתי שעושה 15 שניות למאה? (ממש למדוד עם לוח שנה כמו שאמרו פה. בושה!) זה כבר ממש דיבור של ילדים וסליחה אם אני פוגע במישהו.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המממ...לא אני לא עובד בסובארו. אפילו אין לי אחת כזו להגן על כבודה (וממילא אני בכלל לא מאמין בארבע גלגלים. רק דו"ג :lol:)

ני מכיר את סובארו די לעומק ומאוד מאמין בטכנולוגיית הAWD. אני מחבב יצרנים שחושבים אחרת מהמיינסטרים, וסובארו היא כזו. כמו שפיג'ו וסיטרואן היו פעם, כמו שסאאב ואלפא היו פעם וכו'.

המותג הזה כ"כ טעון, ויש סביבו כ"כ הרבה בורות בישראל שזה לא להאמין.

זו הסיבה שקפצתי להגנת המותג.

לא אמרתי שתא המטען של הB3 גדול מהאחרות. הוא לא.

אני פשוט טוען שהוא לא קטן כמו שהוא נראה. יש כאן נגיעה גם להרגלי הצריכה הקלוקלים של הישראלים, וכנראה שגם על זה אני מתקומם.

פתח הטעינה של הB3 הוא מאוד גדול ולכן מאוד שימושי. ממילא אף אחד לא משתמש בכל הליטרים העצומים של תא המטען הכי-ענק-בקבוצה שהוא קנה.

עבור משפחה ממוצעת ובעיקר כרכב שני, ה3B מתפקדת מצוין.

לגבי נושא הבטיחות: לגבי המלינים על נושא בקרת היציבות, למיטב זכרוני לאף אחת אין בקבוצה הזו בקרת יציבות למעט המגאן שחריגה בנושא לטובה. כך שלמעשה ה3B רק מצטרפת לקבוצה מאוד גדולה של מכוניות שאין להם בקרה כזו. ותשאלו את כל אלו שנושאים על מאזדה 3 ללא בקרה. זה לא מפריע להם.

לגבי נושא התאוצה: כמו בשירשורים אחרים, לעיתים אנחנו כל כך משוכנעים שאנחנו יודעים הכל, עד שאנחנו שוכחים על מה הנושא המדובר. זה שהאוטו הוא מבית היוצר של סובארו לא אומר שכל תאוצה שלו חייבת לרדת מחמש שניות...:roll:

מדובר על הרכב הכי-הכי-הכי בסיסי שסובארו יודעת לייצר (נו טוב, חוץ מהכאילו ג'אסטי שהיא מייצרת עבור כל מיני שווקים בלתי מפותחים במזרח אירופה) ושמשום מה נמכר אצלנ בכמויות מסחריות. אגב, התאוצה של ה 15 שנ' היא עבור הדגם AWD. ההנעה הקדמית מוריד שתי שניות מהזמן הזה. עדיין זה לא חורך אספלט, ולא נולד להיות כזה.

:idea:אה נכון,

הרי אנחנו הישראלים תמיד סוגרים סקאלה על האיילון בשמונה בבוקר בקטע שבין גלילות לשלום...

אין ספק. תאוצה זה דבר חשוב מאוד במכונית שכל תפקידה בחיים זה פקקים.

חשוב מאוד מאוד אפילו.

פורסם
אוקיי אייזיק, תסביר לי בבקשה איך משתפרת הבטיחות האקטיבית ברכב שעושה 12 שניות ל-100 לעומת רכב שעושה 15 שניות ל-100?

יכולת האצה מעמידה למשל מאפשרת לך למשל להשתלב לכביש שבו התנועה זורמת מהר, ביתר קלות.

אם ניסית פעם להשתלב עם סקסו דיזל ביציאה ממושב בצרה לכביש 4 , אתה תבין על מה אני מדבר.

נכון, יש להתאים את הנהיגה לרכב , אך תסכים איתי שהשתלבות עם אופנוע זריז היא בטוחה יותר מהשתלבות רכב כבד.

אמנם מדובר לעיתים על הפרשים מינורים, אך האם כיום , ההבדלים הקטנים הללו הם לא התחרות בין המכוניות הדי דומות זו לזו?

פורסם

אני פשוט טוען שהוא לא קטן כמו שהוא נראה.אנחנו כנראה עיוורים פתח הטעינה של הB3 הוא מאוד גדול ולכן מאוד שימושי. ממילא אף אחד לא משתמש בכל הליטרים העצומים של תא המטען הכי-ענק-בקבוצה שהוא קנה.ואם בכל זאת יש עגלת תינוק וצידנית?

לגבי נושא הבטיחות: לגבי המלינים על נושא בקרת היציבות, למיטב זכרוני לאף אחת אין בקבוצה הזו בקרת יציבות למעט המגאן שחריגה בנושא לטובה.307 C4 כך שלמעשה ה3B רק מצטרפת לקבוצה מאוד גדולה של מכוניות שאין להם בקרה כזו. ותשאלו את כל אלו שנושאים על מאזדה 3 ללא בקרה. זה לא מפריע להם.בוודאי שלא, כנ"ל חגורות בטיוחות ,כריות, איזורי קריסה, בשביל מה כל אלה?

:roll:

מדובר על הרכב הכי-הכי-הכי בסיסי שסובארו יודעת לייצר (נו טוב, חוץ מהכאילו ג'אסטי שהיא מייצרת עבור כל מיני שווקים בלתי מפותחים במזרח אירופה) ושמשום מה נמכר אצלנ בכמויות מסחריות. אגב, התאוצה של ה 15 שנ' היא עבור הדגם AWD.שלילי ,מדובר על גרסת הנעה קדמית אוטומטית ההנעה הקדמית מוריד שתי שניות מהזמן הזה. עדיין זה לא חורך אספלט, ולא נולד להיות כזה.

לסיכום: את סובארו אתה מעריך בזכות הקידמה הטכנולוגית והמעוף, אך מאידך אתה לא מבין את מזלזל בחשיבות בקרת היציבות, התאוצה, ותא מטען ראוי.

את ההנעה הכפולה (שדי מיותרת בתנאים רגילים) אתה מעריץ...

פורסם

יכולת האצה מעמידה למשל מאפשרת לך למשל להשתלב לכביש שבו התנועה זורמת מהר, ביתר קלות.

אם ניסית פעם להשתלב עם סקסו דיזל ביציאה ממושב בצרה לכביש 4 , אתה תבין על מה אני מדבר.

נכון, יש להתאים את הנהיגה לרכב , אך תסכים איתי שהשתלבות עם אופנוע זריז היא בטוחה יותר מהשתלבות רכב כבד.

אמנם מדובר לעיתים על הפרשים מינורים, אך האם כיום , ההבדלים הקטנים הללו הם לא התחרות בין המכוניות הדי דומות זו לזו?

לא היה לך מה לרשום אז הלכת על 4 שורות של שטויות.

קודם כל השתלבות בתנועה לא קשורה לבטיחות אקטיבית. לא רק שלא ניסיתי להשתלב עם סקסו דיזל אלא ניסיתי משהו יותר גרוע, להשתלב עם גולף SDI שהאיצה ב-16 שניות למאה. כן כן ידידי אני עדיין חי ונושם והכבוד העצמי שלי עם זינוק "מביש" שכזה עדיין קיים, תתפלא! השתלבות בתנועה לא קשורה ולו בגרוש ביכולותיו של הרכב אלא בנהג בלבד ומה שהוא מחליט לעשות. טיפש יהיה זה שינסה את מזלו להשתלב בתנועה בזכות מהירות רכבו וחכם זה שישתלב תוך שימוש במוחו, תלמד.

פורסם

אני פשוט טוען שהוא לא קטן כמו שהוא נראה.אנחנו כנראה עיוורים ("אנחנו"? אין פה "אנחנו". יש פה רק "אתה". אם אתה עיוור או לא אני לא יודע. גש לאופטומטריסט או רופא עיניים במקרה של חשד )פתח הטעינה של הB3 הוא מאוד גדול ולכן מאוד שימושי. ממילא אף אחד לא משתמש בכל הליטרים העצומים של תא המטען הכי-ענק-בקבוצה שהוא קנה.ואם בכל זאת יש עגלת תינוק וצידנית? (אז אתה תתאמץ ותלך לאולם התצוגה ותנסה להכניס את כל זה לתא המטען ותבדוק אם אכן נכנס. תוכל גם להאמין לי שזה נכנס ולחסוך את הטרחה. אבל למה לך? פשוט נסה)

לגבי נושא הבטיחות: לגבי המלינים על נושא בקרת היציבות, למיטב זכרוני לאף אחת אין בקבוצה הזו בקרת יציבות למעט המגאן שחריגה בנושא לטובה.307 C4 כך שלמעשה ה3B רק מצטרפת לקבוצה מאוד גדולה של מכוניות שאין להם בקרה כזו. ותשאלו את כל אלו שנושאים על מאזדה 3 ללא בקרה. זה לא מפריע להם.בוודאי שלא, כנ"ל חגורות בטיוחות ,כריות, איזורי קריסה, בשביל מה כל אלה?(הממ...אני לא בטוח שהבנתי את תגובתך...הרי את כל אלה יש גם בB3. אז?...מה בעצם אתה רוצה להגיד? אני חושב שהאשמה בכך שלשורה ארוכה ונמכרת היטב של מכוניות אין בקרת יציבות היא בנו - ציבור הלקוחות. היבואנים יודעים שהם ימכרו היטב מכוניות ללא בקרה כזו, אז למה להביא אותה?!?! )

:roll:

מדובר על הרכב הכי-הכי-הכי בסיסי שסובארו יודעת לייצר (נו טוב, חוץ מהכאילו ג'אסטי שהיא מייצרת עבור כל מיני שווקים בלתי מפותחים במזרח אירופה) ושמשום מה נמכר אצלנ בכמויות מסחריות. אגב, התאוצה של ה 15 שנ' היא עבור הדגם AWD.שלילי ,מדובר על גרסת הנעה קדמית אוטומטית (מחזק את טיעוני הראשון. הרי זה לא באמת משנה. וכך גם כתבתי.)ההנעה הקדמית מוריד שתי שניות מהזמן הזה. עדיין זה לא חורך אספלט, ולא נולד להיות כזה.

בסופו של דבר, ראוי של נזכור את מקומנו.

אנחנו בסה"כ אנשים מאוד פשוטים שעושים בחיי היומיום שלהם דברים מאוד פשוטים.

אנחנו רק משחקים פה בפורום במשחקים של נדמה לי, כאילו אנחנו באמת מבינים יותר טוב מכמה עשרות או מאות מהנדסי רכב אשר עומלים במשך מספר שנים על פיתוח רכב חדש. כאילו באמת הם התייעצו איתנו, אם ל3B יהיה תא מטען טרפזי או משולש, אם לקורולה תיבה רובוטית זה טוב, ומה אנחנו חושבים על הטייפR החדשה. בתור מומחים כמובן.

אה כן...אני מעריץ. האם זה מוריד מכבודי או מטיעוני? אני לא חושב. אגב, אני לא מקל ראש בבקרת יציבות או מע' בטיחותית אחרת. אני בהחלט משועשע מהדרך בה הישראלים בוחרים את כלי הרכב הבא שלהם ("מלא חלונות חשמל...חיב! אה כן, ואני רוצה גם סאן-רוף לימי החורף החמים. ותא מטען? בו'נה, 405 ליטר זה לא הולך ברגל! לאוטו הקודם שלי היה 397 והיה מזה קטנצ'יק")

פורסם
לא היה לך מה לרשום אז הלכת על 4 שורות של שטויות.

קודם כל השתלבות בתנועה לא קשורה לבטיחות אקטיבית. לא רק שלא ניסיתי להשתלב עם סקסו דיזל אלא ניסיתי משהו יותר גרוע, להשתלב עם גולף SDI שהאיצה ב-16 שניות למאה. כן כן ידידי אני עדיין חי ונושם והכבוד העצמי שלי עם זינוק "מביש" שכזה עדיין קיים, תתפלא! השתלבות בתנועה לא קשורה ולו בגרוש ביכולותיו של הרכב אלא בנהג בלבד ומה שהוא מחליט לעשות. טיפש יהיה זה שינסה את מזלו להשתלב בתנועה בזכות מהירות רכבו וחכם זה שישתלב תוך שימוש במוחו, תלמד.

אמת.

הנהג אמור לשלוט ברכב ולא ההיפך. נכון שרכב מאיץ טוב יותר הוא בעל מגבלות גבוהים יותר וקלים יותר לשליטה, אך זה אינו משנה במאום את מחויבותו של הנהג להכיר את מגבלות הרכב שלו, לצפות קדימה ולתכנן.

נהג טוב ינהג טוב גם עם 17 שנ' ונהג רע ינהג רע גם עם 5 שנ'.

אייזיק, אתה מדריך נהיגה, לא? הרי אתה מלמד את זה יומם וליל.

פורסם
ציפיתי לרכב שלא צריך למדוד את התאוצה שלו עם לוח שנה... :evil:

אתה יודע מה ? אתה צודק.

מעבר לזה שאתה צודק, אני רוצה להסב את תשומת ליבך לעוד כמה דברים מסביב.

אני, בדיוק כמוך, דווקא מעריך מכוניות עם פוטנציאל זריזות גבוה. זה מוסיף רבות לבטיחות האקטיבית, נעים הרבה יותר לנהיגה ועוד אי אילו יתרונות שכרגע לא ממש עולים לי בראש.

מאידך, בוא לא נשכח 2 דברים; האחד הוא הנהג - והשני הוא אופי הנסיעות בארץ ושל הרוכש בפרט.

שלוש וחצי שנים.

כן, שלוש וחצי שנים נהגתי על מכונית בעלת פוטנציאל האצה של 10.5 שניות מ 0 ל-100. מכובד בשביל משפחתית, לא ?

אז זהו שזה דבר חלומי ומצויין בשביל מי שחורש את כבישי הארץ ו"תופר" קילומטרים רבים מחוץ לעיר. מאידך, לאנשים כמוני שמתנהלים בעיקר בתוך העיר - זו פשוט התעללות בנהג וברכב.

למה התעללות ? כי זה אבסורד כמו להביא פטיש של 5 קילו בשביל לדפוק מסמר קטן בקיר בלוקים.

אין לך צורך בזה, זה מיותר לחלוטין וב 99% מהזמן לא שמיש בעליל ולעיתים גם מתסכל.

מזה חודש שלם אני נוהג על מכונית שעושה בערך 16 שניות מ 0 ל 100 קמ"ש. אתה חושב שאני באמת מרגיש הבדלים או מחסור בכח ב-כ-ל הנסיעות שאני עושה בעיר ? חוץ מההסתגלות לעובדה שמדובר במנוע דיזל - למרבה הפלא - אני לא מרגיש שום קטסטרופה בעניין הזה. נכון שברמת העיקרון הוא יותר חלש - אבל אני שומר על קצב נסיעה נורמלי כמו כולם - בלי לקרוע את המנוע.

אני יכול לסכם ולומר שעכשיו, אחרי שהכרתי את הצד השני של המתרס, שמי שמחפש מכונית עירונית הנתון הזה הוא שולי להחריד - וזאת מבלי להיכנס למקרים קיצוניים כמו הסקסו דיזל (מעל 20 שניות ל 100) שסביר להניח בתוך העיר לא מפגינה שום בעיית ביצועים אבל אולי קצת קשה לה להשתלב במהירויות בין עירוניות.

אז מה שאתה אומר הוא נכון לחלוטין אבל רוב האנשים שקונים את המכוניות הללו הם לא חובבי רכב מושבעים, לא אנשים שמחפשים ביצועים וברוב המקרים גם כאלה שאפילו לא ינצלו עשירית ממעטפת ה"ביצועים" שיש למכונית הזו - על כל 105 סוסיה ו 15+ שניותיה עד ל 100 קמ"ש. אנחנו פוגשים את האנשים הללו כל הזמן על הכביש, אנחנו יודעים שגם הם היו להם פי 2 סוסים בארווה הם עדיין היו מאיצים כמו XXX ונוסעים כמו XXXXXX.

איך אמרה פעם החתימה של מוטי; "אם אתה לא יודע לנהוג מהר עם 90 כ"ס, גם 900 לא יעזרו לך"...

לתשומת לבכם ;-)

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

Golf & GoRide - להגיד למורה נהיגה "לא היה לך מה לרשום אז הלכת על 4 שורות של שטויות" מעיד בעיקר על

האינטלקט הגבוה של שניכם. באופן עקיף, זאת בדיוק הסיבה שהפורום איבד לאחרונה כמה מטובי גולשיו ומנהליו. :roll:

פורסם
בסופו של דבר, ראוי של נזכור את מקומנו.

אנחנו בסה"כ אנשים מאוד פשוטים שעושים בחיי היומיום שלהם דברים מאוד פשוטים.

אנחנו רק משחקים פה בפורום במשחקים של נדמה לי, כאילו אנחנו באמת מבינים יותר טוב מכמה עשרות או מאות מהנדסי רכב אשר עומלים במשך מספר שנים על פיתוח רכב חדש. כאילו באמת הם התייעצו איתנו, אם ל3B יהיה תא מטען טרפזי או משולש, אם לקורולה תיבה רובוטית זה טוב, ומה אנחנו חושבים על הטייפR החדשה. בתור מומחים כמובן.

אה כן...אני מעריץ. האם זה מוריד מכבודי או מטיעוני? אני לא חושב. אגב, אני לא מקל ראש בבקרת יציבות או מע' בטיחותית אחרת. אני בהחלט משועשע מהדרך בה הישראלים בוחרים את כלי הרכב הבא שלהם ("מלא חלונות חשמל...חיב! אה כן, ואני רוצה גם סאן-רוף לימי החורף החמים. ותא מטען? בו'נה, 405 ליטר זה לא הולך ברגל! לאוטו הקודם שלי היה 397 והיה מזה קטנצ'יק")

"אנחנו" אגב, זה גם דני G וגם רועי צוקרמן (ואני) שראו כבר כמה וכמה מכוניות בימי חייהם.

"אנחנו " המודגש באדום, אלה וודאי אנשים, האוהבים מכוניות, ומבינים בהם, מי יותר ומי פחות, ולא כתבי רכב הנוהגים על עשרות מכוניות, בינהם מבחנים השוואתים ומסוגלים לחוות דעה מקצועית יותר מאלה שאינם עושים זאת.

אתה מתעלם מדברים ונראה כמעריץ עיוור של סובארו.

פורסם
אמת.

הנהג אמור לשלוט ברכב ולא ההיפך. נכון שרכב מאיץ טוב יותר הוא בעל מגבלות גבוהים יותר וקלים יותר לשליטה, אך זה אינו משנה במאום את מחויבותו של הנהג להכיר את מגבלות הרכב שלו, לצפות קדימה ולתכנן.

נהג טוב ינהג טוב גם עם 17 שנ' ונהג רע ינהג רע גם עם 5 שנ'.

אייזיק, אתה מדריך נהיגה, לא? הרי אתה מלמד את זה יומם וליל.

מה הקשר כאן לרמת נהיגתו של נהג?

גם כשנהגתי על רנו משנת 1927 התאמתי את נהיגתי לרכב.

נשאלה כאן שאלה אם תאוצה היא עניין חשוב דיו? אם היא קשורה לבטיחות? והתשובה -כמובן שכן.

אפשר להסתדר גם אם תאוצה של טוק טוק , אבל רצוי שלמכונית תהיה יכולת וההפרשים ,גם אם הם מינוריים ,עושים את ההבדל בין המכוניות.

פורסם

אם יורשה לי.

בבית יש לנו 2 רכבים,הקאוואליר והיונדאי גטס.

כן,עם הקאוואליר הרבה יותר כיף וקל מסל"ד 0 להשתלב לתנועה,או לצאת לעקיפה במהירויות חוץ עירוניות.

אבל,אני חושב שכאשר אני נוהג ברכב הכל כך חלש הזה בסל"ד נמוך (יונדאי גטס אוטומאטית!) ,אני מתאים את אופן הנהיגה שלי כך שאני לא אאלץ להסתמך על לכבות את המזגן,או על משו בסגנון "על החיים ועל המוות... קוואבנגה!" .

ולמען האמת,קשה לי להאמין שישנם רכבים שמיוצרים היום שלא מסוגלים להשתלב בתנועה.

בזמנו,עבדתי גם כעוזר נהג על סמי-טריילר,ועובדה הנהג הצליח להשתלב בתנועה כמו גדול,נכון שזה לקח לו קצת זמן.....

יש לציין, כל נהג צריך לדעת מה היכולות של הרכב שלו - עם הג'אסטי של סבא אני לא יעקוף בעליות של ירושלים כדי להגביר את הקצב בעוד 10 קמ"ש.

לדעתי כולנו צודקים במידה מסויימת,

אגב,הנתון היותר חשוב הוא אם כבר 0- 80 ולא 0-100.

קשה לי לראות את עצמי מרביץ מיאוצים עד 100 מרמזור אחד לשני.

לילה טוב.

פורסם
Golf & GoRide - להגיד למורה נהיגה "לא היה לך מה לרשום אז הלכת על 4 שורות של שטויות" מעיד בעיקר על

האינטלקט הגבוה של שניכם. באופן עקיף, זאת בדיוק הסיבה שהפורום איבד לאחרונה כמה מטובי גולשיו ומנהליו. :roll:

אני מאוד מצטער אם המילה "שטויות" פגעה במישהו, לא צריך להעלב ממילים כאלה. אבל אתה באמת חושב שמה שהוא רשם זה הגיוני? על אחת כמה וכמה, אם מורה נהיגה בוחר לרשום שבזמן השתלבות מה שקובע זה תאוצת הרכב ולא ידע הנהג בכביש תוך שיקולי דעת נכונים, אז אני ממש מצטער אבל אפשר בקלות לפקפק ברמת ההוראה של הנ"ל.

פורסם

מסכים ב100 אחוז עם אייזיק. תאוצה חשובה מאוד. תנסה לצאת לעקיפה בכביש בין עירוני ממהירות של 80 ל100 או ל120 עם הסובארו B3, ותנסה לצאת לאותה העקיפה עם נאמר משהו שמאיץ בצורה ממוצעת של 10 שניות. הנאה מובטחת. כנ"ל תנסה פתאום להאיץ באמצע עקיפה של כמה טבמלים שנתקעו בשמאלי בכביש פרויד ולא נותנים לך לפתח תאוצה לפני העליות, תגלה שעם 0-100 ב15 שניות זה לא כל כך קל וגם לא נעים.

בנוגע לדוגמא שלך שאתה משתלב עם פולו SDI, אז? נהג המשאית שלצידי משתלב עם פול טריילר של קנוורת ששוקלת 60 טון אז? יש להשתלב ויש להשתלב. יש לעכב את כל התנועה ולהאיץ לאט (כי זה מה שהרכב שלך מסוגל), ויש להשתלב במהירות ללא סיכון אחרים ועצמך. ועם 0-100 ב15 שניות להשתלב בקלות זה לא ממש אפשרי.

ROOONEEYY

פורסם

מכל השרשור פה פליקס לעיל היה הראשון שנגע בנקודה הכי חשובה, תאוצות הביניים. בהן בא לידי ביטוי באופן הכי מוחשי הצורך בכוח זמין כאן, עכשיו ומיד. ליבי ליבי על נהג הסובארו שיצא לעקיפה רק כדי לסיים אותה אחרי ה-ר-ב-ה מאוד זמן, זמן שבו הוא בנתיב הלא נכון.

באופן כללי האותו משוט מרגיש נרפה בצורה לא רגילה, וחבל כי יש לילד פוטנציאל. נראה שמנוע ה- 2 ליטרים הוא ה'נכון' יותר עבורה, אבל צריך להמתין, לנהוג ואז לדבר.

לגבי תא המטען, הנתון המדויק הוא כמו שציינו כאן קודם 301 ליטר, הרצפה גבוהה בשל השימוש במתלי עצמות עצה כפולות (ההתנהגות כביש טובה אבל בעיקר האחיזה של ה- B3 מעולה בזכותם) וכן העובדה הפשוטה שאנו אחת המדינות היחידות שבה היא אינה משווקת בגרסת הנעה כפולה בכל הדגמים. פטח ההטענה רחב וזה נכון אבל הווילון פשוט מטרפד כל ניסיון להעמיס מטען בצורה נורמלית. דוגמה: שישיית מים לא נכנסת בעמידה, סליחה היא כן נכנסת אבל אז הווילון הנגלל לא נסגר. זאת אומרת שאתה יכול להכניס ציוד אבל קח בחשבון שהוא יהיה חשוף לעין כל (ומי מאיתנו שברשותו האצ'בק או סטיישן מכיר את הנושא הכאוב.) ויש מצב שתחזור לאוטו פרוץ.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...