Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי שהחלפתי משולשים בכריזמה אני רוצה לעשות כיון פרונט . מי יודע כמה עולה? ובמידה ואני לא צריך איך אני יודע?

ממה שזכור לי אחרי משולשים בכיזמה לא צריל לעשות כיוון פרונט.

(לא פותחים שום בורג שקשור ל"קאסטר" או "לקמבר" כמו בהחלפת בולמים.)

המשולש שם זה רק כמה בוקסות שנועדו לתפוס את הגלגל כמו שצריך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
150-250 ש"ח

בחלק מהמכוניות צריך גם לכוון את הציר האחורי וזה מייקר את העסק

בכל מקרה מומלץ לכוון גם את החלק האחורי במידה ואפשרי ברכב, אם כבר עושים כיוון פרונט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקח לי זמן אבל בסוף עשיתי כיוון פרונט. היום נסעתי על הבוקר לתמרה עשיתי כיוון פרונט ממוחשב . לדבריו של המכונאי היה צורך בכיוון היות וזוית הגלגלים הקדמים היו מנוגדים . המחיר זול ונראה כי העבודה די מקצועית 150 שח .

אני אמור להרגיש שינוי בנסיעה?

פורסם

אם הרכב לא משך לאחד הצדדים אחרי החלפת המשולשים[ולפני כיוון הפרונט],או שלא נאכלו לך קצוות הסוליות באחד הגלגלים] אז אתה לא אמור להרגיש משהו מיוחד.

אבל יש מצבים בהם כיוון פרונט הכרחי ולאחר הכיוון ניפתרים הדברים שציינתי[ועוד כמה דברים].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...