Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

נישאר לי בערך 400-500 וזה לקניית סאב נכנסתי לזאפ ראיתי מודעות

של קנווד של פיוניר של לאנזר ואין לי מושג במה לבחור .

בקיצור שכל אחד ישים לינק מזאפ של מה שנראה לו ואני יקח את זה שבחרו בו הכי הרבה אנשים .

הסכום הוא בהנחה שכבר יש תיבה.

פורסם

מה שהכי פופולרי לא הכרח ימצא חן בעיינך

תגדיר איזה סוג של צליל אתה מחפש האם התקצי הוא עם התיבה או בלי,

ועם מה אתה הולך להגביר אותו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
מה שהכי פופולרי לא הכרח ימצא חן בעיינך

תגדיר איזה סוג של צליל אתה מחפש האם התקצי הוא עם התיבה או בלי,

ועם מה אתה הולך להגביר אותו.

התקציב הוא בלי תיבה הסאב מוגבר עם מגבר DRAGON DF3009 משהו כזה לא משהו אבל גם לא צריך יותר מזה

סגנון אין סגנון ..!הכל הולך ..!!

פורסם

חשוב לי שיתן צליל חזק ומדוייק יש לי קומפוננט טוב מקדימה וחסר לי הרבה באס מאחורה ואני מתכוון הרבה מאוד

פורסם

באס מדוייק ומפורט באמת שלא תקבל , עם ההגברה הזאת וב 500 שח בלי תיבה ...

תקבל באס מרוח ולא מדוייק אבל אין מה לעשות יותר טוב מכלום , תנסה להשיג rockford P2 במחיר נמוך ...

לא לקח את התרופות שלו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד תגובות מה עם ה CVR12 של קיקר או הC12 הם לא משהו ? יש גם סאב של לאנזר 500 RMS ניראה לי פימאקס שני סלילים של 4 אוהם

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפי דעתי תלך על ה-C12 סאב מאוד חזק ומדוייק(בתיבה אטומה) הוא מוצהר 150 RMS אבל הוא נשמע בהרבה יותר מזה והוא יכול לקבל יותר מ150RMS בכיף אצלי הוא מקבל בערך 200RMS והוא דופק ודופק בלי עין הרע

• תוכן חדש...