Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים של פז'ו בהונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הציעו לי לקנות 4 ג'אנטים + צמיגים חדשים של 307 ב 900 ש"ח

האם הם יתאימו לי להאצ'בק 97 שלי?? (לא מבחינת החוק)

נראה לי שהמידה 16 או 17 אינץ'

קו---------------------------------------

פורסם
לא.

הרווח בין החורים בג'אנט אצמו שונה......

דווקא לא. בדקתי את זה :idea:

בדיוק אותו דבר שחכתי לכתוב :roll:

אתה בטוח שהג'אנט יושב אחד לאחד גם אחרי סגיגה מלאה של כל הברגים?!?!?

POWERD BY C....

פורסם

האם כל ג"אנט (לא מגנזיום,רגיל פלדה) בעל קוטר 14" ו ארבעה ברגים יתאים לכל רכב ,במקרה שלי סוזוקי,פשוט אני צריך לקנות ג"אנט ספאר ואני בספק אם אפשר לקנות מפירוקיה ולא ידוע מאיזה רכב פורק והאים יתאים..

פורסם
האם כל ג"אנט (לא מגנזיום,רגיל פלדה) בעל קוטר 14" ו ארבעה ברגים יתאים לכל רכב ,במקרה שלי סוזוקי,פשוט אני צריך לקנות ג"אנט ספאר ואני בספק אם אפשר לקנות מפירוקיה ולא ידוע מאיזה רכב פורק והאים יתאים..

לא אמורה להיות בעיה למצוא ג'נט פשוט של סוזוקי בלאנו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחי מה שאני יודע זה שהמרווח ברגים של פורד , פיג'ו , וסיטרואן הוא אותו דבר

4 ברגים ו108 מ"מ זה בדוק. אפילו פאנצ'ר מאכאר אישר את זה.

אז זה מתאים להונדה זה אין לי מושג.

1.6 206

פורסם

כן אני יודע,השאלה היא האם כל ג"אנט 14" יתאים? או שצריך מיוחד לדגם?

פורסם

לא , לא כל ג"אנט 14 יתאים , לג"אנט באוטו שלך יש מרחב ברגים מסויים

ומספר ברגים , יכול ליהיות ג"אנטים של יצרנים אחרים שיתאימו אבל לא כל ג"אנט יתאים.

פורסם

לא , לא כל ג"אנט 14 יתאים , לג"אנט באוטו שלך יש מרחב ברגים מסויים

ומספר ברגים , יכול ליהיות ג"אנטים של יצרנים אחרים שיתאימו אבל לא כל ג"אנט יתאים.

זה שיש מס ברגים זה כן,אבל לא ממש הבנתי מהו מרווח הברגים? איך לבדוק זאת בעת שאני מתקין ג"אנט?

פורסם
שלום לכולם

הציעו לי לקנות 4 ג'אנטים + צמיגים חדשים של 307 ב 900 ש"ח

האם הם יתאימו לי להאצ'בק 97 שלי?? (לא מבחינת החוק)

נראה לי שהמידה 16 או 17 אינץ'

בחיים לא!!! הצמיגים של ההצ'בק שלך הם "14, מבחינה חוקית אתה לא יכול להתקין אפילו "15 אבל "16 או"17 זה פשוט לא בגיוני מבחינה טכנית, זה ישבש לך הכל, קילומטרז' מד סל"ד הכל ואני בכלל לא בטוח שתוכל לסוע איתם נראה לי הם בכלל לא נכנסים במקום של הגלגל שלך ואם כן אז הם עלולים לפגוע באוטו אם יש עליו קצת משקל והקפיצים קצת מתכווצים.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אתה לא מדייק.

אפשר לעלות במידה של הג'נט ולשמור על יחס העברה זהה, באמצעות בחירה בצמיג בחתך נמוך יותר.

לדוגמה צמיג במידה 185/55/14 זהה (או לפחות מאד קרוב) לצמיג במידה 195/45/15, כך יחס העברה לא משתנה ואין בעיה עם תצוגת המהירות.

כן תהיה בעיה עם נציגי החוק אם לא ניתן לאשר מידה כזאת.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
אתה לא מדייק.

אפשר לעלות במידה של הג'נט ולשמור על יחס העברה זהה, באמצעות בחירה בצמיג בחתך נמוך יותר.

לדוגמה צמיג במידה 185/55/14 זהה (או לפחות מאד קרוב) לצמיג במידה 195/45/15, כך יחס העברה לא משתנה ואין בעיה עם תצוגת המהירות.

כן תהיה בעיה עם נציגי החוק אם לא ניתן לאשר מידה כזאת.

נכון באמת אפשר וזה אפילו לא כזה סיפור, בגלל זה אמרתי שמילא"15 במקום

"14 אבל הוא מדבר על "16 או "17, הצמיג יצטרך להיות בחתך נמוך מאוד מאוד, אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי... תחשוב על זה אם הקוטר של הג'נט הוא "14 ואתה מגדיל אותו ב"2 אינץ' אז החתך יצטרך להיות נמוך ב"1 שזה 2.54 ס"מ, שלא נדבר בכלל על מה קורה אם אתה שם "17 אז החתך יצטרך להיות נמוך

ב"1.5 שזה 3.81 ס"מ, זה נראה לי לא הגיוני, אולי אני טועה אני לא מומחה אבל זה מה שההגיון שלי אומר לי.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...