Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא צריך להביא הוכחות.

מי שפתח את השירשור הזה צריך להביא הוכחות כדיי להוכיח את מה שהוא טוען.

אני לא יצאתי ביציאה הזאת, אני לא חיי על שמועות אלה על מקרים שאני רואה בשטח כמעט יום ביומו.

אבל נתעלם מזה.

בכל מקרה אם אתה כן רוצה הוכחות, חיפוש בגוגל יניב לך המלצות,סקרי שביעות רצון מכל העולם,מאמרים ועוד...עד אין סוף .

מעבר לזה,תראה מה הולך מסביב, ליסינג,השכרות,צבא,משטרה...חברות...והרשימה עוד ארוכה.

חבל להתווכח סתאם.

לא סתאם אומרים,טויוטה מספר 1 , ובטח ובטח לא רק בארץ.

בברכת חג שמח.

בוא ברשותך נעזוב מכוניות ונעבור לאופן הדיון. כל ההודעות שלך בשירשור הזה מפריחות, מעבר להכרזות בסגנון : לנדקרוזר הג'יפ הכי טוב בעולם, טויוטה מס. 1. וכיו"ב, גם רוח התנדבות להוכיח לכל מי שמפקפק משום מה בדבריך, עד כמה אתה צודק. ברגע שאתה מתבקש, בעדינות לדעתי, להביא את אותן הוכחות, כמובן שאתה פורץ במחול: אני לא צריך להביא הוכחות לכלום, כי לא התחלתי וחוץ מזה תסתכלו מסביב.

טיעונים מסוג זה יכולים להביא כל מי שהזמין כבר קורולה, לחשוב פעמיים. לא חבל?

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עברנו לפילוסופיה עכשיו....?!

אופי דיון,מפריחות, אתה יכול לומר מה שאתה רוצה,אני רואה מה שאני רואה ואין טוב יותר ממראה עיניים.

תכלס.

אני רוצה ציטוטים\סקרים\מאמרים מדויקים של הכשלים בטויוטה לפני שהדיון הזה נמשך.

בכיוון ההפוך אני יכול להביא לך אין סוף כאלה דרך גוגל.

אגב,משהו דיבר על החלפת נורות במגאן, זה באמת כך,צריך חצי יום בשביל להחליף נורות,לפרק,אין גישה לכלום(בנוי ממש בחוכמה)זה מתחיל בדברים הכי קטנים...נורות מסכנות, כשמגיעים לטיימינג,אלוהים ישמור,טיימינג במגאן,בשיחה עם המוסכניק לא מזמן,הוא אמר לי שהוא מעדיף לא להגיע לעבודה אם הוא יודע שצריך לעשות טיימינג, זה כמו קריעת ים סוף.

אנשים פשוט לא מכירים את הצד השני של המטבע,אבל לא משנה,לומדים עם הזמן.

חג שמח.

פורסם

טיוטה מספר 1 במה בדיוק? לא הייתי מתווכח איתך אם היית אומר פורשה , למבו , פרארי ושאר האקזוטיות המוטוריות אבל טיוטה ? טיוטה? ושוב טיוטה? :? זאת עם הרכבים המשעממים? שמדכאים אותך מלנהוג (טוב אולי למעט בודדות שלהן )

לטיוטה אין הרבה מה להציע והיא ממש לא מקום ראשון בשום דבר אין בה את הקסם המיוחד של האירופיות גם באמינות כבר לא ויש אמינות ממנה אני מאמין שהונדה . בקיצור טיוטה זאת פשרה די גדולה וזה רכבים בעיקר למי שמחפש להגיע מ-A ל-B ולא לאנשים שרוצים קצת מעבר לזה ברגע שטיוטה תתחיל לפשל על האמינות אז היא מאבדת קלף מאוד חזק כי זה בין הדברים היחידים שהיא מציעה

בכל מיקרה

כנראה שלהיות קונצרן הרכב הגדול בעולם ושהקורולה היא המכונית נוסעים הכי נמכרת בעולם לא מספיק מספר 1 .

אז אתה צודק ומיליארדים טועים.

בוא ברשותך נעזוב מכוניות ונעבור לאופן הדיון. כל ההודעות שלך בשירשור הזה מפריחות, מעבר להכרזות בסגנון : לנדקרוזר הג'יפ הכי טוב בעולם, טויוטה מס. 1. וכיו"ב, גם רוח התנדבות להוכיח לכל מי שמפקפק משום מה בדבריך, עד כמה אתה צודק. ברגע שאתה מתבקש, בעדינות לדעתי, להביא את אותן הוכחות, כמובן שאתה פורץ במחול: אני לא צריך להביא הוכחות לכלום, כי לא התחלתי וחוץ מזה תסתכלו מסביב.

טיעונים מסוג זה יכולים להביא כל מי שהזמין כבר קורולה, לחשוב פעמיים. לא חבל?

.

בבקשה הוכחות ואני מאמין שסקרי שביעות רצון של JDPOWER (שחלק מהשכלול הכללי הוא אמינות ותקלות ) הוא הוכחה די "אמינה"

נתחיל בבריטניה :

http://www.jdpower.com/corporate/news/releases/pressrelease.aspx?ID=2007069

צרפת :

http://www.jdpower.com/corporate/news/releases/pressrelease.aspx?ID=2006097

סקר תקלות בארה"ב :

שנת 2007

http://www.jdpower.com/corporate/news/releases/pressrelease.aspx?ID=2007130

שנת 2006

http://www.jdpower.com/corporate/news/releases/pressrelease.aspx?ID=2006133

שנת 2005

http://www.jdpower.com/corporate/news/releases/pressrelease.aspx?ID=2005089

פורסם
עברנו לפילוסופיה עכשיו....?!

אופי דיון,מפריחות, אתה יכול לומר מה שאתה רוצה,אני רואה מה שאני רואה ואין טוב יותר ממראה עיניים.

תכלס.

אני רוצה ציטוטים\סקרים\מאמרים מדויקים של הכשלים בטויוטה לפני שהדיון הזה נמשך.

בכיוון ההפוך אני יכול להביא לך אין סוף כאלה דרך גוגל.

אגב,משהו דיבר על החלפת נורות במגאן, זה באמת כך,צריך חצי יום בשביל להחליף נורות,לפרק,אין גישה לכלום(בנוי ממש בחוכמה)זה מתחיל בדברים הכי קטנים...נורות מסכנות, כשמגיעים לטיימינג,אלוהים ישמור,טיימינג במגאן,בשיחה עם המוסכניק לא מזמן,הוא אמר לי שהוא מעדיף לא להגיע לעבודה אם הוא יודע שצריך לעשות טיימינג, זה כמו קריעת ים סוף.

אנשים פשוט לא מכירים את הצד השני של המטבע,אבל לא משנה,לומדים עם הזמן.

חג שמח.

מציע לך לגלוש לאתר הנקרא MY LEMON TOYOTA.., אם אתה לא מאמין לישראלים, אולי לאמריקאים אתה תאמין , אני בספק נאמנות עיוורת כמו שלך פגשתי רק אצל מגזרים מסוימים..

חצי יום להחליף מנורה.., אני מניח שאתה מדבר מידע, אבל כנראה שלא..

היום בבוקר החלטתי לנסות לבצע זאת לבד, לראות האם יש ממש בסיפורי האימה, פירוק פגושים וכדומה..

שלב א - הסטת ההגה לחשיפת כיסוי פלסטיק.

שלב ב - שליפת הכיסוי..

שלב ג - הכנסת היד ושליפת המנורה.

שלב ד - החלפה וסגירה של כל המכלול.

הנ"ל לקח כ 10 דקות כיוון שהחלטתי שלפני שאני מסתער על הנושא, אני ממש את השטח, מבין איך הכול מורכב, ורק לאחר מכן מבצע את החלפת הנורה , אני בוודאות יכול להגיד שפעמים נוספות יביאו לשיפור הזמנים בקלות לחצי, בקיצור אם רוצים לעשות מזה סיפור ..

ולמר GL , החלפת טיימינג במאגאן אינה שונה מהחלפת טיימינג בכל מנוע אחר, הפירוקים אכן נרחבים, אך הדבר זהה לכל הרכבים אשר מורכבים בהם רצועות טיימינג .

בתור אחד אשר מעיד על עצמו כשורץ מוסכים אתה אמור לדעת את זה, אך אתה כנראה עסוק בהגנה על טויוטה, כך שאתה לא טורח לדייק בעובדות.

פורסם

אני לא יודע על פירוק פגוש קדמי ולא יודע על עבודה של 10 דקות למי שעושה זאת פעם ראשונה.

מה שכן אני יכול להעיד, שמנסיון של עבודה עם מכונאי דרך שעובדים עם הרבה לקוחות ליסינג,

החלפת נורה במגאן הוא "סינג'ור" שווה ערך +/- להחלפת פנצ'ר לצפונית עם טוארג.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
קצת קשה לי להאמין לנתונים שאתה מפרסם איתך הסליחה על חוסר האמון שלי.

דווקא לא קשה להאמין. ראיתי פעם שוטר שעשה עם הקארינה שלו מעבר לזה (ובלי התחממויות באמצע). למרות שהרכב עגלה עכשיו 700K ק"מ למנוע בנזין זה מכובד ונדיר.

איך בכלל ניתן לקבוע את המושג "אמינות" כמשהו חד משמעי? הרי אין טויוטה או מאזדה שהן אמינות לחלוטין לצורך הדוגמא. אני מאמין שעל כל כמות ספציפית של מכוניות מושלמות תהיה אחת דפוקה, והבעלים שלה ישב פה בפורום וישמיץ את כל החברה.

גם הצרפתיות שלהן יצא שם של חסרות אמינות מוכיחות לרוב שזה ממש לא כך. אין פה מאה אחוז חברים. אמינות הרכבים תלויה גם באחזקה נכונה ולא רק מהשם שיצא לחברה.

בקיצור, מצטער אם זה לא המקום שלי, אבל השרשור הזה טוחן מים כבר יותר מדי זמן.

פורסם

החלפת טיימינג במאגאן אינה שונה מהחלפת טיימינג בכל מנוע אחר, הפירוקים אכן נרחבים, אך הדבר זהה לכל הרכבים אשר מורכבים בהם רצועות טיימינג .

בתור אחד אשר מעיד על עצמו כשורץ מוסכים אתה אמור לדעת את זה, אך אתה כנראה עסוק בהגנה על טויוטה, כך שאתה לא טורח לדייק בעובדות.

טיימינג במגאן זה אחד העבודות הכי מסובכות וקשות שיש,אתה קורע את הידיים שלך בשביל להכניס את הרצועה.

שלא נדבר שצריך לפרק חצי רכב בשביל לאפשר גישה.

אם אין לך מושג,עדיף שלא תאמר כלום.

ומה לגבי נורות אינטריור שנשרפות בקבלנות ברכב חדש,וזה קורה ב 80-90 מהרכבים האלה,נראה לך הגיוני,רכב חדש,נורות נשרפות?! גיר שמחליט להשתגע ביום בהיר אחד,רכבים שמסרבים להניע בלי שום סיבה הנראת לעין...

ואני יכול להמשיך ולהביא לך דוגמאות לגבי הרכב הספציפי הזה,ולגבי רכבים אחרים גם כן.

בטויוטה אין את השטויות האלה וכל הסלט עם בעיות חשמל, אתה לא שומע ציוץ מהכיוון הזה בכלל,הכל דופק וידפוק עוד שנים רבות,כי הם ,להבדיל מיצרנים אחרים, כן משקיעים ,ולא רק בנוחות ובאיבזור,אלה בחוכמה ובאיכות החומרים,ועל זה טויוטה רכשה את המוניטין שלה,אמינות ושרידות,לעומת יצרנים אחרים.

פורסם
דווקא לא קשה להאמין. ראיתי פעם שוטר שעשה עם הקארינה שלו מעבר לזה (ובלי התחממויות באמצע). למרות שהרכב עגלה עכשיו 700K ק"מ למנוע בנזין זה מכובד ונדיר.

לפני כשנה דיברתי עם איש מכירות של טויוטה והוא אמר לי שהרבה מהקורולות המשטרתיות עברו מעל 750 K.

בקשר לנורות, אצלנו במגאן נשרפו הנורות כשהאוטו היה חצי שנה על הכביש, נראה לי נורא מעט.

ובקשר לקושי בטיפולים, למכר שלי יש רנו סניק, ושם יש מתחת למכסה מנוע שתי קורות רחבות שביניהן יש רווח של 20-30 ס"מ, והוא אומר שבכל טיפול קטן במנוע צריך לפרק את שתי הקורות האלה לפני שבכלל מתחילים.

אגב, יש אצלנו במגאן גם כל מני בעיות תוכנה מוזרות, כגון שהרכב מסרב להניע ומבקש להכניס לפארקינג כשפארקינג משולב, או, יותר מוזר, שלפעמים אם מכבים את האוטו בסדר מסוים, (נדמה לי מוציאים את הכרטיס, פותחים את הדלת ואז לוחצים כיבוי) כשמניעים את האוטו בפעם הבאה הנורות הקדמיות לא נדלקות.

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני כשנה דיברתי עם איש מכירות של טויוטה והוא אמר לי שהרבה מהקורולות המשטרתיות עברו מעל 750 K.

מה חשבת לרגע שיגיד לך שיש לנו בעיה סידרתית עם רכבים שגומרים מנוע לאחר 70K ?

כול רכב יכול להחזיק גם יותר מזה לאחר שהחליפו לרכב את כו המכלולים במהלך ה-750K.

לפני 20 שנים היתה ברשותיי גולף דור 2 מנוע 1.3L שעבר אצלי התעללות קשה מאוד והמנוע גמע כ-180K ללא שום שיפוץ והחלפת חלקי מנוע או מערכת ההיגוי.

מכרתי את הרכב לחבר שנסע עם הרכב כ-140K נוספים שהם סה"כ 320K ללא שיפוץ מנוע.

אז מה יש לך להגיד על זה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק שאל:

"לאחרונה אני קורא המון הודעות של חברים בפורום הטכני על כשלים בדגמים החדשים של טויוטה קורולה, מנועים שמחזירים את נשמתם לבורא לאחר 80K מחשבי רכב נשרפים ועוד סיפורים שלא נשמעו בעבר על הרכבים האלה.

האם יש לכך הסבר או סתם אחזקה לקוייה של הרכב ?"

גם אנשי טויוטה מודעים לבעית איכות בטויוטה בשנים האחרונות. ציטוט:

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aTO4k0tg1iGY

25.7.06

...Katsuaki Watanabe, the president of Toyota.

Last week, Watanabe said that Toyota has a quality problem that is more serious than any detected by surveys or publications such as Consumer Reports. The Toyota president promised that the company intends to regain consumer confidence and to revamp its quality-control processes, according to Nihon Keizai Shimbun, a Japanese financial newspaper.

יהודה

פורסם

אתה יכול לראות גם בקישור המצורף שפע בעיות במנועים ובמערכות שונות של רכבי טויוטה שגם המוסד הנחשב בעולם

http://www.foxnews.com/story/0,2933,204188,00.html

והכותרת: TOYOTA ENGINES ARE STILL FAILING

http://www.petitiononline.com/TMC2003/petition.html

http://www.marketwatch.com/news/story/engine-trouble-may-mean-recall/story.aspx?guid=%7B9F60A544-D333-450A-B6FE-D092AF501541%7D

העניין לפי דעתי הינו פשוט, מה שהיה נכון לגבי האמינות של המקררים בעשור הקודם טויוטה קורולה משנים 1993-1997 לא נכון לגבי הדגמים החדשים מבחינת אמינות.

איזה כייף לי :)

פורסם

קראתי עד עכשיו . ומשום מה לא היתה תשובה אחת. למה יש בעיה במנוע הקורולה !!

עזבו לרגע את פותח השאלה - מרק 10 - נכון . האיש מאוהב . באהבה .

יש בעיה !

בעיית הבלמים אשר הייתה בקורולות הקודמות - טופלה עם הזמן ע"י החלפת סוג הדיסקיות והצלחות.

בעיית סרעפת היניקה טופלה ע"י היצרן - שונה סוג הפלסטיק .

אבל !! לגבי בעיית לחץ השמן אשר גורם לכשל כללי במנוע - אין תשובה ברורה - למעט החלפת מנוע .

האם המנוע החדש שיותקן עבר שיפור מסויים - משאבת שמן שונה . או הרחבת מעברי שמן .

או שבאמת הבעיה הייתה באיכות השמן והפילטר .

או אז המנוע בסדר - והטיפול הרשלני הוא הגורם .

אי לי תשובה לכך - כי משום מה כולם בשרשור הזה בודקים - למי יש גדול יותר - וחבל.

אם יש למישהו נתונים .האם הבעיה הופיעה גם במנועים .אשר טופלו בילעדית במוסך מורשה יבואן.

ולא סיפורים שאנשים מספרים לכם. שהם מטפלים במוסך יבואן - אבל - פעם בשלוש שנים.

מעניין אם יש למישהו מידע מאתרים של בעלי קורולות בחו"ל - האם גם שם ניתקלו בבעיה ואיך פתרו אותה.

שבת שלום ושנה טובה לכולם - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה חשבת לרגע שיגיד לך שיש לנו בעיה סידרתית עם רכבים שגומרים מנוע לאחר 70K ?

כול רכב יכול להחזיק גם יותר מזה לאחר שהחליפו לרכב את כו המכלולים במהלך ה-750K.

ברור שאני לא סומך עליו בעיניים עצומות, אבל ממש לא קשה לי להאמין לזה, המנוע אצלנו אחרי 350K הרגיש בסדר גמור. הכוונה אגב היא שעברו 750K ללא החלפת מנוע.

לפני 20 שנים היתה ברשותיי גולף דור 2 מנוע 1.3L שעבר אצלי התעללות קשה מאוד והמנוע גמע כ-180K ללא שום שיפוץ והחלפת חלקי מנוע או מערכת ההיגוי.

למה שיהיה לי משהו להגיד על זה? לא אמרתי שגולף דור 2 סבלו מכשלי מנוע חמורים. אגב, אם כבר מדברים, היתה לנו פעם גולף דור 2 ואבא שלי אומר שהיא לא היתה אמינה במיוחד, בייחוד כשמשווים אותה לטויוטה: המנוע עצמו היה בסדר אבל היתה לנו אותה למשך 270K ובזמן הזה הלכו משאבת מים, אלטרנטור ותיבת הגה, ופעמיים החליפו בולמי זעזועים (כל ה-4 בשתי הפעמים).

אגב, אצלנו במשפחה המורחבת (סבים ודודים) היו 5 טויוטות (הראשונה משנת 92), שעברו את חייהן (עד עכשיו, 3 מהן עדיין אצלנו) בלי שום תקלות רציניות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

היו זמנים ידידי - היו זמנים.

כשבאירופה עוד נסעו עם פיאט 500 / 600 / 850, אז לפולקסווגן הייתה את המכונית שנוסעת ונוסעת ונוסעת...

מאז זרמו הרבה מאוד מים בנהר הריין, המכונית שלא מפסיקה לנסוע כבר לא קיימת יותר. במקומה באו תחליפים שהצליחו לשחוק עד דק את מוניטין שנבנה במשך עשרות שנים.

אגב בעניין ההתעללות שהגולף שלך עברה לדבריך, הזכרת לי סיפור קטן ואמיתי:

מישהו התנהג באופן מאוד לא אתי כלפי אחד ממנהלי מהמחלקות הוותיקים אצלנו בעבודה, האיש היה יקה מעונב ומחוייט.

הייקה לא נשאר חייב והחזיר לפוגע, לפי תאורו ב"אבי אביו"

שאלתי אותו "מה עשית לו?"

ענה לי הייקה: תפסתי אותו בכנס בצד ואמרתי לו "אתה שמוק".

בקיצור - אתה לא נראה לי אחד שמסוגל להתעלל במכוניות :wink:

שבת שלום !

פורסם

"בקיצור - אתה לא נראה לי אחד שמסוגל להתעלל במכוניות :wink:"

אוי זה אחד חזק.

קיצר,אז היה אז,היום זה משהו אחר לגמרי,אז בנו רכבים לטווח רחוק,היום בונים רכבים לטווח קצר(ויש כאלה גם בלי שום מחשבה\הגיון,לצורת הבנייה,איכות חומרים ועוד).

• תוכן חדש...