Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני רואה שהגיע הזמן לחשוף את הפרוייקט שעבדתי עליו בשבועיים האחרונים. כן, אני המלצתי על ספק מחשב, ויש ספקים שמחזיקים 40 אמפר בלי בעיה. גם אני הייתי באותה בעייה של יונתן - קיבלתי רכב מעבודה, ואין לי טעם לנסוע על האלפה יותר. אבל על המערכת שתכננתי בראש כבר אי אפשר היה לוותר. רכיבים המשיכו להגיע בדואר, והתוכנית כבר מזמן הייתה על הנייר. חשבתי לעצמי - האם כדאי לפרק את כל הרכיבים ולשמור לרכב הבא?

הרכיבים -

וופרים - סקאן ספיק רוולאטור 7", 4 אוהם.

טוויטרים - ויפה D26NC05

מגבר ראשי - סאונדסטרים טראנטולה TRA960.4

מגבר טוויטרים - סאונדסטרים פיקאסו PCA130

אקווליזר וקרוס - אודיוקונטרול EQX

HU - אלפיין 9856

סאבוופר - פירלס XXLS

החלטתי לבנות מכל הרכיבים שלי מערכת ביתית. השקעתי בספק תעשייתי של 30 אמפר (500 ש"ח), בניתי תיבות מתאימות, והתקנתי את המגברים על פס קשירה של ארונות אלקטרוניקה. האלמנטים מחוברים בבי-אמפינג. רציתי לשמור לעצמי את אפציית השליטה על הסאב מהHU, והסאב מחובר ישירות למגבר (לא עובר דרך EQX). כמו כן, יש אופצייה של חיבור למחשב (הכבלים החופשיים שרואים בתמונות). יש עדיין מספר דברים שלא עשיתי (מיקום קבוע לHU, ציפוי תיבות בפורמייקה בצבע השולחן, כיוונים, תאורה), אבל אני כבר נהנה מכל רגע!

DSCF9414.JPG

DSCF9413.JPG

DSCF9429.JPG

DSCF9430.JPG

DSCF9439.JPG

DSCF9432.JPG

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

גם אני אתמול סיימתי פרויקט כזה בדיוק רק שאצלי ספק של 2500 שקל בגודל של מגבר!!

רק שאצלי זה זמני למשך חודש בערך כי הרכב שלי מושבת:-(

בכל מיקרה לא כזה כיף כי ברגע שמגביעים חזק מתחילים ליפול דברים מהספרייה וכאלה ולא, אני לא צוחק!

שלא נדבר על זה שהחלונות בחדר רועדים ממש.

בכל מיקרה למי שיש חדר גדול זה יהיה דבר נחמד וכיף לשמוע את הבאס כמו שיש באוטו..

הרכיבים:סאב לנזר500RMS קומפוננט מורל פולס6.5 עים סתם תיבה ישנה

מגבר פולס האודיו 1600 זוג רמקולים ביתיים של בית ומגבר מונו בלוק של חברתSABA

אהה ורדיו דיסק של פיוניר פרימיירP770.

אור.

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...