Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פוקוס 2.0 03', הקודן הוא פויינטר מדגם עטלף.

כשהייתי מניע את הרכב כשהוא קר, הרכב היה מניע ונכבה. לחיצה על הגז תוך כדי גרמה להשתנקות מהירה יותר של המנוע.

כשהרכב היה לאחר נסיעה (מנוע חם יותר), לא הייתה שום בעיה להניע אותו

בכל אופן לאחר שעברתי במוסך מורשה ולא הצליחו לפתור את הבעיה ביקשתי וקיבלתי אישור מהביטוח לנתק את הקודן למשך 7 ימים כדי לבדוק האם זה הגורם לתקלה.

אתמול ניתקו את הקודן והיום בבוקר כבר הרגשתי בהבדל, הרכב מניע בלי שום בעיה בכלל ואולי זה פסיכולוגי אבל עם הקודן היו מין קירטועים מוזרים בסרק והם נעלמו כלא היו לאחר הניתוק.

רציתי להתייעץ עם בעלי המקצוע שכאן בפורום, מה יכולות להיות הסיבות לתופעה הזו

ומה להגיד למתקין בעוד שבוע, כשאני יצטרך להחזיר את הקודן? בכל מקרה ביום ראשון אני אעדכן את הביטוח (ישיר) שזאת תקלה של הקודן.

מתן.

פורסם

לא ניראה לי שזו הבעיה אולי באמת הבעיה היא פסיכולגית

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

כמו שקודמי אמר הקודן עשה את שלו אבל יכול להיות ,שאפשר להחליף את המוח של הקודן וזה יסתדר - שווה בדיקה.

המקום לטיפול הוא לא מוסך מורשה אלא מתקין אביזרי רכב מומחה וללא פשרות.

אצלי באפלאוז החלפת מוח בלבד הצילה לי את הקודן אבל ללא בדיקה לא ניתן לדעת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במורשה הייתי מכיוון שבהתחלה לא חשדתי בקודן והייתי בטוח שזה רכיב אחר שבעייתי.

עכשיו שהקודן נותק הרכב פשוט מניע בפעם הראשונה, בניגוד למצב הקודם שבו הייתי צריך להניע לפחות 3-4 פעמיים עד שהמנוע מתייצב על סל"ד סרק ולא נכבה.

כנראה שהשיפור שהרגשתי לא פסיכולוגי, ההסבר שקיבלתי הוא כזה:

לקודן הנ"ל יש עלוקה אל-חוטית שיושבת על משאבת הדלק, ברגע שהעלוקה לא תקינה היא מאבדת תקשורת עם הקודן עצמו, גם אם זה לשניה אחת וגורמת לניתוקים רגעיים של המשאבה - שבאים לידי ביטוי בהנעות קשות, קירטועים וכיבויי מנוע.

השאלה שלי היא כשאני מגיע לסדר את הקודן בשבוע הבא, האם לדרוש החלפה של כל הרכיבים במערכת הקודן או לבקש דגם אחר? האם אחד החשמלאים בפורום נתקל בכזו בעיה? (דני,רפי, מישהו?)

אני רק אחזור על הסימפטומים: כשהרכב קר הוא מניע ונכבה, לחיצה על הגז תוך כדי ההנעה לא עוזרת ואף גורמת להשתנקות מהירה יותר. כשהרכב חם בד"כ מניע ללא בעיות מיוחדות אבל ישנם קירטועים רגעיים בסרק.

נותק הקודן ונעלמו כל הבעיות כלא היו. ממה יכולה לנבוע הבעיה ואיך אני יכול לוודאות שבהתקנה הבאה בעוד שבוע הבעיה לא תחזור על עצמה? (מעבר להחלפה של הקודן, אני חושב שיש פה פאק בהתקנה)..

לילה טוב

מתן

פורסם

תיגש למתקין של פוינטר שיסדר לך את הבעיה בעלוקה. עד כמה שאני זוכר מרכבי, עטלף הינו עלוקה בעלת יחי' אלחוטית שיכולה להיות מותקנת עם מעטה מתכת וגם בלי תלוי במיקומה, שמנתקת דלק וסטרטר. תיגש למתקין פוינטר במקום להעלות את הבעיות למחשב. כמה זמן יש לך את היחידה ? יש אחריות לשנה, אצל כל מתקין פוינטר מורשה ונותן שירות בכל הארץ.

• תוכן חדש...