Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אחרי טיפול כולל שהאוטו עבר בזמן הקניה לפני חודשיים בערך (שמנים , פלגים , נוזלים , טיימינג ועוד ועוד) .

יש עוד משהו קטן שמטריד אותי , קרטוע כזה שמניעים את האוטו משום מה הוא לא יציב , המנוע נשמע כאילו הוא "נחנק" והוא לא ממש עובד יציב בטורים נמוכים , שוב מדגיש מדובר רק בטורים נמוכים בנסיעה זה ממש לא מורגש . .

נראה לי שהבעיה היא במזרקים אולי הם סתומים , או משהו בסגנון (למרות שאני חושד גם בממיר קטליטי , שכנראה גם הוא יעוף בעתיד בלי שום קשר) .

דעתכם לבעיה . . יכול להיות המזרקים , אולי הממיר , מוכר לכם הסימפטום הזה והבעיה הזו ?

והאם ניקוי מזרקים אמור לעזור וכמה עולה דבר כזה ?

עוד שאלה קטנה למישהו שממש סבלני ובא לו לעזור , מכיוון שמכונאות למדתי בימי הבית ספר וזה היה מזמן , רציתי לדעת ממישהו היכן יושבים המזרקים ב 106 XSI איזה גודל הם (CC) ואיך אני מפרק את שלי למטרת בדיקה \ החלפה באחרים במידה ואני ישיג ולא ינקה את הנוכחים .

עריכה : האם הם אלו מתחת לפלגים ?

אגב הסתכלתי ב אוטודאטה 06 ולא ממש הבנתי איזה גודל המזרקים שלי איזה חברה הם במקור , ואיך אני יודע איזה מזרקים יכולים להתאים לי , הכוונה מה מגבלת ה CC שאני יכול להשים ברכב שלי , והאם של רכב אחר יכול להתאים למשל של GTI או של ראלי או XSI \ XS דור שני , או דור ראשון מנועי ה 1.6 .

בכל מקרה אשמח מאוד לתשובה סובלנית ומועילה (אפילו אם זה יהיה מחר בגלל השעה המאוחרת) . . :)

תודה , ושבוע טוב

פורסם

שניה לפני שאתה מתעסק עם המזרקים, קרא את ההודעה הזאת.

לגבי הקרטוע - האם הוא רק כשמנוע קר או גם אחרי שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה?

האם יש סימפטומים נוספים שבגללם אתה חושד במזרקים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שניה לפני שאתה מתעסק עם המזרקים, קרא את ההודעה הזאת.

לגבי הקרטוע - האם הוא רק כשמנוע קר או גם אחרי שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה?

האם יש סימפטומים נוספים שבגללם אתה חושד במזרקים?

בקשר ללינק שנתת לי אני באמת יקרא אותו (או מחר או היום) נראה מעניין אז תודה .

לגבי הקרטוע זה בכל מצב בכל מקרה אתה שומע כאילו עבודה "לא נקייה" של המנוע סוג של שיעול כזה , וזה ממש מורגש בהילוך ראשון שאתה לא סוחט אותו אלא נותן את הראשון בסבבה משום מה הוא לא ממש מסתדר עם זה ומתחיל לקרטע , ואז כאשר אתה לוחץ על הדוושה הוא מתחיל להגיב . . .

עריכה : וכמובן שבהנעה עצמה גם שיש מזג אוויר חם אותו דבר המנוע משום מה בהתחלה מגמגם , וזה לא שהמזג אוויר קפוא אלא חום אימים .

ואני חושד במזרקים כי זה נראה לי כמו בעיה של הזרקת דלק לא יציבה (אבל כמו שרשמתי מאז שלמדתי מכונאות עברו איזה 4 שנים) .

וגם בן דוד שלי בעל מוסך בקריות שאצלו עבר הטיפול אמר שיש מצב שזה המזרקים , או אולי החיישנים (שאותם אני לא ממש "מכיר") ואולי הממיר סתום . . .

לי זה ממש מציק כבר הרבה זמן . . .

אגב תודה על הלינק (שמחר אני יקרא את כולו , בראש "צלול" .)

פורסם

שוב שלום , את הקישור הנ'ל קראתי והחכמתי , רציתי לדעת דבר אחד קניתי היום תוסף BG44 כפי שהומלץ בקישור הנ'ל .

ורציתי לדעת הסבר קצת יותר מפורט איך לעשות את מה שמתאור בקישור הנה ציטוט "אופציה אחרת היא לקחת משאבת דלק נוספת, להתחבר לחליל של המזרקים ופשוט להזריק ישירות לאינג'קטורים פחית 44K ביחס של 1:1 עם דלק. פחית אחת מכילה 325 מ"ל כך שאם תכפילו ב 2 יש לכם 650 מ"ל של תערובת לשרוף בסלד סרק.

--- היתרונות: מנקה ביעילות את המזרקים, תאי השריפה ושסתומי היניקה. אין התעסקות עם גומיות ואטמים, אינו מזיק כלל למערכת, זול, קל לביצוע ולא מזיק לאינג'קטורים."

ועוד משהו במידה ואני לא ילך על האופציה הנ'ל , האם זה יהיה יעיל יותר לשפוך את התוסף למיכל כאשר הוא בערך בחצי מיכל אולי קצת פחות כדי שיהיה כמה שפחות דילול של הדלק עם התוסף , האם זה יעיל גם כן ?

או שללכת לפי ההוראות על הפחית למלאות מיכל מלא ואז לשפוך את התוסף ?

ואם מישהו יכול לענות על חלק מהשאלות ששאלתי למעלה , אודה לו .

כמו זו "עוד שאלה קטנה למישהו שממש סבלני ובא לו לעזור , מכיוון שמכונאות למדתי בימי הבית ספר וזה היה מזמן , רציתי לדעת ממישהו היכן יושבים המזרקים ב 106 XSI איזה גודל הם (CC) ואיך אני מפרק את שלי למטרת בדיקה \ החלפה באחרים במידה ואני ישיג ולא ינקה את הנוכחים ."

אשמח לתשובה מועילה .

תודה

פורסם

באמת שזה נושא חשוב בשבילי , והייתי רוצה לפחות לשמוע דעה או שניים מבעל מקצוע .

אם אפשר בכל זאת איזו תשובה מועילה אני אשמח , אפילו רק לזה אם בא לכם .

האם זה יהיה יעיל יותר לשפוך את התוסף למיכל כאשר הוא בערך בחצי מיכל אולי קצת פחות כדי שיהיה כמה שפחות דילול של הדלק עם התוסף , האם זה יעיל גם כן ?

או ללכת לפי הוראות על הפחית ?

פורסם

בתור התחלה, נסה ניקוי עדין של המערכת עם 44K על חצי מיכל דלק.

את החצי מיכל הזה תעביר בנסיעה אגרסיבית משהו, תמשוך סל"ד ותן למנוע בראש (אבל לא בהגזמה).

אם זה לא יעזור - יש טעם להתחיל בקומבינות אחרות.

אישית, לא הייתי מתקבע על המזרקים. כמעט כל חיישן במערכת יכול לגרום לתופעה שאתה מתאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעריך מכל הלב את התשובה שלך .

תודה רבה , ואכן החיישנים גם הם אופציה כפי שנאמר לי ע'י מכונאי .

תודה .

אם למישהו בא לענות לי על חלק מהתשובות למעלה הנוספות אודה לו גם כן , למרות שצביקה פה ביינתיים היחיד שהוא שיגעון , בעצם הוא וואו .

:)

• תוכן חדש...